Prima pagină » Protejeaza-te folosind talismane

Protejeaza-te folosind talismane

de contact@kristale.ro
3 minutes Citeste

Protejează-te folosind talismane

Protejează-te folosind talismane

Talismanele sunt obiecte folosite de mii de ani de către oameni, despre care se crede că au puteri magice, mistice sau religioase. De cele mai multe ori talismanele sunt utilizate pentru protecția sau vindecarea celui care le poartă. Talismanele pot avea forme, culori și dimensiuni variate, fiind destul de apropiate ca rol de amulete. Dacă vrei să afli mai multe despre talismane și cum să le folosești pentru protecție, află din cele ce urmează.

Etimologie
Protejează-te folosind talismane1Cuvântul talisman provine din franțuzescul „talisman”, care la rândul să se trage din grecescul „telesma”, care înseamnă „plată, completare sau ritual religios”. Talismanele au primit de-a lungul timpului mai multe asocieri de tip magic, de la culori, până la simbolistică, mirosuri sau modele. Aceste detalii erau adăugate pentru a spori puterea talismanelor, dar era necesar să fie utilizate după o simbolistică spirituală, prin adăugarea unui vers, o inscripție sau chiar o incantație.

Cum funcționează talismanele?
Talismanul acționează precum un amplificator pentru dorințele și ambițiile tale. Poate fi vorba despre aproape orice obiect, pe care îl ai asupra ta zi de zi, fără să realizezi: o bijuterie, o monedă sau o figurină. Pentru a-i activa puterile trebuie să te concentrezi asupra dorinței tale și asupra obiectului, pentru a-l încărca cu scopul avut.

Este important să ai un scop clar în minte pe care să i-l oferi talismanului tău. De exemplu, dacă ai nevoie de protecție, asigură-te că manifești exact această necesitate. Simte toate emoțiile și trăirile asociate și vizualizează rezulttaul final, până ce vibrația acestei dorințe va fi stocată în talismanul tău.

Ce să aleg: o amuletă sau un talisman?
Una dintre părțile fascinante ale simbolurilor magice este că nu există alegere bună sau greșită. Atât amuletele, cât și talismanele lucrează în armonie cu energiile universului pentru a-ți oferi putere și protecție atunci când ai nevoie. Așadar, dacă vrei să profiți de tot ce este mai bun, le poți alege pe ambele, pentru a te simți cât mai binecuvântat.
 
Cum să îți găsești talismanul potrivit?
Nu există un răspuns corect care să se potrivească nevoilor și cerințelor tuturor. De cele mai multe ori este bine să lași intuiția să te ghideze în vederea celei mai bune alegeri. Poate fi vorba despre un pandantiv cu talisman tip rună, o brățară cu piatra soarelui sau un talisman pe care să fie inscripționată o mantră sau o rugăciune. Cu siguranță vei ști care este cel potrivit atunci când îl vei găsi.
 
Cum să te protejezi cu ajutorul talismanului

Din păcate, puterea talismanelor nu funcționează împotriva tuturor pericolelor din lume, dar, gândește-te mai degrabă la o protecție spirituală atunci când îți setezi așteptările de la talismanul tău.
 
Poate vrei să te ferești de energiile negative sau să menții la distanță oamenii care s-ar putea să îți dorească răul. Este important să îți pui încrederea în talismanul tău și să manifești pentru ca acesta să poată acționa eficient. De exemplu, dacă ai un talisman inscripționat cu o rugăciune, o poți citi atunci când te simți în pericol, pentru a atrage beneficiile spirituale și karma pozitivă.
 
Nu ți-ai găsit încă talismanul perfect? Atunci te așteptăm pe site cu multe modele dintre care să alegi. Acestea pot reprezenta chiar și idei de cadouri, ideale pentru momentele în care nu știi ce să le mai oferi persoanelor dragi.

 

 

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult