Prima pagină » Tehnici pentru indeplinirea dorintelor

Tehnici pentru indeplinirea dorintelor

de contact@kristale.ro
4 minutes Citeste

Tehnici pentru îndeplinirea dorințelor

Tehnici pentru îndeplinirea dorințelor

Cu toții avem din când în când cel puțin câte o dorință pe care vrem să o transformăm în realitate. Fie că ești genul de persoană care crede că trebuie să muncești să îți transformi visurile în realitate, fie că te încrezi mai degrabă în puterea hazardului, noi avem câteva tehnici utile pe care le poți pune în practică pentru a face totul să se întâmple.
 
Meditează
Meditația este extrem de benefică deoarece te ajută să te focusezi și să rămâi prezent și ancorat, chiar și în cele mai dificile situații. În timpul meditației te poți elibera de toate gândurile negative și grele care te apasă, te poți concentra asupra prezentului și te poți relaxa.
 
Dacă simți că nu poți ajunge în starea perfectă pentru meditație, încearcă să începi cu pași mici. De exemplu, încearcă să te concentrezi foarte bine asupra unei activități pe care o realizezi, cum ar fi pregătirea cinei sau ieșitul la o plimbare. Fii atent la ingrediente, la proces și la tot ceea ce se află în jurul tău. Astfel vei reuși să îți canalizezi atenția din ce în ce mai bine.
 
Meditația ajută și atunci când vine vorba despre îndeplinirea dorințelor. Deși nu va funcționa precum o formulă magică, meditația poate fi procesul prin care analizezi cât mai bine dorința ta și înțelegi pe deplin procesul prin care trebuie să treci pentru a o transforma în realitate.
 
Gândește pozitiv
Nimic bun nu se poate întâmpla atunci când menții o gândire negativă. Firește, este indicat să fii realist și să nu visezi non stop, dar o gândire pozitivă te poate ajuta să îți vezi dorințele îndeplinite mult mai rapid sau să ai parte de un proces mult mai plăcut.

Tehnici pentru îndeplinirea dorințelor 1
 
Încearcă să nu te gândești prea mult la cât de greu va fi de ajuns în punctul în care îți dorești sau cât de lung și anevoios este procesul. Gândește-te mai degrabă că aceasta este ocazia perfectă să îți demonstrezi din nou că ești o persoană puternică, capabilă și că, la final, bucuria va fi imensă.
 
Setează-ți obiectivele
Suntem siguri că ai mai multe dorințe în minte, dar, gândește-te la cea care este mai importantă și utilă pentru tine. Dacă, de exemplu, ai o problemă de sănătate, nu îți dori ca durerea să dispară, ci dorește-ți să poți realiza activități pe care acum nu le poți întreprinde, cum ar fi să poți sări sau dansa.
 
Eliberează-ți dorința în Univers
Înainte de a te culca, înainte sau după ce ai meditat, este important să trimiți dorința ta către Univers, pentru ca aceasta să se poată materializa. Focusează-ți atenția și repetă în liniște dorința ta. Acest proces este similar cu cel al plantării unei semințe.
 
Învață să ai răbdare
Dacă îți dorești ceva extrem de mult, cu siguranță se va îndeplini. Însă, trebuie să fii conștient că lucrurile bune nu ne sunt oferite încă din prima clipă și că este posibil ca întreg procesul să dureze. De aceea este important să înveți să ai răbdare, în special într-o realitate mereu pe fugă, ca cea în care trăim. Ai încredere în Univers că te aude și că are grijă de tine!
 
Învață să accepți

Uneori trebuie doar să înveți să accepți ceea ce decide Universul pentru tine. Chiar dacă dorința ta nu s-a îndeplinit atunci când ai vrut, nu înseamnă că nu există un plan măreț pregătit pentru tine.
 
Dorințele tale sunt importante, așa că învață să meditezi pentru îndeplinirea lor și ai încredere că Universul te va asculta!
 

 

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult