Prima pagină » Maniferstari pe frunza de dafin (si alte tipuri de manifestari)

Maniferstari pe frunza de dafin (si alte tipuri de manifestari)

de contact@kristale.ro
6 minutes Citeste

Maniferstari pe frunza de dafin (si alte tipuri de manifestari)

Manifestari pe frunza de dafin (si alte tipuri de manifestari)

Frunzele de dafin constituie o enigma inca din timpuri antice iar asta datorita numeroaselor roluri pe care aceasta planta le-a jucat in cultura elena dar si in alte culturi unde planta se poate regasi. Chiar daca in aceste momente le puteti cumpara din aproape orice magazin, in trecut aceste frunze de dafin puteau fi gasite doar in tarile din bazinul marii mediterane, insa ceea ce s-a pastrat este legatura dintre aceste frunze si latura spiritualitatii si magiei. In ultima perioada numarul celor care considera posibila atractia de energii pozitive si cresterea sanselor de indeplinire a unor dorinte cu ajutorul acestor frunze este in crestere.

Manifestarea pe frunze de dafin este asociata cu cei care vor sa atraga asupra lor bunastarea, succesul si norocul. In acelasi timp mai putem discuta si despre alte utilizari precum cea de facilitare a meditatiei si a posibilitatii de descoperire a calatoriilor spirituale sau de dezvoltare a capacitatilor spirituale sau a celor de proiectie. Asocierea cu astfel de intentii vine si ca urmare a asocierii dintre planta si zeul Apollo in cultura greaca dar si cu asocierea dintre dafin si castigatorii de competitii sportive sau castigatorii unor batalii. Atingerea acestor lucru se poate realiza prin mai multe metode:

Manifestarea prin ardere
Utilizarea acestei metode este una foarte simpla si nu presupune nimic complicat din partea voastra.
1.    Trebuie sa alegeti unele frunze de dafin, poate chiar aveti unul crescut in ghiveci acasa, si sa scrieti pe aceste frunze dorintele pe care le aveti, insa trebuie ca fiecare frunza sa contina o singura dorinte.
Maniferstari pe frunza de dafin (si alte tipuri de manifestari) 12.    Gasirea unui vas potrivit pentru asezarea frunzelor, putand fi unul din metal sau din roca si in care puteti sa ardeti frunzele fara a exista posibilitatea unui risc. Bolurile ignifuge va pot ajuta sa preveniti anumite accidentari si asta pentru ca frunzele uscate de dafin pot fi foarte inflamabile.
3.    Dupa ce ati asezat frunzele le puteti da foc insa trebuie sa le lasati sa arda linistit in intregime pentru a fi siguri de efectul obtinut. In timp ce frunzele vor arde trebuie sa va concentrati asupra dorintelor pe care le aveti si pe care le-ati scris. Utilizati aceste lucruri astfel incat inaltarea fumului si meditatia voastra sa conlucreze la atragerea energiilor necesare pentru ca o dorinta sa devina realitate.
4.    Lasati fumul produs de arderea frunzelor sa va inconjoare si sa ocupe incaperea unde va aflati. In acest fel puteti sa atrageti si alte energii care va pot ajuta spre atingerea obiectivelor.
5.    Dupa ce s-a terminat arderea si in bol nu a mai ramas decat cenusa de la frunze, trebuie sa o lasati sa se raceasca. Daca mai sunt unele resturi ne arse acestea pot fi aprinse din nou fara probleme. Dupa ce s-a racit cenusa sau resturile ramase in urma arderii puteti sa le luati si sa le asezati intr-un vas iar ulterior sa le aruncati pe o apa curgatoare.
6.    Multumeste universului pentru ajutorul pe care il ofera in ceea ce tine de lucrurile bune care ti s-au intamplat pana acum sau lucrurile bune ce urmeaza sa se intample.
Variante de manifestare cu frunze de dafin sunt multiple, iar dac anu doriti sa aplicati metoda de scriere a dorintelor si de ardere puteti la fel de simplu sa plasati unele frunze sucate de dafin sub perna. In acest fel puteti sa atrageti acele energii benefice pentru voi, puteti sa aveti un somn odihnitor si cu vise frumoase dar puteti sa faceti si ca unele vise pe care le aveti sa fie transformate in realitate. Crearea unui saculet de tip Mojo poate fi o alta modalitate in care frunzele de dafin sa fie utilizate iar asta pentru ca intr-o astfel de punga se vor afla numeroase obiecte conectate cu implinirea de dorinte si cu aducerea bunastarii sau pozitivitatii.

Amplasarea de frunze uscate de dafin in locuinta va poate ajuta in obtinerea a ceea ce va doriti pentru voi sau pentru familia voastra. Prin plasarea in fiecare camera, langa usa de la intrare sau poate in dormitor va determina ca intentiile voastre sa se manifeste si sa fiti inconjurati in permanenta de energie pozitiva. Purtarea in portofel a unei frunze, asezarea in apa din cada de baie sau difuzarea parfumului produs de aceste frunze in casa sau in birou sunt alte cateva metode prin care puteti sa creati o manifestare a dorintelor.
Fiecare dintre aceste proceduri presupune si o oarecare concentrare a voastra spre ceea ce va doriti sau ceea ce aveti nevoie si in unele cazuri poate chiar meditatie. Trebuie sa stiti ca folosirea lor va poate ajuta atat in ceea ce tine de dorintele legate de bunastare dar poate fi benefica si pentru cresterea puterii de concentrare, determinarea unei minti creative, diminuarea energiilor negative, reducerea stresului si tensiunii dar si generarea unei stari de bine.
 
Pe langa manifestare ape frunze de dafin mai putem avea si alte manifestari care pot fi folosite pentru ceea ce inseamna indeplinirea dorintelor si vom avea thnicile de manifestare prin meditatie, tehnici de manifestare prin rugaciune. Puteti avea si ritualurile bazate pe incantatii sau obiecte sacre, putem avea tehnicile de vizualizare dar poate fi vorba si despre tehnici de manifestare care implica cristalele.
Daca vorbim despre ce alte plante mai pot fi utilizate pentru manifestarea dorintelor si obtinerea energiilor necesare pentru indeplinirea lor mai pot fi folosite si salvia sau rozmarinul, lavanda, menta sau trandafirul. Aceste plante pot fi folosite in acelasi mod si mai exact putem vorbi despre aprinderea unui manunchi de salvie uscata sau lavanta, despre ceaiul de menta sau rozmarin. Trebuie insa tinut cont in folosirea oricarei metode de manifestare si de ceea ce inseamna starea de sanatate a celor care le practica si de posibilitatea ca unele persoane sa aiba o sensibilitate care poate cauza unele neplaceri. Nici partea de ardere a unor plante nu trebuie ignorata mai ales ca nu trebuie lasate niciodata nesupravegheate putand fi vorba despre generarea unor incidente periculoase mai ales daca este vorba despre prezenta unor copii sau animale de companie.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult