Prima pagină » Pietrele Boji – Efecte tamaduitoare

Pietrele Boji – Efecte tamaduitoare

de contact@kristale.ro
5 minutes Citeste

Pietrele boji – Efecte tamaduitoare

Invata cum sa le folosesti

Pietre semipretioase boji efecte tamaduitoare

 

 

Compozitia chimica: Fe2O3.nH2o + FeS2
Caracteristici si proprietati terapeutice
Este printre cele mai eficace pietre de sustinere, face posibilă revenirea cu blândeţe pe Pământ şi în corp, ancorând în prezent, mai ales după o lucrare într-o altă dimensiune spirituală. Este extrem de utilă pentru cei cărora le este greu să se implice în profunzimea încarnării.
Piatră puternic protectoare, de ajutor în eliminarea blocajelor. Pietrele netede au energie feminină, cele neregulate, masculină.
Echilibrante şi energizante, o pereche de astfel de pietre armonizează energia masculină-feminină în corp şi aliniază chakrele şi corpurile subtile.
Datorită puternicei sale conexiuni terestre, acest cristal este benefic plantelor şi culturilor, dar riscă să se dezintegreze dacă este lăsat pe sol sau în aer liber.
In plan psihologic, pune în evidenţă blocajele pe toate planurile. Elimină emoţiile închistate, vindecă amintirile dureroase, indică modelele negative de gândire şi comportamentele de autoapărare care trebuie modificate. Atacând cauza indispoziţiei psihosomatice, îndepărtează blocajele corpului fizic şi ale corpurilor subtile.
Dacă ţineţi o piatră Boji în mână, vă aliniază cu umbra dumneavoastră, aducând la suprafaţă calităţi refulate pentru a le pune în libertate cu blândeţe şi a profita de ele.
In plan fizic, stimulează circulaţia energiei de-a lungul meridianelor corpului. în plan mental, atrage atenţia asupra amprentelor mentale şi a ordinelor hipnotice din trecut.
Stabilizator emoţional, această piatră are puterea de a determina realizarea în primul rând a lucrurilor necesare.

Pietre smipretioase boji informatii

 

 

EFECTE TĂMĂDUITOARE.
Vindecă blocajele energetice, atenueazădurerea şi favorizează regenerarea ţesuturilor. Utilă când energia fizică este scăzută sau în cazul bolilor incurabile. In plan subtil, realiniază chakrele, repară „găurile” corpului auric şi reîncarcă cu energie.

Boji proprieteti terapeutice

 

 

POZIŢIONARE.
Ţineţi o pereche de pietre Boji în mâini timp de zece minute sau puneţi-le pe punctul blocat sau dureros. Creează o reţea în jurul persoanei care meditează. Boji albastru are o vibraţie spirituală foarte mare, care ancorează. Foarte util în timpul experienţelor extracorporale, facilitează călătoria şi protejează corpul până la întoarcerea sufletului.

Pietre boji vindeca Magazin in Bucuresti

 

Informatii suplimentare

Denumire: astfel au fost denumite de o fată pe nume Karin, spune legenda, care a descoperit adevarata energie și putere vindecătoare a pietrelor.
Descriere: Sunt pietre de shaman, iar o caracteristică esențială a acestor pietre este aceea că trebuie achiziționate și ținute în pereche. Cea netedă este de sex feminin iar cea colturoasă este de sex masculin.
Sunt considerate pietre vii. Miezul acestor pietre este format din gresie iar partea exterioară dintr-un compus de fier, fosfor și var. Cum s-au format și ce a cauzat formele lor neobisnuite ramâne un puzzle încă nerezolvat. Există diverse teorii cum că formarea lor ar fi avut loc în urmă cu 130 – 155 milioane de ani.
Culoare: gri închis până la maro, uneori cu nuanțe de albastru.Duritate: 4 – 7 (din 10)Luciu: mat, rugos.
Îngrijire: pot fi spălate chiar și cu periuța de dinți dacă este necesar, apoi trebuie lăsate la soare și la lună pentru a se încărca cu energie. Pentru că sunt considerate pietre vii trebuie să vă purtați cu ele ca atare.
Nu trebuie să le separați niciodată, nici chiar atunci când le purificați. Cu toate acestea, piatra androgină (cea de sex masculin) poate fi folosită și singură deoarece are o putere egală cu cea a unei perechi.
Legenda: Karin este o fată care trăiește încă în inima Americii. Într-una din zile, copil fiind, bunicul ei i-a adus o pereche de pietre ciudate ca să se joace cu ele. Erau două pietre negre pe care bunicul ei le găsise plimbându-se pe teritoriul al cărui proprietar era. Când Karin a luat pietrele în mână a simtit un flux de energie linistitor și cald. Era vorba de spiritul acestor pietre. Din acea clipă Karin a îngrijit pietrele și s-a purtat cu ele ca și cum ar fi fost vii și ar fi fost cele mai bune prietene ale ei. Pe zi ce trecea ea a simțit din ce în ce mai multă energie venind din partea pietrelor. La început nimeni nu a crezut-o pe micuța Karin când aceasta povestea despre energia pietrelor, însă Karin, utilizând puterea pietrelor a vindecat aripa unei ciori pe care o ingrijea și aceasta și-a luat zborul, toata lumea a acceptat și a recunoscut puterea pietrelor. Karin a botezat cei doi camarazi ai săi Boji.
Pietre semipretioase boji bucuresti
Puteti cumpara de aici:

https://stonemania.ro/pietre-semipretioase/boji

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult