Prima pagină » Curata-ti corpul si echilibreaza-l energetic

Curata-ti corpul si echilibreaza-l energetic

de contact@kristale.ro
4 minutes Citeste

Curăță-ți corpul și echilibrează-l energetic

Curăță-ți corpul și echilibrează-l energetic

Cu un stil haotic și o viață cotidiană aglomerată poate fi destul de complicat să îți păstrezi sau chiar să îți găsești echilibrul în momentele de cumpănă. Fără să îți dai seama te poți trezi epuizat, lipsit de energie și de voință fără a ști cum să acționezi. În astfel de cazuri este necesară o curățare a corpului, cu accent pe echilibrul energetic. Haide să vedem cum poți ajunge la cea mai bună formă a ta.
 
Ieși din rutină
De multe ori rutina poate fi cea care te menține pe linia de plutire și te ajută să păstrezi ordinea în viața ta. Totuși, uneori poți cădea pradă acestui mod repetitiv de a realiza lucrurile, trezindu-te brusc epuizat și fără chef de viață.

De aceea îți recomandăm ca, din când în când, să faci o pauză de la rutina zilnică, pentru a experimenta trăiri și senzații noi. Trezește-te dimineață și verifică cum te simți. În funcție de starea ta alege să introduci o activitate nouă pe listă, precum o plimbare în parc, o excursie de o zi în alt oraș sau chiar o cafea alături de o persoană dragă. Cu siguranță te vei simți mai bine după.
 
Curăță-ți corpul și echilibrează-l energetic 1Meditează
Să îți golești mintea de toate gândurile negative poate părea aproape imposibil uneori, în special atunci când ai multe probleme care necesită o rezolvare cât mai urgentă. Totuși, din când în când este bine să iei câteva minute de pauză, pentru un moment de respiro. Încearcă să meditezi atunci când ai ocazia, pentru a da o șansă echilibrului tău energetic de a fi restabilit. Astfel vei evita pe cât posibil epuizarea spirituală și vei face față mai ușor piedicilor.
 
Fă un detox spiritual

Dacă ai impresia că ai avea nevoie de un detox spiritual, este foarte probabil să ai dreptate. Dacă ești în permanență obosit, nu te odihnești bine noaptea, ești plictisit sau epuizat, nu ai chef de viață și nu te poți concentra, înseamnă că ai nevoie de o intervenție.
 
Acum este momentul perfect pentru a acționa împotriva tuturor acestor stări care te epuizează energetic. Înconjoară-te de oameni pozitivi, ieși în natură, fă mișcare, mănâncă preparatul preferat, ascultă muzică și bucură-te de micile plăceri ale vieții. Vei vedea că toate aceste acțiuni, deși pot părea neînsemnate, vor avea un impact uriaș asupra stării tale de spirit.
 
Fă un detox fizic
Uneori nu doar stresul ne pune piedici, ci și alimentele pe care alegem să le consumăm. Un burger nu poate face rău nimănui, dar o dietă dezechilibrată îți poate afecta starea de zi cu zi. Pentru a te putea bucura din nou de energie și chef de viață poți încerca să apelezi la un detox fizic.
 
Încearcă să introduci fructe sau legume în hrana ta de zi cu zi, consumă sucuri din fructe și ceaiuri, pentru a-ți ajuta corpul să funcționeze în parametri normali. Totodată, vei observa că vei avea mai multă energie și că te vei trezi mai fericit dimineața.
 
Așterne-ți gândurile
Uneori poți simți nevoia să vorbești cu cineva, dar nu ai pe nimeni apropiat în preajmă. În astfel de cazuri îți recomandăm să iei un pix și o agendă și să așterni pe hârtie tot ceea ce simți și gândești în acele momente sau în acea perioadă. Chiar dacă ești controlat de sentimente și gânduri negative, după ce le vei vedea expuse îți va fi mai ușor să analizezi gravitatea situației și să regândești modul în care abordezi totul.
 
Atunci când te simți stresat, lipsit de energie și ai o atitudine negativă, înseamnă că organismul tău are nevoie să își regăsească echilibrul spiritual. Încearcă metodele de mai sus și vezi care dintre ele te ajută să ajungi la cea mai bună formă a ta.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult