Prima pagină » Elefantul si rinocerul albastru

Elefantul si rinocerul albastru

de contact@kristale.ro
5 minutes Citeste

Elefantul si rinocerul albastru

Elefantul si rinocerul albastru

 

   În sfera Feng Shui, perechea indomitabilă de elefant și rinocer este simbolul suprem al protecției împotriva jafului, a accidentelor, a dușmanilor, a politicii de birou, a concurenților de afaceri și a înfierbântării. Perechea de neînvins este leacul dovedit și de încredere împotriva oamenilor care vă pot dăuna sau înșela, răni și alte afecțiuni violente aduse de Steaua Violentă # 7. Această onoare se câștigă datorită istoriei și caracteristicilor magnifice ale ambelor animale.

Elefantul si rinocerul albastru-card   Cei mai mulți dintre noi suntem conștienți de faptul că elefantul a fost și este considerat de mult timp ca un animal sacru în multe culturi ale lumii, în special în India, Thailanda, Indochina și Africa. Elefanții joacă, de asemenea, un rol important atât în ​​religiile hinduse, cât și în cele budiste. Ganesh, Dumnezeul elefant hindus, este venerat ca îndepărtarea divină a obstacolelor. În învățăturile sale, Buddha a vorbit adesea despre elefanți și imaginea și caracteristicile lor ca metafore puternice. Firește, au devenit sinonime cu înțelepciune, putere, pace, longevitate, noroc și succes. Se spune că mama Domnului Buddha a visat un elefant alb pur chiar înainte de nașterea lui Buddha, adăugând fertilitate listei impresionante de reprezentări simbolice ale Elefantului.

   Rinocerul este un bine cunoscut simbol feng shui al protecției, fie că este vorba de jaf, accidente, probleme de birou sau trădare, în special împotriva stelei vicioase # 7 din perioada 8. Rinocerul a atins aceste atribute datorită naturii sale protectoare și rezistente ca animal și cum este agresiv față de orice alte fiare amenințătoare. În Feng Shui, rinocerul albastru este cel mai bine utilizat pentru a proteja împotriva oricăror lucruri negative sau pericole din viață atunci când o pereche este plasată pe un plan ridicat în sectorul afectat sau flancând orice ușă din această vecinătate.

 Elefantul si rinocerul albastru-placa  

    Amplasarea perechii de elefant și rinocer Feng Shui:

• Steaua zburătoare # 7 este una foarte rău intenționată și aduce cu sine efracție, jaf, violență și vărsare de sânge. Pentru a împiedica această stea  să producă accidente și să provoace vătămări, afișați acest remediu Feng Shui în sectorul afectat de stea. Elementul intrinsec al stelei violente # 7 este metalul. Apa epuizează metalul. Acest leac Feng Shui „Albastru” cu imaginea a două animale de protecție pe „valuri puternice de apă” reprezintă cel mai bine un element puternic de apă care va zdrobi energia metalică.

• Așezați rinocerul si elefantul albastru aproape de ușa principală a locuințelor din casa dvs., orientată spre exteriorul casei. Acest lucru va împiedica accesul oricui cu intenții rău intenționate în casa dvs., protejând astfel membrii familiei dvs. De asemenea, va preveni orice accident de spargere.

Elefantul si rinocerul albastru-abtibild• Amplasarea Rinocerului Albastru și a Elefantului aproape de ușa principală a biroului dvs., cu fața spre exteriorul localului, pentru cei implicați în afaceri. Acest lucru va avea același scop ca păstrarea acestui remediu Feng Shui în casa dvs., dar va servi și pentru a împiedica dușmanii și concurenții să vă depășească sau să vă saboteze cariera.

• Așezați Rinocerul Albastru și Elefantul la locul de muncă pentru a va ajuta să rezolvați problemele legate de înțepături și colegii dăunători. Acesta va permite biroului să fie un mediu calm și ușor de lucrat.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult