Prima pagină » Calul in Feng Shui, simbol al succesului

Calul in Feng Shui, simbol al succesului

de contact@kristale.ro
8 minutes Citeste

Calul in Feng Shui, simbol al succesului

Calul in Feng Shui, simbol al succesului

 

   Caii au făcut mult timp parte din construirea civilizațiilor omenirii. Calul a fost cel care a transportat oameni și provizii către noi ținuturi, a ajutat la deschiderea rutelor comerciale și a fost tovarășul constant al omului în descoperire, război și plăcere. Venerați pentru viteza, forța și frumusețea lor, caii sunt un simbol al bogăției. De la caii mici și puternici ai Tibetului până la cartierul de cai din Kentucky și rasa rapidă arabă, caii ne-au captivat cu rezistența și inteligența lor.

   Calul Feng Shui este un simbol preferat. Este animalul cel mai asociat cu prestigiul, poziția și abundența materială. Caii sunt, de asemenea, reprezentativi pentru putere și energie yang, însuflețind orice cameră cu prezența lor. Adeseori descrise în picturile chinezești în grupuri de opt, faimoșii cai ai regelui Mu, caii simbolizau că îl ajutau pe rege să conducă țara. În afaceri, acestea semnifică un management capabil și puternic. Dar există mulți cai în feng shui și simbolismul chinezesc.

   Există o varietate de moduri în care calul este simbolizat în feng shui și în tradiția chineză, inclusiv calul pe rând, care reprezintă atingerea obiectivelor cel mai rapid, pentru caii Ming, care sunt frecvent văzuți în magazinele de decor și care reprezintă câștiguri materiale.

   Caii pot aduce progrese în orice sector, dar așează doi cai în sud-vest pentru a-ți revigora viața amoroasă și folosește cai de culoare albă sau aurie pentru a revigora colțurile metalice din sectoarele vest (copii) și nord-vest (om / oameni de ajutor) .

   Evitați să adăugați figuri de cal oriunde zboară cele 5 Galbene, deoarece energia lor de foc o poate agrava. O altă zonă de evitat este adăugarea de imagini sau figuri de cai în dormitor datorită energiei lor yang care poate întrerupe somnul sau vă poate face să vă simțiți anxios.

Asigurați-vă că caii pe care îi alegeți nu par triști, supărați, violenți sau că dau lovituri, deoarece acest lucru vă poate aduce ghinion.

Uită-te la aceste alte modalități prin care poți încorpora simbolul calului în casa și viața ta.

Calul in Feng Shui, simbol al succesului-auriuBlocat? Adăugați un simbol de cal.

Dacă există o zonă a vieții tale care se simte blocată și stagnată, un cal este un simbol puternic pentru a ajuta la energizarea acelei zone a casei tale.

Calul simbolizează realizarea.

Un cal este unul dintre cele mai bune simboluri ale succesului în feng shui. În general, este considerat un simbol al ridicării la o poziție foarte apreciată, un simbol al norocului și prosperității și al bunurilor materiale.

Calul reprezintă focul și flacăra recunoașterii.

Întrucât animalul este asociat cu amiaza mare, vârful verii și puterea energiei soarelui, calul este un simbol yang și poate aduce energie puternică acasă sau dorințelor tale. Plasarea unui cal în colțul de sud al sufrageriei vă poate ajuta să vă propulsați numele, ajutându-vă să vă câștigați aprobarea și recunoașterea.

Comoara prețioasă a lui Buddha.

În budism, există opt obiecte de bun augur urmate de cele opt comori prețioase, precum bijuteria, prețioasa Regină și calul prețios. Calul în această lumină reprezintă loialitate și perseverență.

Calul victorie sau tribut aduce succes.

Dacă ați căutat un simbol al succesului pentru a vă îmbunătăți casa și statutul în viață, nu căutați mai departe decât un cal de victorie sau tribut. Calul tribut este uneori numit calul victoriei și este, de obicei, alb și îmbrăcat în frumusețe și ornamente frumoase.

Indiferent cum l-ați numi, totuși, acest cal reprezintă prada câștigului, a triumfului asupra competiției și este unul dintre cele mai bune simboluri pentru a vă aduce norocul și stilul de viață pe care îl conferă norocul și progresul în carieră.

Calul in Feng Shui, simbol al succesului-abtibildCalul dragon ajută la avansarea în carieră.

Deși nu este din punct de vedere tehnic un cal, calul dragon este o combinație de dragon și cal și se numește „chi lin”. Calul dragon este deosebit de util pentru cei care doresc să-și avanseze cariera, în special pentru cei din cariera militară.

Calul de vânt vă ajută să creați căderi de vânt și să construiți energie de succes.

Un cal de vânt este un simbol care este adesea văzut ca alb, dar pot avea culori diferite. Calul de vânt simbolizează progresul în carieră și vă construiește energia pentru câștiguri și îmbunătățiri în carieră.

Maimuța călare te ajută să-ți controlezi cariera.

Pentru oricine dorește să dețină în propriile mâini domnia succesului în carieră sau a creșterii afacerii, simbolul maimuței pe cal vă poate ajuta să creați o cale de creștere și mișcare ascendentă.

Caii care aleargă aduc energie, putere și noroc.

O afișare a unui singur cal sau în grupuri de șase, opt sau nouă, cai care aleargă emană supremație și pot fi activatori puternici ai faimei și gloriei. Plasați-le în colțul de sud al casei dvs. pentru a vă stimula norocul faimei.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult