Prima pagină » Care sunt beneficiile vindecatoare ale labradoritului

Care sunt beneficiile vindecatoare ale labradoritului

de contact@kristale.ro
4 minutes Citeste

Care sunt beneficiile vindecătoare ale labradoritului

Care sunt beneficiile vindecătoare ale labradoritului?

O piatră care cucerește instant prin aspectul ei unic, labradoritul este iubit nu doar pentru frumusețe, ci și pentru nenumăratele sale beneficii. Printre acestea se numără și abilitățile vindecătoare, care pot ajuta posesorul. Iată care sunt acestea:
 
Care sunt beneficiile vindecătoare ale labradoritului 1Ce este labradoritul?
Labradoritul a fost prima dată descoperit în secolul al 18-lea, în scoarța pământului, în orașul Labrador din Canada, de aici și denumirea sa. Jocul de culori care poate fi observat pe suprafața pietrei poartă numele de labradorescență și poate cuprinde nuanțe de galben, auriu, albastru sau verde. Labradoritul posedă o calitate extrem de rară pe care o au unele cristale, numită spectrolit, adică capacitatea de a afișa toate culorile curcubeului.
 
Labradoritul are o duritate de circa 6 pe scara Mohs, ceea ce înseamnă că poate fi zgâriat de către un cristal de cuarț, care are o duritate de 7, deci ai grijă să le ții departe unul de celălalt.
 
Ce spune legenda?
O poveste spune că inuiții credeau că Luminile Nordice, cunoscute și ca Aurora Boreală, au căzut din cer și au fost prinse într-o piatră. Un războinic curajos care a primit sarcina de a le elibera a reușit să spargă o piatră și să lase afară o parte dintre lumini. Totuși, câteva au rămas prinse în structura pietrei, rezultând astfel ceea ce cunoaștem astăzi ca labradorescență.
 
Proprietățile de vindecare ale labradoritului
 
Care sunt beneficiile vindecătoare ale labradoritului 2Este piatra transformărilor
Labradoritul este cunoscut ca fiind „piatra transformării” și te poate ajuta să te dezvolți din punct de vedere spiritual, dar și emoțional. Acest cristal te poate ajuta să devii mai încrezător în forțele proprii și să te simți mai puternic și capabil de a-ți urma visurile și aspirațiile. Conform credinței populare, labradoritul are puterea de a scoate la iveală tot ceea ce este mai bun din oameni.
 
Elimină stresul și anxietatea
Dacă ți-ai dorit vreodată până acum să ai un buton cu ajutorul căruia să poți opri toate gândurile care nu îți dau pace, înseamnă că ai nevoie de un cristal de labradorit în viața ta. Labradoritul ajută la eliminarea stresului, a anxietății, a fricii și a nesiguranței. În special dacă este utilizat în timpul meditației, labradoritul poate alunga gândurile negative și te poate ajuta să te concentrezi mai ușor pe lucruri constructive.
 
Aduce beneficii spirituale

Cristalul de labradorit are o conexiune puternică cu gâtul, cel de-al treilea ochi, cât și cu chakrele coroanei, fiind o piatră a manifestărilor. Labradoritul este ideal pentru meditație, deoarece îți poate stimula abilitățile psihice și intuitive și se poate conecta cu ghidul spiritului tău, pentru a intra în contact cu viețile anterioare.
 
Care sunt beneficiile vindecătoare ale labradoritului 3Protejează aura
Labradoritul are abilitatea de a întări și a proteja aura, dar și de a o repara și a forma un scut protector în jurul acesteia. Poți utiliza cristalul de labradorit pentru a te proteja de energiile sau influențele negative, pentru a avea grijă de sănătatea ta psihică.
 
Aduce beneficii fizice
Labradoritul îți poate aduce chiar și beneficii fizice, precum ameliorarea simptomelor cauzate de artrită, îți poate îmbunătăți metabolismul și sistemul imunitar, are abilitatea de a ușura infecțiile respiratorii, simptomele asociate răcelilor, de a regla hormonii, de a reduce simptomele premenstruale și de a scădea presiunea în sânge.
 
Păstrează în apropierea ta un cristal de labradorit pentru a avea o stare fizică mai bună și a te bucura de dispariția stresului și a anxietății. Poartă-l cu tine sau utilizează-l în timpul sesiunilor de meditație, pentru a avea parte de toate abilitățile sale.

 

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult