Prima pagină » Pestisorul auriu, simbol feng shui

Pestisorul auriu, simbol feng shui

de contact@kristale.ro
8 minutes Citeste

Pestisorul auriu, simbol feng shui

Pestisorul auriu, simbol feng shui

 

   Element de pește și apă în Feng Shui

   Elementule pește și apă reprezintă ambele noroc, prosperitate și abundență în feng shui. Când puneți apă și pește împreună, puteți amplifica puterea acestor simboluri.

Unele modalități de a aduce simbolurile feng shui ale elementelor de pește și apă în casa dvs. includ acvarii cu pește viu, un iaz în aer liber sau chiar pești în imagini si arta. În feng shui, un acvariu cu pești cultivă, de asemenea, energie netedă în casa ta.

   Puteți plasa acvariul de pește în zona Bogăție (Xun) a casei dvs. pentru a activa mai multă prosperitate. Peștele poate fi, de asemenea, plasat strategic lângă intrarea casei dvs. pentru a invita mai multe bogății din lumea exterioară în viața ta. Dacă există un element de cascadă în acvariu, faceți curgerea apei spre centrul casei dvs. (mai degrabă decât pe ușă).

Pestisorul auriu, simbol feng shui-bol   Simbolologia peștișor și crapului

   În mod tradițional, peștele auriu este utilizat în acvariile Feng Shui. Sunt de bun augur din câteva motive. În primul rând, sunt conectați la bogăție și prosperitate datorită culorii lor aurii. În al doilea rând, peștele auriu este un tip de crap, iar crapul este foarte norocos în culturile asiatice.

   Povestea spune că în China antică a existat un crap magic cu multă putere, forta și rezistență. Acest crap a reușit să înoate în amonte, împotriva curentului râului Galben și pe o cascadă numită Poarta Dragonului. Când acest crap a sărit peste Poarta Dragonului, s-a transformat într-un dragon magic. Prin urmare, crapul (și peștele auriu) ne amintesc că și noi putem depăși mari obstacole și putem găsi succes. Fiecare dintre noi avem aceste puncte forte și oportunități. De asemenea, cu toții avem potențialul de transformare.

Pestisorul auriu, simbol feng shui-desen   Bazele acvariului de pește Feng Shui

   Dacă decideți să invitați această energie în casa dvs. cu un acvariu, este extrem de important să vă asigurați că este menținut curat și că peștele din interior este păstrat sănătos. De asemenea, este esențial să selectați dimensiunea potrivită pentru spațiul dvs. și pentru numărul de pești pe care îl aveți.

Faceți câteva cercetări amănunțite despre cum să mențineți mediul acvariului pentru ființele vii din interiorul acestuia. Un acvariu murdar, bolnav și neglijat va invita opusul bogăției și abundenței.

   Câți pești?

   În feng shui, nouă este numărul cel mai favorabil și complet. Deci, dacă puteți, încercați nouă sau multiplii de nouă. Dacă nu aveți suficient spațiu, puteți utiliza și cinci (pentru cele cinci elemente) sau doar unul. Numerele impare sunt mai mult yang și invită la mai multă energie de viață. Nu obțineți mai mulți pești sau un acvariu mai mare pe care nu îl puteți manipula sau pentru care nu aveți spațiu.

   Ce fel de pește?

   Peștele auriu este un bun obiectiv, dar, în general, puteți folosi orice pește care vă place. Doar asigurați-vă că faceți cercetarea pentru ceea ce este adecvat pentru îngrijirea pe care o puteți oferi. Dacă este posibil, rămâneți la un tip de pește. Ar trebui să fie de la sine înțeles, dar asigurați-vă că creați cel mai sănătos mediu pentru peștii dvs.! Peștii sănătoși și un acvariu curat invită energie sănătoasă.

   Ce să faci dacă un pește moare?

   Dacă vreunul dintre peștii de acvariu mor, vă rugăm să oferiți recunoștință pentru sprijinul energetic, ca ajustare feng shui și aruncați-l cu ceva ritual. Apoi, asigurați-vă că aveți grijă să îl înlocuiți cât mai curând posibil.

Pestisorul auriu, simbol feng shui-albstru   Folosește cele cinci elemente

   Puteți, de asemenea, să vă uitați la cele cinci elemente pentru a selecta forma și tema culorii mediului acvariului.

   Forma acvariului:

  •    • Bolurile sferice rotunde sunt element metalic. Metalul este conectat la precizie și bucurie.
  •    • Rezervoarele dreptunghiulare sunt element din lemn. Lemnul favorizează vindecarea și creșterea.
  •    • Acvariile pătrate sunt elementul pământ. Elementul Pământ se stabilizează și se întinde.

   Teme de culoare:

  •    • Pământul are culori de pământ, precum maro, neutru și galben. Elementul Pământ poate invita stabilitate și îngrijire de sine.
  •    • Metalul este alb, metalic și gri. Elementul metalic susține bucuria, eficiența și finalurile.
  •    • Apa este neagră și foarte albastru închis. Elementul de apă este conectat la înțelepciune și la calea ta în viață.
  •    • Lemnul este verde, verde și albastru. Elementul din lemn promovează creșterea, bunătatea și flexibilitatea.
  •    • Focul este roșu. Elementul de foc inspiră pasiune, vizibilitate și o inimă deschisă.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult