Prima pagină » De ce sunt potcoavele un simbol al norocului

De ce sunt potcoavele un simbol al norocului

de contact@kristale.ro
7 minutes Citeste

De ce sunt potcoavele un simbol al norocului

De ce sunt potcoavele un simbol al norocului

 

   În feng shui, lucrăm cu fluxul de qi, sau de energie, într-o casă pentru a crea un mediu de susținere pentru locuitorii casei. Uneori, aceasta implică plasarea de simboluri de bun augur lângă ușa din față a unei case pentru a invita norocul.

   Potcoavele nu sunt neapărat un simbol tradițional feng shui, ele sunt un simbol al norocului în alte culturi. Și da, este absolut posibil să folosiți articole din diferite culturi împreună cu feng shui pentru a îmbunătăți energia casei dvs. Acest lucru este valabil mai ales dacă simbolul face parte din fundalul dvs. și rezonează cu dvs.

   Potcoavele și cele cinci elemente

   Potcoavele sunt obiecte fabricate din metal, care este unul dintre cele cinci elemente cu care lucrează practicienii feng shui. În feng shui, metalul simbolizează comunicarea, bucuria, frumusețea și precizia. Dacă doriți să invitați oricare dintre aceste calități ale elementelor metalice în casa și viața dvs., ar putea fi benefic să încorporați elementul metalic în decorul intrării casei dvs. Acest lucru ar putea arăta ca vopsirea ușii în alb sau adăugarea de plante cu flori albe, deoarece albul reprezintă metalul. S-ar putea să arate, de asemenea, ca așezarea unui obiect metalic pe sau lângă ușa din față, ca un ciocan de ușă metalic, jardiniera sau potcoava.

  În plus, fiecare dintre cele cinci elemente susține și alimentează altul, iar elementul metalic susține apa. Apa este conectată la înțelepciune, intuiție, fluiditate și conexiuni sociale. Poate reprezenta și fluxul de numerar. Adăugarea elementului metalic poate fi o modalitate de a crește aceste lucruri în viața ta, astfel încât o potcoavă metalică poate fi de asemenea utilă dacă vrei să lucrezi la consolidarea rețelei tale sociale, a conexiunii tale la intuiție sau a relației tale cu prosperitatea și bogăția.

De ce sunt potcoavele un simbol al norocului-trei

   De ce sunt potcoavele norocoase?

   Relația dintre potcoave și noroc are câteva origini posibile. Poate fi din cauză că sunt fabricate din fier, care în Europa de Vest se credea că are puterea de a îndepărta forțele malefice. Așezarea unui obiect făcut din fier deasupra ușii ar putea ajuta la descurajarea zânelor sau a vrăjitoarelor cu intenții rele de a intra într-o casă. În plus, potcoavele au șapte găuri, ceea ce este considerat un număr norocos în unele culturi.

   Există, de asemenea, o legendă irlandeză despre Sfântul Dunstan, un fierar care a pus o potcoavă fierbinte pe una dintre copitele diavolului, provocând atât de multă durere diavolului, încât ulterior nu va intra niciodată într-o casă cu potcoava atârnată deasupra ușii.

   Ușa din față și Feng Shui

   În feng shui, ușa din față este principala cale prin care qi, sau energie, intră în casa ta. O ușă din față, proiectată cu grijă și bine îngrijită, poate ajuta la invitarea qi-ului pozitiv și a oportunităților pentru oamenii care locuiesc într-o casă. Este important să creați o bază solidă pentru intrarea casei dvs., asigurându-vă că zona este curată, primitoare, netăgăduită și complet funcțională. Curățați ușa de la intrare și rezolvați orice problemă, cum ar fi balamalele care scartaie, pe măsură ce apar. De asemenea, este benefic ca ușa din față să se poată deschide complet, așa că dacă aveți în spatele ușii elemente care împiedică acest lucru, este mai bine să le scoateți.

De ce sunt potcoavele un simbol al norocului-usa

   Odată ce ați luat în considerare aspectele mai banale ale ușii din față, puteți începe să încorporați alte elemente care sunt semnificative pentru dvs. În feng shui, folosim frecvent talismane pentru a crea schimbări proprietarului casei. Adesea, semnificația acestor talismane provine din folclor și a fost transmisă de mai multe generații. Dacă potcoava rezonează cu dvs. ca simbol sau dacă este semnificativă în cultura dvs. sau în locul în care locuiți în prezent, poate fi o ajustare pozitivă și semnificativă a feng shui-ului în casa dvs. Dacă o potcoavă nu rezonează cu dvs., alegeți un alt simbol care reprezintă noroc, prosperitate sau protecție.

   Cum să agăți o potcoavă pentru noroc

   Există unele neînțelegeri cu privire la cel mai norocos mod de a atârna o potcoavă deasupra unei uși. Unii oameni spun că capătul deschis ar trebui să arate în sus, pentru a aduna noroc în curba sa. Alții cred că capătul deschis ar trebui să indice în jos, pentru a permite norocului să cadă asupra persoanelor care intră în casă. Adesea este agățat în fața ușii de la intrarea în exteriorul unei case. Pentru că există multe opțiuni diferite, aveți încredere în intuiția voastră și mergeți cu ceea ce vi se pare corect.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult