Prima pagină » Afla tot ce nu stiai despre zodia si ascendentul tau

Afla tot ce nu stiai despre zodia si ascendentul tau

de contact@kristale.ro
4 minutes Citeste

Află tot ce nu știai despre zodia și ascendentul tău

Află tot ce nu știai despre zodia și ascendentul tău

Ne place sau nu, cu toții ne lăsăm influențați din când în când de horoscop, zodii și previziuni. Pentru a te asigura că prezicerile sunt exact pentru tine, este important să îți cunoști ascendentul. Vrei să afli mai multe despre acesta? Iată, mai jos, câteva informații utile!
 
Ce este ascendentul?
Cu siguranță îți cunoști deja semnul zodiacal. Acesta corespunde zilei și lunii în care ai fost născut. Pentru a-ți putea determina ascendentul este necesar să cunoști și data și ora la care te-ai născut. Acesta reprezintă o componentă importantă a astrogramei tale, alături de semnul lunii și cel stelar, fiind semnul care se afla în ascensiune în direcția estică, în momentul în care te-ai născut.
 
Spre deosebire de semnul lunii, despre care se spune că indică caracteristicile tale interne, ascendentul indică atributele tale exterioare și modul în care ceilalți oameni te percep. Dacă simți că cei din jur nu te percep ca fiind parte a semnului tău zodiacal, este posibil ca aceștia să vadă de fapt caracteristici care țin de ascendentul tău.
 
Află tot ce nu știai despre zodia și ascendentul tău1Cum să îți calculezi ascendentul?
După cum spuneam, pentru a-ți afla ascendentul ai nevoie de ora exactă la care te-ai născut. Este foarte important să afli acest detaliu, deoarece ascendentul poate varia de la un minut la altul și probabil nu îți dorești să greșești acest calcul.
 
Poți găsi astfel de calculatoare online, pe diverse site-uri, unde ți se va cere să introduci data la care te-ai născut, ora, minutul și locația. La final îți vei afla ascendentul, dar și câteva detalii interesante despre acesta.
 
Ce reprezintă ascendentul tău?
Odată ce ai aflat care este ascendentul tău, poți face puțin research pentru a afla cât mai multe despre acesta. Firește, îți vom oferi și noi câteva informații prețioase, cu care să îți începi călătoria în această direcție:
 
Ascendent de Apă

Dacă ai ascendent în Pești, Rac sau Scorpion ești o persoană empatică, sensibilă și ești văzut ca fiind cel care are grijă întotdeauna de cei din grup. Compasiunea reprezintă punctul tău forte, ceea ce oamenii vor observa foarte rapid. Ce vor mai observa cei din jur va fi latura ta misterioasă, de care vor fi fascinați.
 
Ascendent de Pământ
Dacă ascendentul tău este în Fecioară, Capricorn sau Taur, înseamnă că ești o persoană pragmatică, care are o latură sensibilă pentru lucrurile fine. Deși poți părea puțin materialist uneori, această latură a ta este de fapt despre dragostea pe care o porți lucrurilor și oamenilor care te înconjoară. Ești o ființă care iubește confortul și care încearcă să îl obțină peste tot în jurul ei.
 
Ascendent de Aer
Nu în ultimul rând, cei cu ascendent în Balanță, Vărsător și Gemeni sunt considerați a fi persoane calde și foarte prietenoase. Aceștia sunt vorbăreți, iar comunicarea reprezintă punctul lor forte. Oamenii sunt atrași de către cei cu ascendent de Aer, deoarece se descurcă de minune în contexte sociale, oferind mereu un sentiment de liniște și confort.
 
Ascendent de Foc
Cei cu ascendent în Leu, Săgetător sau Berbec pot părea uneori că sunt cam grei de cap și puși pe ceartă. Totuși, în mare parte ei sunt încrezători, siguri pe sine și pot fi adeseori considerați sufletul petrecerii. Aceștia se asigură întotdeauna că cei din jurul lor se simt bine și sunt persoane foarte extrovertite, chiar dacă pe interior nu se simt așa.
 
Nu uita să îți calculezi ascendentul pentru a putea afla cât mai multe informații interesante despre personalitatea ta!

 

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult