Prima pagină » Cristale pentru cititorii de Tarot / Oracle

Cristale pentru cititorii de Tarot / Oracle

de contact@kristale.ro
13 minutes Citeste

Cristale pentru cititorii de Tarot / Oracle
Cristale pentru cititorii de Tarot / Oracle

 

 

   Cristalele și pietrele prețioase vă pot îmbunătăți cu adevărat citirile, capacitatea de a înțelege semnificațiile din spatele cărților și de a le împuternici pe cărți. Nu numai că ar trebui să aveți anumite cristale în jurul dvs. în spațiul dvs. de lectură, dar ar trebui să aveți unele care să curățe cărțile – nu doar o dată, ci în mod regulat.

Există multe motive pentru care veți dori să vă curățați cartile. Poate că ați reușit să obțineți o punte veche și doriți să începeți din nou. Sau poate lecturile tale au fost mai negative decât ar trebui.

   Chiar dacă aveți un pachet nou pe care l-ați achiziționat de la un magazin, nu știți niciodată cine a manipulat cartile în timpul procesului de ambalare.

Oricare ar fi cazul, combinați cristale pentru a alunga energia negativă și statică cu tămâie de salvie și meditație sau Reiki.

Notă: Asigurați-vă că cristalele în sine sunt curățate înainte de a le utiliza pentru a curăța orice altceva. Plasați-le pe fiecare carte și eliminați orice energie negativă de la ele individual.

   Utilizarea pietrelor pentru curățare și protecție

   Cristalele negre și clare sunt de obicei cele mai bune opțiuni pentru eliminarea energiei negative.

Cristale pentru cititorii de Tarot / Oracle-turmalina

 

      Turmalină neagră

Această piatră puternică de împământare face o treabă excelentă de absorbție și disipare a energiei negative. De asemenea, menține interferențele electromagnetice la distanță. Reducerea energiilor electromagnetice din spațiul dvs. de lectură este un lucru înțelept de făcut.

 

 

 Cristale pentru cititorii de Tarot / Oracle-cuart  

     Cuarț transparent

Una dintre cele mai puternice pietre, cuarțul, poate fi programată pentru aproape orice. Programați un inel sau baghetă de cuarț, cu intenția de a vă proteja tarotul sau pachetul Oracle de orice energie sau interferență nedorită.

 

Cristale pentru cititorii de Tarot / Oracle-diamant 

   Diamant Herkimer

Acesta este un cristal de cuarț cu terminație dublă extras în  Herkimer, NY. Este folosit pentru a focaliza energia spirituală în timpul unei lecturi psihice și pentru a aduce energie pozitivă în spațiul vostru sacru.

 

  

Cristale pentru cititorii de Tarot / Oracle-fluorit      Fluorit

Fluoritul este o piatră bună pentru a proteja atât psihicul, cât și cărțile de oameni și emoții negative. Nu știi niciodată cu ce fel de oameni s-ar putea să ai de-a face atunci când folosesti cartile de tarot . S-ar putea ca ei înșiși să nu-și dea seama că răspândesc energie negativă. Păstrați fluoritul în jur pentru a vă proteja spațiul sacru si pe voi înșivă.

 

 

Întărirea celui de-al treilea ochi

Ar trebui să păstrați întotdeauna chakra celui de-al treilea ochi deschis și cât mai puternic posibil. Nu opriți niciodată munca energetică pentru a vă menține abilitățile psihice și intuiția. De asemenea, doriți să vă protejați cel de-al treilea ochi (și alte chakre) de a se înnorosi.

Folosiți cristalele și pietrele potrivite pentru a vă spori și menține puterile psihice. În acest fel, veți fi mai bine echipat pentru a înțelege semnificația din spatele fiecărui card din lecturile dvs.

Cristale pentru cititorii de Tarot / Oracle-piatra lunii

        Piatra lunii

Piatra lunii este adesea prima bijuterie care vine în minte atunci când mulți oameni se gândesc la „intuiția psihică”. Este folosit de cititorii de carti, cititorii de rune, scryers și așa mai departe. O modalitate bună de a te pregăti atunci cand citesti in tarot este să scoți piatra lunii afara in timpul nopții înainte de a citi și a medita sub lumina lunii. Vizualizați desenul pietrei din energiile lunare și apoi reflectați acele energii în chakra celui de-al treilea ochi.

 

Cristale pentru cititorii de Tarot / Oracle-ametist 

        Ametist

Această bijuterie purpurie este cu siguranță o necesitate atunci când vine vorba de deblocarea chakrei superioare. Nu numai că promovează abilitățile psihice și conștientizarea spirituală, ci ajută la forța interioară și stabilitatea emoțională. Toate aceste atribute sunt cruciale pentru citiri reușite.

 

 

Îmbunătățirea clarității pentru lecturi

Este important să aveți claritate atunci când efectuați lecturi – mai ales dacă preferați cărțile Oracle, deoarece acestea nu sunt la fel de simple ca punțile Tarot. Câte cărți ar trebui să alegeți pentru următoarea lectură? Ce fel de imagini transmit cardurile dvs. Oracle?

Indiferent de tipul de cărți pe care îl preferați, puteți conta întotdeauna pe cristale pentru a vă ajuta cu intuiție și claritate.

Cristale pentru cititorii de Tarot / Oracle-magnetit

    Magnetit

Este mai ușor să gândești clar atunci când nu există emoții plictisitoare. Folosiți această piatră magnetică pentru a vă ajuta să rămâneți bine și să aveți încredere în propria intuiție. Ca un magnet, respinge unele lucruri (confuzie, incertitudine, nervozitate etc.) și atrage alte lucruri (angajament, intelect și vizualizare).

Notă: De obicei, se recomandă ca bijuteriile sau pietrele magnetice să nu fie în preajma femeilor însărcinate sau a persoanelor cu defibrilatoare sau stimulatoare cardiace.

 

Cristale pentru cititorii de Tarot / Oracle-azurit       Azurit

Aceasta este o piatră bună pentru persoanele implicate în muncă care implică intuitivitate și explorare conceptuală. Vă va ajuta să vedeți posibilitățile cu toate cărțile dvs. și să faceți conexiuni între cele potrivite. Purtați un inel azurit dacă simțiți că aveți nevoie de un spor de claritate și concentrare atunci când lucrați cu cărți Tarot și / sau Oracle.

 

Sfaturi suplimentare

    Cristalele și pachetele de cărți pot fi stocate împreună în aceeași pungă. Folosiți un cristal precum Turmalina Neagră sau Magnetitul pentru a risipi energia negativă.

    Creați o rețea de cristal pentru comunicare și păstrați-o în mijlocul mesei în timpul lecturilor pentru a ajuta ambele părți să comunice între ele cât mai eficient și mai ușor posibil. Grila „Floarea vieții” este una bună de utilizat dacă nu aveți deja propriul format. Folosiți cristale precum Agate de dantelă albastră, Turcoaz și Chrysocolla.

Concluzie

Nu trebuie să folosiți toate pietrele menționate aici în lecturile de Tarot. Acestea sunt doar recomandări pe care ați putea dori să le luați în considerare. Este întotdeauna bine să mergeți cu propria intuiție atunci când utilizați cristale în lecturi psihice și în orice alt scop.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult