Prima pagină » Amenajarea spatiului potrivit pentru cititul in cartile de tarot

Amenajarea spatiului potrivit pentru cititul in cartile de tarot

de contact@kristale.ro
5 minutes Citeste

Amenajarea spațiului potrivit pentru cititul în cărțile de tarot

Amenajarea spațiului potrivit pentru cititul în cărțile de tarot

Pentru citirea în cărțile de tarot este extrem de important ghicitorul cu intuiția și experiența sa, dar și ambientul unde urmează a se face citirea. Fiecare persoană care ajunge la un ghicitor în cărțile de tarot trebuie să beneficieze de un spațiu adecvat și amenajat optim pentru a se bucura de întreaga experiență și pentru a primi cum se cuvine mesajele cărților de tarot.

În același timp, dacă vrei să începi să practici citirea în cărțile de tarot, atunci cu certitudine că trebuie să știi cum trebuie amenajat spațiul pentru ca atmosfera să fie una propice pentru primirea mesajelor din partea cărților de tarot. În continuare sunt amintite principalele aspecte de care trebuie ținut cont în amenajarea unui astfel de spațiu pentru cititul tarotului.

Alegerea unui spațiu adecvat
Primul detaliu important în privința cititului în cărțile de tarot trebuie să fie spațiul unde urmează a se desfășura această procedură. În contextul în care este foarte important ca fiecare persoană implicată în această activitate să fie conectată pe deplin la momentul prezent, să fie concentrată la fiecare moment al cititului în cărți și să acorde atenție maximă întregului proces de alegere și de interpretare a cărților de tarot, spațiul trebuie să fie unul cât mai izolat, ferit de orice sursă de distragere a atenției, cât mai puțin aglomerat de obiecte și care să ofere o senzație de intimitate.

Amenajarea spațiului potrivit pentru cititul în cărțile de tarot 1Lucrurile care trebuie să fie în spațiul pentru cititul tarotului
Cu cât spațiul unde se va face citirea este mai puțin aglomerat, cu atât acel spațiu se va putea umple mai eficient cu energia participanților la acest proces. Astfel, pentru amenajarea unui spațiu pentru citirea tarotului este suficient să apelezi la o masă, două scaune, câteva lumânări, câteva cristale energetice și eventual câteva bețișoare parfumate, și desigur, pachetul de cărți de tarot. În funcție de locația încăperii, vei putea avea și ceva mobilier, eventual câteva plante decorative, însă este important de reținut că spațiul trebuie păstrat cât mai puțin aglomerat pentru a nu distrage concentrarea de la scopul întâlnirii, și anume înțelegerea mesajului transmis de cărțile de tarot în urma interpretării acestor cărți.

Obține o atmosferă relaxantă cu lumânări parfumate și uleiuri esențiale
Chiar dacă de multe ori atenția primită de folosirea uleiurilor esențiale și a lumânărilor parfumate nu este cea cuvenită, în procesul de citire a cărților de tarot aceste accesorii sunt foarte utile. Contribuția uleiurilor esențiale și a lumânărilor este aceea de a ține atenția la cote maxime și concentrarea foarte profundă la interpretarea fiecărei cărți extrase și afișate pe masă. Împreună cu o lumină difuză sau cu semi-întunericul din încăpere și cu liniștea care trebuie să se regăsească în spațiul unde se va face citirea tarotului, uleiurile esențiale și lumânările vor avea un aport important pentru ca persoanele implicate în acest proces să fie pe deplin prezente și conștiente de ceea ce se întâmplă în acel moment, aducând în același timp o stare de liniște profundă menită a permite ca atenția să se focuseze doar pe citirea cărților.

Folosirea cristalelor energetice potrivite
Cristalele încărcate cu energie sunt foarte utile pentru procesul de citire a tarotului. Având în vedere multitudinea de tipuri de astfel de cristale și proprietățile fiecărui cristal, în momentul pregătirii unei sesiuni de citire a cărților de tarot se poate avea în vedere scopul pentru care se face citirea. În funcție de acest obiectiv se poate alege un anumit cristal sau mai multe astfel de pietre semi-prețioase. Foarte multe cristale au abilitatea de a îmbunătăți intuiția și chiar de a proteja de energia negativă. Prin urmare astfel de cristale pot fi extrem de utile în amenajarea spațiului pentru cititul în cărțile de tarot.

Mai mult, înțelegerea clară a mesajului transmis de fiecare carte extrasă din pachetul de cărți de tarot este foarte importantă. În acest sens cititorii de cărți pot apela la cuarțul alb și la Lapis Lazuli pentru a primi mai multă claritate în momentul citirii și interpretării cărților de tarot. Există inclusiv alte cristale care pot fi folosite pornind de la persoana ghicitorului, dar și având în vedere persoana pentru care se face citirea și scopul pentru care respectiva persoană își dorește să ia parte la un astfel de moment.

Să tragem linie
Acestea sunt principalele aspecte pe care le poți avea în vedere atunci când urmează să amenajezi un spațiu pentru a practica citirea în cărțile de tarot. De asemenea, dacă urmează să iei parte la un astfel de proces, este important să știi la ce aspecte să te concentrezi atunci când vrei să găsești persoana potrivită pentru un astfel de proces.

Indiferent dacă ai nevoie de cristale energetice pentru amenajarea unui astfel de spațiu pentru citirea cărților de tarot, de lumânări sau uleiuri esențiale ori de bețișoare parfumate, toate acestea și multe alte accesorii care pot fi folosite în amenajarea unui spațiu pentru meditație și pentru încărcare spirituală pot fi găsite în oferta magazinului StoneMania.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult