Prima pagină » Hematitul – piatra bolilor de sange

Hematitul – piatra bolilor de sange

de contact@kristale.ro
2 minutes Citeste
Hematitul – piatra bolilor de sange

Hematit pietre semipretioase

De culoare neagra, cenusiu metalizat, curcubeu sau cu irizatii multicolore, piatra sangelui are un puternic rol protector impotriva energiilor negative si a accidentelor fiind cu precadere indicat in bolile sangelui, maduvei oaselor, inimii, splinei, bilei, rinichilor si plamanilor.

Pe langa importantul rol curativ prezentat anterior, hematitul energizeaza si vitalizeaza organismul ajutand la scaderea tensiunii si a febrei.

In antichitate, samanii asezau un hematit peste locul bolnav din organism si spiritul bolii era absorbit de acest cristal, boala fiind complet vindecata.

Purtarea lui in permanenta deschide accesul catre Dumnezeu, fiind ideal pentru meditatie si rugaciune (pe langa inlesnirea conexiunii cu Divinitatea, rugaciunea cu piatra in mana o incarca pe aceasta cu spiritualitate ,fapt ce duce la amplificarea, in timp, si a efectelor curative).

Proprietatile hematitului au fost remarcate de-a lungul timpului, cristalul fiind folositor si celor care treceau printr-o perioada incarcata, fiind supusi unor intense presiuni la nivel psihic, motiv pentru care se spune ca ajuta in dezvoltarea abilitatilor psihice si intelectuale. Deasemenea este un bun insotitor al pacii, echilibrului interior si satisfactiei.

Hematitul se purifica inaintea purtarii, pentru a descarca piatra de energiile acumulate anterior.

Se spala cu apa curenta sau apa din surse naturale (apa de mare, apa de izvor, apa de ploaie) si apoi se aseaza intr-un vas din sticla sau de cristal umplut cu apa fiarta si racita.

Pentru maximizarea incarcarii cu energie se recomanda, ca perioada de purificare, aceea in care luna se afla in crestere, ideale fiind noptile cu luna plina.

De asemenea, piatra se poate incarca si prin plasarea acesteia in lumina directa a soarelui cateva minute.

Hematit pietre semipretioaseHematit pietre semipretioase

 

 

 

 

 

 

 

 

Cristatele pot fi achizitionate de aici: https://www.stonemania.ro/pietre-semipretioase/hematit/

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult