Prima pagină » Cele mai bune cristale pentru primirea unei ciriti de tarot

Cele mai bune cristale pentru primirea unei ciriti de tarot

de contact@kristale.ro
9 minutes Citeste

Cele mai bune cristale pentru primirea unei ciriti de tarot

Cele mai bune cristale pentru primirea unei ciriti de tarot

   Există multe avantaje în combinarea cristalelor și pietrelor cu funcționarea Tarotului. Indiferent dacă dați lecturii sau obțineți una, cristalele sunt întotdeauna la îndemână – nu doar de dragul lecturii în sine, ci și pentru cărți. Acest lucru se datorează în mare parte cristalelor care au capacitatea de a aduce energie curățitoare și pozitivă în orice spațiu. Pietrele prețioase pot fi folosite pentru orice, de la curățarea cărților de Tarot până la clarificarea semnificației din spatele unei lecturi.

   Există câteva atribute generale pe care multe cristale le pot aduce citirilor și unele atribute specifice în funcție de lectură pentru ambele părți implicate.

Iată câteva sfaturi și recomandări despre pietrele prețioase pentru cărțile și lecturile de tarot:

Pentru primirea unei lecturi

  • Stai calm

  Este o idee bună să te pregătești din timp meditând cu un cristal care îți va oferi o senzație de calm și liniște doar în cazul în care auzi informații care nu îți plac. Atâta timp cât aveți un cititor onest, lectura dvs. ar putea să nu fie la fel de pozitivă sau de plină de speranță pe cât doriți. Nu știi niciodată ce ai putea învăța. Este bine să te simți cât mai calm posibil.

Cele mai bune cristale pentru primirea unei ciriti de tarot-sodalit

 

    Sodalit

Aceasta este uneori denumită „Piatra Păcii” și poate fi utilizată pentru a ușura atacurile de panică. Dacă vă simțiți nervos sau anxios cu privire la viitoarea dvs. lectură, păstrați o bucată din această piatră în buzunar sau purtați-o ca o bijuterie.

 

Cele mai bune cristale pentru primirea unei ciriti de tarot-amazonit    Amazonit

Această superbă piatră verde deschis, cu pete, oferă o senzație liniștitoare și calmanta. Este o piatră bună de ținut în mână în timpul citirii propriu-zise, ​​pentru a vă ajuta să rămâneți liniștiți pentru întreaga încercare. Amazonitul este o piatră bună pentru chakra inimii, deoarece ajută la eliberarea vibrațiilor toxice atunci când este plasată pe piept cu o noapte înainte de vindecare.

 

  • Clarificare și înțelegere

   Un alt mod de a te pregăti pentru orice fel de lectură psihică este să folosești pietre asociate cu cel de-al treilea ochi și cu chakrele coroanei, astfel încât să fii mai bine echipat pentru a da un anumit sens rezultatelor lecturii. Care este semnificația din spatele informațiilor care vi se oferă? Ce ar trebui să faci cu aceste informații? Ce cale ar trebui să mergi mai departe?

Pentru a vă asigura că nu ajungeți să vă confundați, iată câteva pietre care vă pot ajuta.

Cele mai bune cristale pentru primirea unei ciriti de tarot-lapis  

  Lapis Lazuli

Această piatră spirituală antică este folosită pentru înțelepciune și îmbunătățirea viziunii interioare. Când vă conectați la frecvențele superioare ale Lapis Lazuli, vă ajută să mergeți adânc în voi înșivă pentru a vă trezi scopul divin. Acesta aruncă o oarecare lumină asupra semnificațiilor asociate lecturii dvs. de tarot.

 

Cele mai bune cristale pentru primirea unei ciriti de tarot-cuartCuarț transparent

Acesta este de departe cel mai versatil dintre toate cristalele. Unul dintre cele mai bune lucruri pentru care îl folosești este să te ajute să comunici cu sinele tău superior pentru a înțelege ce trebuie să faci pentru a ajunge de la punctul A la punctul B. Este o piatră de luat cu tine în timpul lecturii pentru a-ți deschide al treilea ochi și coroane, astfel încât informațiile să aibă sens pentru dvs. în timp ce le primiți.

 

 

  • Comunicare

   O comunicare bună este esențială pentru orice lectură, pentru a se asigura că cititorul este capabil să transmită clientului alegerea corectă a cuvintelor și că acesta este capabil să realizeze întrebările potrivite de pus.

O modalitate de a îmbunătăți comunicarea este să folosiți pietre prețioase care vă vor curăța chakra gâtului și vor elimina orice blocaje care vă pot împiedica să interacționați complet cu cititorul.

Pietrele de culoare verde închis și albastru deschis sunt de obicei ideale pentru lucrul energetic pentru chakra gâtului.

Cele mai bune cristale pentru primirea unei ciriti de tarot-crisocola 

   Crisocala

Această „piatră a comunicării” face o treabă excelentă de a vă învăța cum să răspundeți corect în diferite situații. Vă ajută să spuneți adevărul, să puneți întrebări adecvate și chiar și atunci când este înțelept să vă țineți limba. Programați o bucată de Crisocala cu intenția de a vă ajuta să puneți întrebările corecte în timpul lecturii.

 

Cele mai bune cristale pentru primirea unei ciriti de tarot-agat    Agat de dantelă albastră

„Piatra Articulării” stimulează chakra gâtului și vă ajută să comunicați eficient. Lectura dvs. va fi cu adevărat eficientă numai dacă persoana care face lectură vă înțelege punctul de vedere și ceea ce sperați să învățați.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult