Prima pagină » Culorile norocoase in functie de zodie in anul 2023

Culorile norocoase in functie de zodie in anul 2023

de contact@kristale.ro
6 minutes Citeste

Culorile norocoase în funcție de zodie în anul 2023

Culorile norocoase în funcție de zodie în anul 2023


Culorile se regăsesc pretutindeni în jurul tău și nu doar că îți bucură privirea, dar îți pot și influența starea de spirit, în mod pozitiv sau negativ. Deoarece vrei să te asiguri încă de pe acum că vei avea un an prosper, plin de evenimente pozitive și reușite, haide să vedem împreună care sunt culorile norocoase în 2023, în funcție de zodie.

Culorile norocoase pentru zodia Berbec
Berbecul este un semn de foc, atribuit persoanelor născute între 21 martie și 20 aprilie. Berbecii sunt firi puternice, pentru care culoarea roșie poate aduce succes și noroc în acest an. Roșu simbolizează puritate, energie abundentă și mobilitate, dar și agresivitate, în combinație cu puterea Planetei Marte. Pe lângă aceasta, alte culori care pot ajuta această zodie în 2023 sunt albastru, verde și negru.

Culorile norocoase pentru zodia Taur
Persoanele născute între 21 aprilie și 21 mai fac parte din zodia Taur. Pentru acestea, culorile câștigătoare în 2023 sunt roz pal și alb, care pot atrage numeroase rezultate pozitive. Taurul este un semn de pământ și este guvernat de Planeta Venus. Nuanțele de roz și alb introduse în vestimentație te pot ajuta să obții rezultate favorabile în acest an. Astrologii recomandă taurilor să stea departe de culorile galben și roșu!

Culorile norocoase în funcție de zodie în anul 2023Culorile norocoase pentru zodia Gemeni
Cele mai avantajoase culori pentru zodia Gemeni sunt verde și galben în acest an. Nativii născuți în perioada 22 Mai – 21 Iunie sunt guvernați de Planeta Mercur și au parte doar de succes în 2023, dacă se înconjoară de aceste culori și dacă evită nuanțele de roșu sau albastru.

Culorile norocoase pentru zodia Rac
Născuți între 22 iunie și 22 iulie, nativii din zodia Rac vor avea parte doar de beneficii dacă aleg să țină aproape nuanțe de argintiu, crem, alb, galben sau roșu. Aflați sub influența Lunii, racii vor beneficia de toate energiile de care au nevoie și de noroc în toate planurile lor, în prezența acestor culori. O idee bună pentru aceștia este să evite nuanțele prea luminoase sau prea închise.

Culorile norocoase pentru zodia Leu
Leii născuți între 23 iulie și 21 august sunt zodii de foc, pentru care au efect nuanțele de auriu și portocaliu. Aceste două culori au puterea de a atrage cele mai bune rezultate, în special în asociere cu lumina Soarelui, Planeta guvernantă.

Culorile norocoase pentru zodia Fecioară
Fecioarele, celebrate între 22 august și 23 septembrie, sunt semne de pământ, iar culorile lor norocoase în acest an sunt albastru, alb și verde. Fecioara este guvernată de Planeta Mercur și poate prospera în 2023 în preajma acestor culori.
Se recomandă ca Fecioarele să stea departe de culoarea roșie, care nu va face decât să îndepărteze rezultatele pozitive.

Culorile norocoase pentru zodia Balanță
Balanțele sunt născute între 24 septembrie și 23 octombrie și au drept culori norocoase nuanțele de alb, portocaliu și albastru deschis în acest an. Semnul zodiacal este guvernat de Planeta Venus și se va bucura doar de întâmplări pozitive, în special dacă va sta departe de culoarea roșie.

Culorile norocoase pentru zodia Scorpion
Scorpionii își pot asigura norocul în acest an, dacă vor opta pentru vestimentație sau obiecte în culori precum roșu, maro, alb sau portocaliu. Acestea îi vor putea ajuta să treacă peste toate obstacolele care se pot ivi în cale și să se concentreze asupra planurilor create. Nativii născuți între 24 octombrie și 22 noiembrie sunt sfătuiți să evite culori precum albastru sau verde.

Culorile norocoase pentru zodia Săgetător
Săgetătorii vor prospera în acest an dacă vor ține aproape culorile galben și portocaliu. Jupiter, planeta guvernantă poate spori puterea acestora, influențând destinul în favoarea celor sărbătoriți între 23 noiembrie și 22 decembrie. Pentru rezultate garantate se recomandă și nuanțele de verde sau crem.

Culorile norocoase pentru zodia Capricorn
Capricornii născuți între 23 decembrie și 20 ianuarie se vor bucura să audă că în acest an norocul le surâde, în special în preajma nuanțelor de violet, negru, verde închis și maro închis. Semnul ghidat de Planeta Saturn va obține cele mai bune rezultate în acest an, dacă evită nuanțele de roșu și galben.

Culorile norocoase pentru zodia Vărsător
Vărsătorii, născuți între 21 ianuarie și 19 februarie, vor avea doar de câștigat în acest an, dacă aleg cât mai mult posibil culorile violet și bleu. La pol opus stau culorile verde și albastru închis, care nu vor aduce decât energii negative nativilor aflați sub influența Planetei Saturn.

Culorile norocoase pentru zodia Pești
Peștilor le stă bine în nuanțe de oranj și galben în acest an și mai puțin în culori închise, în special negru. Culorile anului 2023 vor atrage binecuvântarea Planetei Jupiter pentru acești nativi, născuți între 20 februarie și 20 martie. Pentru o schimbare, cei din zodia Pești pot opta și pentru culoarea roz.

Poartă culorile norocoase ale zodiei tale în acest an, pentru a te putea bucura de succes și energii pozitive!

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult