Prima pagină » Care sunt primele 8 cristale pe care sa le colectionezi?

Care sunt primele 8 cristale pe care sa le colectionezi?

de contact@kristale.ro
7 minutes Citeste

Care sunt primele 8 cristale pe care să le colecționezi

Care sunt primele 8 cristale pe care să le colecționezi?

Dacă ești începător domeniul cristalelor și dacă doar ce ai început să colecționezi cristale, poate deveni o adevărată provocare să găsești cristalele pe care să le adaugi primele la colecție. Datorită faptului că există foarte multe cristale, se poate ca la început să nu știi care sunt cele care te pot ajuta în ceea ce ai nevoie. Tocmai din acest motiv, în ceea ce urmează vei putea găsi o listă cu primele 8 cristale pe care le poți avea în vedere pentru a începe colecția de cristale.

Cuarțul sau cristalul de stâncă – Maestrul Vindecător
Poate printre primele cristale pe care oricine devine pasionat de acest domeniu trebuie să le aibă este Cuarțul sau Cristalul de stâncă. Acesta este cunoscut drept „Maestrul vindecător” în rândul cristalelor. Vorbim aici despre un cristal care stimulează sistemul imunitar si care are o putere foarte mare pentru a amplifica energia. De asemenea, Cuarțul are abilitatea de a amplifica inclusiv energia altor cristale amplasate în imediata apropiere. Este foarte util pentru a aduce motivație și pentru a aduce claritate în aspectele vieții. Mai mult, discutăm despre un cristal care ajută la concentrare. Proprietățiile și beneficiile Cuarțului sunt mult mai multe, iar pentru a descoperi mai în detaliu care sunt acestea, poți folosi link-ul pentru pagina de produse de Cuarț.

Care sunt primele 8 cristale pe care să le colecționezi 1

Cuarțul roz – iubire necondiționată
O altă categorie de Cuarț este cel roz. Acesta este un cristal care vizează iubirea în toate formele în care aceasta se poate manifesta: iubirea de sine, iubirea de familie și de prieteni. Energia Cuarțului roz aduce un sentiment de pace și susține compasiunea. În același timp este un cristal care încurajează răbdarea și regăsirea liniștii.

Cuarțul fumuriu – împământare
Dacă ai nevoie de un cristal pentru împământare și pentru ancorare, atunci una dintre opțiunile recomandate este Cuarțul fumuriu. Acest cristal are proprietatea de a te conecta cu natura și este foarte util pentru acele perioade în care nu ai suficient timp pentru a te plimba desculț prin iarbă sau prin nisip. Este unul dintre cristalele care ajută în combaterea depresiei și a stresului. În același timp ajută pentru gândirea pozitivă, pentru combaterea stărilor proaste de spirit sau pentru a elimina negativitatea. Cuarțul fumuriu are proprietatea de a susține spiritul și de a combate coșmarurile.

Ametistul – eliberatorul stresului
Tot printre primele cristale pe care le poți avea în vedere regăsim Ametistul. Este considerat a fi o sursă naturală pentru eliberarea stresului și este folosit pentru a calma mintea și pentru a liniști emoțiile. Din acest motiv este o alegere oportună pentru a oferi un somn relaxant noaptea și pentru a preveni coșmarurile. De asemenea este folositor pentru a combate alcoolismul sau diferite dependențe, precum cea de tutun spre exemplu. Pentru mai multe detalii privind proprietățile ametistului, poți merge pe pagina de produse de Ametist a magazinului nostru.

Carneol – încredere și curaj
Carneolul este un alt cristal foarte potrivit pentru începătorii în colecționarea de cristale. Acest cristal are rolul de a impulsiona energia și de a scoate la iveală latura ta creativă. În același timp aduce un plus de încredere și de curaj. În cazul persoanelor care sunt obișnuite cu procrastinarea, Carneolul este de mare ajutor pentru a lua decizii. Un alt beneficiu al Carneolului este acela de a ajuta la curățarea altor cristale. Proprietățile Carneolului sunt mult mai numeroase, iar pentru a descoperi cât mai în detaliu care sunt acestea, te invităm pe pagina cu produse de Carneol.

Care sunt primele 8 cristale pe care să le colecționezi 2

Piatra Lunii – echilibrarea emoțiilor
Cristalul numit Piatra Lunii este foarte bun pentru calmarea emoțiilor atât la bărbați, cât și la femei. Este un cristal foarte util pentru îmbunătățirea fertilității și este un cristal recomandat în a fi folosit pe perioada sarcinii. Din perspectiva energiei vorbim despre un cristal care ajută la noi începuturi și în ceea ce privește intuiția. Este de asemenea un cristal foarte util pentru a purifica energia negativă de la nivel mental și pentru a îndepărta frica sau neîncrederea de sine. Există mult mai multe proprietăți ale acestui cristal care merită a fi printre primele cristale pe care să le achiziționezi, iar aceste proprietăți sunt detaliate pe pagina de produse pe bază de Piatra Lunii.

Turmalina neagră – protecție
Unul dintre cristalele pe care nu trebuie să le omiți atunci când începi să colecționezi cristale este Turmalina neagră. Este considerată a fi printre cele mai eficiente cristale atunci când vine vorba despre protecție. Se spune că este asemenea unui aspirator de energie negativă și că din acest motiv trebuie curățat constant pentru a elimina energia negativă absorbită. În același timp Turmalina neagră este foarte utilă pentru a bloca energia electromagnetică a dispozitivelor electronice precum computere sau telefoane mobile. Datorită faptului că vorbim despre unul dintre cele mai puternice cristale din câte există, proprietățile acestui cristal sunt mult mai numeroase. Dacă dorești să afli mai în detaliu care sunt acestea, te invităm să parcurgi informațiile disponibile pe pagina cu produse din Turmalină neagră.

Citrinul – prosperitate și abundență
Cristalul de Citrin este recunoscut pentru faptul că energia sa are abilitatea de a atrage prosperitatea, fericirea, belșugul și abundența. Cristalul mai este folosit inclusiv pentru a manifesta visele și succesul. Citrinul este un cristal foarte util pentru a-l avea la îndemână dacă ești una dintre persoanele care își exprimă cu dificultate gândurile și sentimentele. Este important de punctat faptul că Citrinul este un cristal care nu are nevoie de curățare.

Acestea sunt 8 dintre cristalele care pot fi considerate o alegere inspirată atunci când ești începător în domeniul cristalelor și vrei să colecționezi cristale. Înainte de a alege cristalele pentru colecția ta, este important să cunoști cât mai bine proprietățile fiecărui cristal și care este scopul pentru care vrei să folosești cristalele respective. Majoritatea cristalelor comercializate în magazinul nostru online au o prezentare detaliată a proprietăților, astfel că poți face alegerea pornind de la respectivele proprietăți.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult