Prima pagină » Practicile de canalizare a spiritelor – Channeling si Mediumnitate

Practicile de canalizare a spiritelor – Channeling si Mediumnitate

de contact@kristale.ro
10 minutes Citeste

Practicile de canalizare a spiritelor – Channeling si Mediumnitate

Practicile de canalizare a spiritelor – Channeling si Mediumnitate

Practicile de canalizare a spiritelor, cunoscute si sub numele de channeling si mediumnitate, implica comunicarea cu lumea spirituala pentru a primi intelepciune, ghidare si mesaje de la entitati non-fizice. Aceste practici sunt prezente in numeroase culturi si traditii spirituale din intreaga lume si au fascinat oamenii de-a lungul istoriei. Channelingul si mediumnitatea pot fi definite ca abilitati sau capacitati prin care o persoana serveste ca intermediar intre lumea fizica si lumea spirituala. Acesti intermediari, numiti channeli sau mediuni, permit entitatilor spirituale sa comunice prin ei si sa impartaseasca mesaje, informatii si energie. Channelingul poate implica primirea mesajelor prin voce, scriere automata, comunicare telepatica sau alte mijloace intuitive.

Exista diferite tipuri de channeling si mediumnitate, iar experientele pot varia in functie de individ si de nivelul sau de dezvoltare spirituala. Iata cateva forme comune de practica:

 • Channelingul ghidat: Aici, channelul stabileste o legatura cu un ghid spiritual sau cu o entitate superioara si primeste mesaje, sfaturi sau intelepciune din partea lor. Ghidul spiritual poate fi un invatator, un inger pazitor, un maestru spiritual sau o energie divina.
 • Channelingul ancestral: In acest tip de channeling, channelul se conecteaza cu stramosii sai sau cu entitati ale trecutului pentru a primi intelepciune, vindecare sau ghidare. Aceasta poate fi o modalitate de a obtine informatii despre radacinile si istoria personala.
 • Mediumnitatea: Mediumnitatea se refera la capacitatea de a comunica cu spiritele celor decedati sau cu entitati non-fizice. Un medium poate facilita contactul cu persoanele dragi decedate si poate transmite mesaje si informatii de la ele catre cei care doresc sa se conecteze.
 • Channelingul intuitiv: Acest tip de channeling implica accesarea propriei intuitii si intelepciuni interioare. Channelul foloseste capacitatile sale intuitive pentru a primi informatii si ghidare din partea sinelui superior sau a energiilor superioare.

Practicile de canalizare a spiritelor – Channeling si Mediumnitate1

Practicile de canalizare a spiritelor pot aduce numeroase beneficii si experiente transformative. Iata cateva dintre ele:

 • Intelepciune si ghidare spirituala: Channelingul si mediumnitatea pot oferi acces la intelepciune spirituala superioara si ghidare din partea entitatilor non-fizice. Aceste mesaje pot oferi raspunsuri la intrebari importante, indrumari pentru alegerile de viata si inspiratie pentru dezvoltarea personala si spirituala.
 • Conexiune cu entitatile iubitoare: Channelingul si mediumnitatea pot crea o conexiune profunda cu entitati iubitoare din lumea spirituala, precum ghizi spirituali, ingeri sau persoane dragi decedate. Aceasta conexiune poate aduce consolare, vindecare emotionala si sprijin in calatoria spirituala.
 • Dezvoltarea personala si spirituala: Prin practicile de canalizare a spiritelor, oamenii pot sa-si dezvolte si sa-si aprofundeze abilitatile intuitive si spirituale. Aceasta poate conduce la cresterea constientizarii de sine, la vindecarea traumelor si la o mai mare imbunatatire a potentialului personal.
 • Vindecarea emotionala si spirituala: Canalizarea spiritelor poate juca un rol important in procesul de vindecare emotionala si spirituala. Mesajele si energia transmise prin intermediul channelingului pot ajuta la eliberarea traumelor si blocajelor emotionale, la eliberarea fricilor si la restabilirea echilibrului interior.
 • Inspirarea creativitatii si a expresiei personale: Channelingul si mediumnitatea pot deschide porti catre inspiratie creativa si expresie personala autentica. Mesajele primite si conexiunea cu energiile superioare pot sprijini dezvoltarea talentelor si abilitatilor artistice.
 • Imbunatatirea relatiilor si a comunicarii: Prin intermediul channelingului, oamenii pot primi intelepciune si sfaturi pentru relatiile personale si interactiunile sociale. Acest lucru poate ajuta la imbunatatirea comunicarii, la solutionarea conflictelor si la stabilirea relatiilor armonioase.
 • Conexiune cu planul spiritual: Practicile de canalizare a spiritelor pot ajuta la dezvoltarea unei conexiuni profunde si autentice cu planul spiritual. Aceasta conexiune poate aduce o mai mare intelegere a scopului si sensului vietii, precum si o incredere mai mare in calatoria spirituala.

Este important de mentionat ca practicile de canalizare a spiritelor pot varia in functie de traditii si de experientele individuale. Este esential sa abordati aceste practici cu o deschidere si o discernamant adecvata si sa cautati indrumare si suport din partea unui profesionist sau a unei comunitati de incredere.

Practicile de canalizare a spiritelor – Channeling si Mediumnitate2

Sedinta de channeling

O sedinta de channeling poate avea diferite aspecte, in functie de stilul si preferintele canalului si ale participantilor. Cu toate acestea, exista cateva elemente comune care pot fi prezente intr-o astfel de sesiune. Iata o descriere generala a modului in care poate arata o sedinta de channeling:

 • Pregatirea si intentia: Inainte de inceperea sesiunii, se poate face o pregatire adecvata pentru a crea un mediu sigur si protejat energetic. Acest lucru poate include curatarea spatiului, aprinderea de lumanari sau smudge sticks (brazde de plante sacre), stabilirea unei intentii clare si centrale pentru sedinta.
 • Meditatie si relaxare: Participantii se pot angaja intr-o meditatie sau o tehnica de relaxare pentru a linisti mintea si a se deschide energetic. Aceasta poate implica respiratie constienta, vizualizare ghidata sau alte tehnici de calmare si centare.
 • Conexiunea cu ghidul sau entitatea: Channelul va intra intr-o stare de receptivitate si va incepe sa se conecteze cu ghidul sau entitatea spirituala cu care doreste sa interactioneze. Acest lucru poate fi realizat prin meditatie profunda, focalizare mentala sau alte practici intuitive.
 • Comunicarea si channelingul: Channelul va incepe sa primeasca mesaje, informatii sau energie din partea ghidului sau entitatii. Acest lucru poate fi transmis prin intermediul vorbirii, scrierii automate, desenului sau prin alte mijloace intuitive. Channelul poate vorbi in numele ghidului sau poate transmite mesajele in cuvintele si stilul sau propriu.
 • Intrebari si raspunsuri: Participantii pot avea ocazia sa puna intrebari ghidului sau sa solicite clarificari asupra mesajelor primite. Channelul poate comunica in timp real raspunsurile sau poate transmite intrebarile catre ghid si sa primeasca mesajele ulterior.
 • Incheierea si integrarea: La finalul sesiunii, se poate face o scurta meditatie de incheiere sau o inchidere ritualica pentru a inchide conexiunea cu ghidul si a aduce energiile inapoi in starea de prezent. Participantii pot impartasi experientele lor si poate fi oferit spatiu pentru intrebari si discutii suplimentare.

Este important de mentionat ca fiecare sedinta de channeling poate fi unica si adaptata nevoilor si preferintelor participantilor. De asemenea, este esential sa luam in considerare ca aceste practici pot fi profunde si puternice si pot necesita ghidare si intelegere adecvata.

Practicile de canalizare a spiritelor – Channeling si Mediumnitate3

Sedinta de mediumitate

O sedinta de mediumitate poate avea diverse forme si stiluri, in functie de practica si preferintele mediumului si ale participantilor. Cu toate acestea, exista cateva elemente comune care pot fi prezente intr-o astfel de sesiune. Iata o descriere generala a modului in care poate arata o sedinta de mediumitate:

 • Pregatirea si stabilirea intentiei: Ca in cazul oricaror sedinte spiritual trebuie ca mediul sa fie pregatit si curatat iar pentru acest lucru se pot folosi diverse metode sau material, precum lumanari, betisoare parfumate, manunchiuri de plante sacre.
 • Centrare si conexiune energetica: Mediumul si participantii se pot angaja in exercitii de respiratie, sau alte tehnici pentru a-si centra energia si a se deschide catre lumea spiritelor. Aceasta poate ajuta la stabilirea unei legaturi mai puternice cu entitatile non-fizice.
 • Invocarea si chemarea spiritelor: Mediumul poate efectua o invocare sau o chemare a spiritelor, prin rugaciuni, mantra sau prin alte metode specifice. Acest lucru ii invita pe spirite sa se apropie si sa intre in conexiune cu mediumul pentru a transmite mesaje si informatii.
 • Comunicarea cu spiritele: Mediumul va intra intr-o stare de receptivitate si va facilita comunicarea cu spiritele. Aceasta poate implica primirea mesajelor prin intermediul simturilor, cum ar fi auzul (clairaudience), viziunea (clairvoyance), senzatii fizice (clairsentience) sau intuitia (claircognizance).
 • Transmiterea mesajelor: Mediumul va relata mesajele si informatiile primite de la spirite catre participanti. Aceste mesaje pot fi in forma de cuvinte, imagini, senzatii sau emotii. Mediumul poate utiliza propriile cuvinte si experiente pentru a traduce si a transmite mesajele catre cei prezenti.
 • Raspunsuri la intrebari si clarificari: Participantii pot avea ocazia sa puna intrebari sau sa solicite clarificari in legatura cu mesajele primite. Mediumul va transmite intrebarile catre spirite si va relata raspunsurile sau informatiile primite.
 • Incheierea si integrarea: La finalul sesiunii, se poate face o scurta meditatie de incheiere sau o inchidere ritualica pentru a inchide conexiunea cu spiritele si a aduce energiile inapoi in starea de prezent. Participantii pot impartasi experientele si poate fi oferit spatiu pentru intrebari si discutii

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult