Prima pagină » Cristale care te ajuta sa te protejezi impotriva energiilor negative

Cristale care te ajuta sa te protejezi impotriva energiilor negative

de contact@kristale.ro
3 minutes Citeste

Cristale care te ajută să te protejezi împotriva energiilor negative

Cristale care te ajută să te protejezi împotriva energiilor negative

Cu toții experimentăm, mai devreme sau mai târziu, energiile negative sau oamenii toxici. Toate acestea ne pot scădea nivelul de energie, ne pot da stări de anxietate și ne pot tulbura gândirea. Dacă și tu ai avut de-a face cu cel puțin o situație similară, poți încerca să apelezi la puterea miraculoasă a cristalelor.
 
Cristalele te pot ajuta să te recentrezi, să atragi energiile pozitive și să le respingi pe cele negative. În același timp, acestea te pot ajuta să îți echilibrezi energia sacră, în timp ce îți întărești scutul energetic. Iată câteva dintre cele mai bune exemple:
 
Cristale care te ajută să te protejezi împotriva energiilor negative 1Obsidianul negru
Această piatră mistică este venerată și slăvită de către toți vindecătorii și șamanii din lume, fiind asociată cu transformarea, metamorfoza și purificarea. Obsidianul este o piatră vulcanică neagră, sticloasă, care te îndeamnă să îți dai frâu liber puterilor interioare, blocând stresul și care poate respinge atacurile psihice, de tipul geloziei, invidiei sau a energiei negative, transmise în direcția ta.
 Obsidianul negru poate aduce lumină în direcțiile în care calea ta este întunecată de obiceiuri și gânduri negative. Acesta este un cristal care ajută procesul de introspecție și reflectare asupra sinelui. Îl poți utiliza pentru a înlătura oamenii toxici din viața ta și energiile negative care îți afectează bunăstarea.
 Poartă un cristal de obsidian negru cu tine pentru a te proteja de vampirii energetici. Acesta este util în special atunci când ai de-a face cu locuri sau oameni noi.

Selenitul
Cristalul de selenit reprezintă idealul pentru curățarea și înălțarea energiei. Acesta a fost numit după zeița greacă a lunii, Selene, și poate crea o conexiune puternică cu dimensiunile înalte și cu tărâmurile cosmice. Selenitul este un mineral mistic, care înlătură toate elementele negative și ajută la instalarea unei energii pozitive în jurul tău, acționând precum un purificator de aer.
 Așază o piatră de selenit în cele patru colțuri ale casei tale pentru a crea o grilă protectoare și un circuit de energie pozitivă. Poți așeza un cristal de selenit și în dormitor, pentru a promova relaxarea, somnul liniștit și claritatea mentală. Îl poți utiliza și pentru a încărca alte cristale, așezându-l în preajma lor.
 
Ametistul
Ametistul este o piatră protectoare cunoscută pentru puterile incredibile de curățare, dar și pentru proprietățile care susțin meditația. Această piatră semiprețioasă este asociată din timpuri străvechi cu protecția, fiind utilizată ca amuletă de către soldații din Europa.
Se spune că ametistul poate aduce seninătate, poate stimula inteligența și inspirația. Poate aduce protecție emoțională, eliminând stresul, frica sau panica.
 Poți plasa cristalul de ametist în centrul unei încăperi pentru a permite energiilor pozitive în întreg spațiul. Îl poți așeza și sub pernă, pentru a beneficia de un somn liniștitor și a lupta cu insomniile.
 
Cristalele te pot proteja de energiile negative și îți pot aduce liniște și armonie în viață. Plasează-le în locuință sau poartă-le cu tine pentru a profita de toate beneficiile pe care acestea ți le pot oferi!  

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult