Prima pagină » Cele 10 cristale care te pot face mai fericit si sanatos

Cele 10 cristale care te pot face mai fericit si sanatos

de contact@kristale.ro
8 minutes Citeste
Cele 10 cristale care te pot face mai fericit si sanatos

 

De mii de ani, civilizatiile antice s-au folosit de puterea cristalelor si a pietrelor semipretioase pentru a vindeca blocaje mentale, fizice sau spirituale. Cum cristalele vin din pamant, plasate pe corpul nostru ne ajuta sa ne conectam cu energia vindecatoare a planetei, lasandu-ne mai echilibrati, mai relaxati. Fiecare piatra are proprietati unice si energii vindecatoare diferite.

Va prezentam 10 cristale care te pot face mai fericit si mai sanatos.

Cuart fumuriu

1. Cuartul fumuriu te ajuta sa renunti la vechi

Cuartul fumuriu indeparteaza energiile negative si actioneaza ca un scut protector impotriva energiilor nedorite. El te ajuta sa renunti la credinte vechi, obiceiuri nesanatoase care te tin ancorat in trecut. De asemenea, cuartul fumuriu te elibereaza de blocaje si energii vechi din organism. Odata eliberate energiile vechi, spatiul se umple cu lumina si speranta.

Cuart roz

2. Cuartul roz cultiva iubirea

Cuartul roz este piatra iubirii neconditionate care te ajuta sa deschizi si sa vindeci energiile inimii. Incurajeaza iertarea altora si iertarea ta. Secretul gasirii iubirii adevarate este sa te iubesti mai intai pe tine insuti. Cuartul roz emite vibratiile iubiri, ale frumusetii si compansiunii. Aceasta este piatra care iti permite sa simti cea mai puternica energie din univers: IUBIREA.

Carneol

3. Carneolul sporeste creativitatea

Civilizatiile antice credeau in puterea carneoului de a atrage norocul si de a-ti indeplini cele mai adanci dorinte. Carneolul deblocheaza energia creativitatii, iar culoarea portocalie vibranta stimuleaza pasiunea si inaintarea spre indeplinirea obiectivelor. Carneolul este piatra care restaureaza motivatia, increderea de sine si bucuria.

Cristal de stanca

4. Cristalul de stanca limpezeste mintea

Cristalul de stanca este format din siliciu, cel mai abundent element al pamantului. Cand cuartul transparent atinge pielea, energia lui stimuleaza procesele de vindecare ale organismului. Civilizatiile antice foloseau acest cristal pentru a echlibra organismul si pentru a limpezi mintea. Cristalul de stanca inlatura negativitatea si amplifica energia pozitiva, emitand vibratii puternice care te indreapta spre lumina si claritate.

Turcoaz

5. Turcoazul sporeste vindecarea

Turcoazul este piatra vindecarii si se spune despre el ca este podul energetic dintre pamant si rai. Inca din antichitate se credea despre turcoaz ca este piatra norocului si a vindecarii. Daca porti o piatra de turcoaz cand esti bolnav, proprietatile vindecatoare ale corpului se insutesc. De asemenea, turcoazul este o piatra a comunicarii, a adevarului si a iubirii.

Citrin

6. Citrinul te ajuta sa traiesti in prezent

Citrinul este cristalul luminii si al fericirii. Nu capteaza energii negative si emana energie pozitiva. Citrinul te ajuta sa traisti in prezent, pentru ca doar in prezent poti crea miracole. Citrinul este piatra care te incurajeaza sa visezi si sa ajungi intr-o stare a mintii care atrage indeplinirea tuturor dorintelor.

Aventurin

7. Aventurinul atrage oportunitatile

Aventurinul este piatra care te ajuta sa scapi de indoielile cu privire la propria persoana. Deschide energiile inimii si atrage oportunitatile. Te ajuta sa iti cresti increderea de sine, stima de sine si optimismul. Pe masura ce mintea se deschide, energiile vor capta infinita abundenta care te inconjoara.

Heliotrop

8. Heliotropul iti da energie

In antichitate, heliotropul era folosit ca amuleta pentru purificarea sangelui. Cand sangele circula cum trebuie, energia vietii este puternica si sanatoasa. Acest cristal este un energizant puternic, care te ajuta sa iesi din letargie, indeparteaza indoiala fata de propria persoana si gandurile negative. Heliotropul imbunatateste starea de spirit, entuziasmul si abilitatile de a stapani emotiile

Celestit

9. Celestitul te scapa de stres

Albastrul celestru al cristalului inspira pace si fericire. Este un cristal ideal pentru dormitor, care aduce liniste si armonie si incurajeaza somnul odihnitor. Cand il pui direct pe corp, celestina elibereaza muschii de stres.

Shungit

10. Shungitul este un cristal magic

Se crede despre shunghit ca este vechi de milioane de ani. Cristalul se gaseste in Rusia si cercetatorii ii studiaza inca potentialul miraculous. Shungitul actioneaza ca un scut impotriva energiei electromagnetice, absoarbe energiile negative si poluantii. Daca plasezi un cristal de shungit langa un computer va actiona ca scut energetic. Cu ajutorul shungitului se poate purifica apa.

Sursa: mindbodygreen.com

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult