Prima pagină » Cum cream Spelljar

Cum cream Spelljar

de contact@kristale.ro
7 minutes Citeste

Cum cream Spelljar

Cum cream Spelljar

Un Spell Jar este un obiect realizat manual si incarcat energetic cu ingrediente simbolice si un amestec de plante, cristale, culori si alte elemente pentru a atrage sau a indeparta o anumita energie sau pentru a ajuta la realizarea unui anumit scop. Spell Jar-urile sunt o practica comunain multe traditii magice, inclusiv wicca, hoodoo, shamanism si multe altele.
 
Cum cream Spelljar 1Crearea unui Spell Jar este o modalitate eficientasi accesibila de a realiza intentii magice. Un Spell Jar poate fi realizat cu ingrediente gasite la domiciliu sau achizitionate din magazinele de plante sau magazinele specializate in produse legate de spiritualitate. Un Spell Jar poate fi folosit pentru a atrage dragostea, prosperitatea, sanatatea sau alte scopuri sau poate fi creat pentru a indeparta o anumita energie sau pentru a proteja impotriva energiilor negative.
Pentru a crea un Spell Jar, trebuie sa aveti un borcan sau un recipient mic si curat. Puteti alege un borcan cu capac sau puteti acoperi deschiderea cu hartie sau tesaturasi sa fixati cu sfoara sau banda adeziva. De asemenea, aveti nevoie de o varietate de ingrediente, cum ar fi plante, cristale, culori, condimente si alte obiecte simbolice.

De exemplu, puteti folosi:
–    Rozmarin utilizat pentru claritate mentala, putere psihicasi vindecarea spirituala.;
–    Muguri de pin pentru a atrage energia de vindecare.
–    Lavandautilizata pentru calmare, relaxare si inlaturarea stresului;
–    Salvie – utilizata pentru protectie, curatare energeticasi indepartarea energiilor negative;
–    Menta – utilizata pentru energie pozitiva, vindecare si atragerea banilor;
–    Busuioc – utilizat pentru dragoste, prosperitate si protectie;
–    Trifoi – utilizat pentru noroc, prosperitate si bunastare;
–    Crizantema – utilizata pentru pace, armonie si protectie impotriva energiilor negative;
–    Echinacea – utilizata pentru vindecare, imunitate si protectie impotriva energiilor negative;
Acestea sunt doar cateva exemple si exista multe alte plante care pot fi utilizate in spell jar-uri. Asigurati-va ca va documentati inainte de a utiliza orice planta, pentru a va asigura ca este sigurasi potrivita pentru utilizarea in practica dvs. de magie.
 
Cum cream Spelljar 2Cristalele pot fi folosite si pentru a atrage sau a indeparta anumite energii.
Puteti sa folositi:
–    Ametistul – utilizat pentru a proteja impotriva energiilor negative;
–    Citrinul – utilizat pentru prosperitate, abundenta, incredere in sine si putere personala;
–    Cuart roz – utilizatpentru dragoste, iertare, pace si incredere in sine;
–    Agat – utilizatpentru protectie, curaj si incredere in sine;
–    Ametist – utilizatpentru calmare, claritate mentala, protectie si insanatosire;
–    Aventurin – utilizatpentru noroc, prosperitate, sanatate si energie pozitiva;
–    Onix – utilizatpentru protectie, incredere in sine si stabilitate emotionala;
–    Pietrele lunii – utilizatepentru intuitie, vindecare emotionala, pace si armonie;
–    Turmalin negru – utilizatpentru protectie, curatare energeticasi indepartarea energiilor negative;

Pentru a incarca energetic ingrediente, puteti tine plantele sau cristalele in mainile dvs. si sa va concentrati asupra intentiei dvs. sau puteti utiliza o modalitate de incarcare, cum ar fi lumina lunii pline sau fumul de smirna. Dupa ce ati incarcat energetic toate ingredientele, le puteti adauga in borcanul dvs.
Este important sa fixati si sa clarificati intentia dvs. inainte de a incepe sa creati Spell Jar-ul. Puteti folosi o rugaciune, o afirmare sau o meditatie pentru a va clarifica intentia si pentru a va conecta cu energia pe care doriti sa o atrageti sau sa o indepartati.
Dupa ce ati adaugat toate ingredientele in borcanul dvs., puteti inchide capacul sau acoperi deschiderea si sa-l agitati usor pentru a amesteca ingredientele. In timp ce faceti acest lucru, pute ti sa va concentrati asupra intentiei dvs. si sa vizualizati energia pe care o atrageti sau o indepartati. Puteti utiliza si o ceara colorata pentru a sigila capacul borcanului. Ceara poate fi topitaintr-un recipient separat si turnata pe capacul borcanului, utilizandu-se o scobitoare sau o paleta pentru a crea un simbol sau o imagine care reprezinta intentia dvs.

Cum cream Spelljar 3Odata ce Spell Jar-ul dvs. este creat, puteti sa-l pastrati intr-un loc special sau sa-l purtati cu dvs. pentru a va ajuta sa va conectati cu energia pe care ati atras-o sau sa va protejati impotriva energiilor negative. Puteti, de asemenea, sa utilizati Spell Jar-ul dvs. pentru a crea un altar personal sau pentru a-l include in alte ritualuri magice.
–    Pentru Dragoste si relatii romantice: puteti sa plasati spell jar-ul in camera dvs. sau in coltul sud-vest al casei dvs., care este considerat a fi zona dragostei si a relatiilor;
–    Prosperitate si abundenta: puteti sa plasati spell jar-ul in zona de prosperitate a casei dvs., care este coltul sud-est. De asemenea, puteti sa-l pastrati in portofelul dvs. sau in locul unde va gestionati finantele;
–    Protectie: puteti sa plasati spell jar-ul in zona de intrare a casei sau in apropierea usii, pentru a ajuta la protejarea casei si a locuintelor dvs;
–    Vindecare si calmare: puteti sa plasati spell jar-ul in camera dvs. sau intr-un loc unde va relaxati si meditati;
–    Incredere in sine: puteti sa plasati spell jar-ul in camera dvs. sau in zona de sud a casei dvs., care este asociata cu puterea personalasi increderea in sine.

Este important sa reincarcati energetic Spell Jar-ul dvs. in mod regulat pentru a mentine energia si puterea sa. Puteti face acest lucru prin expunerea borcanului la lumina soarelui sau a lunii pline, prin incarcarea cu fum de smirna sau prin alte metode de incarcare.
Este important sa respectati legile si regulamentele din zona dvs. legate de practicile magice si de achizitionarea sau utilizarea anumitor ingrediente. In plus, trebuie sa va asigurati ca va conectati cu energii pozitive si sa utilizati Spell Jar-urile dvs. pentru a ajuta la cresterea vibratiilor si a bunastarii dvs. si a celor din jurul dvs.
In concluzie, Spell Jar-urile sunt o modalitate accesibilasi eficienta de a realiza intentii magice. Acestea pot fi create cu ingrediente gasite la domiciliu sau achizitionate din magazinele de plante sau magazinele specializate in produse legate de spiritualitate. Incarcarea energetica a ingredientelor si a borcanului in sine este o parte importanta a procesului de creare a Spell Jar-ului. Este important sa fixati si sa clarificati intentia dvs. inainte de a incepe sa creati Spell Jar-ul si sa reincarcati energetic Spell Jar-ul dvs. in mod regulat pentru a mentine energia si puterea sa.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult