Prima pagină » Trei secrete ale dimensiunii Dharma spirituale a Feng Shui

Trei secrete ale dimensiunii Dharma spirituale a Feng Shui

de contact@kristale.ro
7 minutes Citeste

 Trei secrete ale dimensiunii Dharma spirituale a Feng Shui

Trei secrete ale dimensiunii Dharma spirituale a Feng Shui

     Cuvântul Dharma înseamnă să trăiești calea cea bună cu scopul potrivit. În practica feng shui, se consideră că motivația potrivită este atunci când faci schimbări și îmbunătățiri feng shui-ul în spațiul tău.

  Dimensiunea Dharma adaugă potențe spiritualității atât a liniștii, cât și a mișcării, aceasta este energia cosmică care transformă yin în yang și yang înapoi în yin. Viața cuiva începe la naștere și se termină cu moartea și, între ele, trăiește o viață în care se experimentează bucuriile și suferințele samsarei.

  Câtă bucurie și câtă suferință întâmpină cineva este determinată de KARMA noastră, care este reportată în continuumul nostru mental de la viață la viață. Calitatea vieții cuiva este astfel determinată în mare măsură de Karma pe care o purtăm cu noi.

    KARMA POATE FI SCHIMBATĂ. Karma nu este statică. Este dinamica și poate fi schimbata. Buddha a învățat aceste 84.000 de moduri pe care cei destul de norocoși să le nască ca ființe umane le pot folosi pentru a-și transforma viețile, pentru a-și schimba karma și pentru a-și îmbunătăți experiența samsarică.

  Aceasta este dimensiunea Dharma, care poate fi, de asemenea, utilizată pentru a îmbunătăți practica noastră de feng shui simbolic și spiritual. Pentru cei care nu sunt familiarizați cu practicile detaliate ale dimensiunii Dharma, iată TREI SECRETE pe care le puteți folosi pentru a spori impactul practicii spirituale Feng Shui.

   CELE TREI SECRETE

  Puteți consolida și împuternici cu succes toate CURĂȚILE și ÎMBUNĂTĂȚIRILE pe care le-ați pus în aplicare în diferitele sectoare ale casei dvs., folosind puterea corpului, vorbirii și minții.
Reclame

  Folosirea CORPULUI înseamnă acțiunea de a așeza vindecările simbolice sau amelioratorii la locul lor, aici vă folosiți întregul corp pentru a efectua această acțiune. Silaba de baza asociată cu împuternicirea corpului este OM. Este o idee bună atunci să te gândești la această silabă Om în timp ce îți pui semnele simbolice în loc.

   Folosirea CUVINTELOR înseamnă recitarea unei mantre adecvate pe măsură ce puneți cura în loc. Recitați mantra OM YEH DHARMA HETU PRABHAVA de trei ori urmată de orice mantră a Divinității pe care o recitați de obicei. Puteți termina recitând OM AH HUM de nouă ori și acest lucru sigilează efectul mantrelor dvs. pe cure și intensificatori. Silaba de baza aici este AH, deci gândiți-vă la AH în timp ce vă recitați mantrele.

   A-ți folosi MINTEA înseamnă a vizualiza clar ceea ce vrei să obții prin plasarea curei la locul ei. Gândiți-vă ce suferință doriți să supuneți și ce fel de ghinion doriți să dizolvați. Imaginea mentală pe care o creezi în capul tău mărește substanțial puterea curei. De asemenea, imaginați-vă clar succesul pe care îl doriți și averea pe care doriți să o adunați pe măsură ce vă puneți la punct succesul și potențialii de prosperitate. Acest lucru va crește probabilitatea ca abundența și succesul să vă vină exact așa cum doriți. Silaba de baza este Hum, deci gândiți-vă la Hum pe măsură ce vizualizați.

Trei secrete ale dimensiunii Dharma spirituale a Feng Shui

    Când plasați o oglindă de avere într-un anumit colț al casei dvs., vizualizați oglinda care reflectă o bună prosperitate sub formă de numerar, bogăție de active, vânzări crescute care curg toate în casă. Gândiți-vă cu tărie că oglinda se reflectă într-un mare succes și o mare bogăție; atunci când ai imaginea norocului bogăției în mod clar în capul tău, recită mantra Dependent Arising urmată de mantrele bogăției Dzambhala. Concentrați-vă în timp ce faceți acest lucru și continuați să vizualizați puternic fluxul de bogăție care vine în casa dvs. Termină cu Om Ah Hum de trei ori. După ce ați împuternicit oglinda bogăției în acest fel, veți descoperi că nu o veți mai privi niciodată la fel. De fiecare dată când îl vedeți la locul său, vi se va aminti de bogăția care curge în casa voastră.
 

    Când afișezi un Wu Lou în nord-estul casei tale, gândește-te că Wu Lou supune steaua bolii; că dizolvă complet toate energiile de boală aduse de naga stelei # 2 în casă. Când aveți o imagine fermă a nagelor puternic supuși, recitați mantra Dependent Arising urmată de mantra Buddha Longevității Om Bhaykandze în total de 21 de ori. Aceasta este o mantră incredibil de puternică și vă puteți gândi că Buddha albastru este cu voi în timp ce îi recitați mantra. Apoi, puteți vizualiza toate energiile bolii care se dizolvă în aer și dispar. Ora de vânt a devenit acum împuternicită, astfel încât vibrațiile bolii pur și simplu nu pot intra în casă. Termină cu Om Ah Hum de trei ori.
 

   Când plasați pagoda cu cinci elemente în sud-vest unde se află steaua Cinci Galbena a nenorocirii în acest an, credeți-vă că cura pagodă absoarbe complet toate negativitățile, energiile nenorocirii și naga bolilor asociate cu wu wang sau steaua suferinței. Vizualizați pagoda măturând tot norocul nenorocit departe de casă; apoi recită mantra Dependent Arising urmată de mantra Tara. Utilizarea mantrei Zeitei Tara este întotdeauna atât de eficientă, așa că, dacă uitați celelalte mantre, puteți folosi mantra Tara în orice scop. Vizualizează toate energiile nenorocirii care părăsesc casa ta. Termină cu Om Ah Hum de trei ori.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult