Prima pagină » Crearea unui bol al prosperitatii

Crearea unui bol al prosperitatii

de contact@kristale.ro
11 minutes Citeste

Crearea unui bol al prosperitatii

Crearea unui bol al prosperitatii

   În feng shui, există o mulțime de moduri în care puteți obtine mai mulți bani și prosperitate. Îți poți coltul pentru bani al feng shui-ului, poți folosi culorile pentru a atrage bogăția, ușa din față și chiar portofelul! Toate aceste lucruri vă vor ajuta să aduceți mai mulți bani, noroc și prosperitate în viața. Dar există un alt lucru de care mulți oameni trec cu vederea sau nu au auzit, și acesta este bolul prosperitatii.

   Un bol al prosperitatii feng shui este o colecție de articole pe care le puneți împreună pentru a vă ajuta să aduceti mai mulți bani în viața voastră. Este menit să fie afișat astfel încât să îl vedeți des, amintindu-vă de banii pe care doriți să îi aduceți în casă și viață. Mulți proprietari de afaceri păstrează unul lângă casa de marcat pentru a crește vânzările și afacerile. Dar puteți crea și unul pe care îl afișați în casa dvs. pentru a semnala Universului că doriți să atrageți mai multă bogăție și prosperitate generală pentru întreaga familie. Iată cum să faci una!
 

Bolul prosperitatii-creare 

  Cum se face un bol de bogăție Feng Shui:

   Primul lucru pe care trebuie să-l țineți cont este că bolul dvs. pentru prosperitate este menit să fie afișat, deci ar trebui să fie ceva la care doriți să vă uitați și doriți să îl afișați în casa dvs. Există o mulțime de moduri în care puteți face un castron pentru prosperitate, așa că nu vă lăsați foarte agățați dacă îl faceți „corect” sau „perfect” pentru regulile feng shui. În schimb, concentrati-va pe adăugarea de lucruri pe care le iubiti și care au un sens pentru dv.!

 

  Ingredientele Feng Shui pentru bolul prosperității sunt:

  •     Un castron din ceramică, sticlă, lemn sau metal.
  •     Pietre de sticlă sau alt material care umple fundul vasului sau recipientului.
  •     Cristale și / sau un copac de bijuterii care atrag banii.
  •     Un Buddha care râde.
  •     Bani – fie monede chinezești Feng Shui, fie monede cu valoare mare, fie chiar bijuterii.
  •     Roci pictate cu aur sau lingouri de aur.

Castronul pentru prosperitate reprezintă bogăție în creștere, iar ingredientele se potrivesc împreună ca un tort stratificat. Castronul bogăției tuturor va fi diferit și va fi plin de lucruri care au un sens pentru tine!

Rețineți unde vă afișați castronul: dacă îl păstrați undeva intr-o zona pe care o frecventează o mulțime de oameni pe care nu îi cunoașteți sau de încredere (cum ar fi lângă casa de marcat dacă dețineți o afacere sau în camera dvs. de zi, intrare, sau un alt spațiu public în care oamenii îl vor vedea când intră în casa ta), atunci nu ai vrea să plasezi obiecte care au multă valoare sentimentală sau bogăție reală.

În schimb, aputeti alege obiecte care sunt simbolice și care reprezintă bogăția acumulată. Cu toate acestea, dacă vă păstrați castronul cu bani în dormitor, ați putea păstra bijuteriile în el sau alte pietre prețioase.

   Alegerea bolului:

   Ceramica, lemnul, metalul sau cristalul sunt cele mai bune, dar puteți folosi și sticla. Rețineți că, dacă puteți vedea ingredientele prin castron, acesta poate reprezenta bogăția care se scurge. Deci, este mai bine să alegeți unul care nu este 100% clar.

Alege-ti unul pe care il iubiti! Alegeți unul care are dimensiunea unui vas de cereale normal și nu prea plat. Pătrat sau rotund este cel mai bun și nu doriți unul prea superficial. Dacă nu-ți pasă cu adevărat cum arată, un bol de cereale va fi perfect! În caz contrar, puteți găsi o mulțime de boluri diferite care vor funcționa, cum ar fi acestea:

Bolul prosperitatii

   Completați partea de jos a bolului:

   Fundul este baza pentru bogăție, astfel încât să puteți folosi lucruri precum pietre mici, cristale, margele de sticlă sau orice altceva strălucitor sau atractiv. Puteți folosi chiar și roci colorate! Rocile reprezintă elementul pământ, care este un element stabilizator în feng shui.
Apoi, adăugați cristalele, bijuteriile, monedele, pietrele vopsite în auriu și / sau alte tipuri de bani. Nu uitați că acest lucru simbolizează bogăția pe care o creați în viața dvs. și nu trebuie să fie o suma mare de bani reali pentru a lucra! Dacă nu doriți să puneți monede reale, atunci câteva monede chinezești Feng Shui vor fi suficiente!

Cristalele care sunt excelente pentru abundență sunt: ​​ametist, aventurin verde, ochi de tigru și pirită:

Bolul prosperitatii-cristale

   Deasupra cristalelor, a monedelor și a bijuteriilor, veți așeza buddha vesel și / sau copacul cu cristale. Acestea includ bucuria și prosperitatea care vor crește din prosperitatea acumulată. Buddha care râde este plin de bucurie și emoție care vine din viața ta fericită și prosperă. Iar arborele cu cristale sau arborele banilor reprezintă rădăcinile și creșterea averii tale acumulate!

Bolul prosperitatii-bol lemn   Unde se aseaza bolul prosperitatii:

   Casa ta este de fapt plină de zone bogate – zonele bagua (harta feng shui a casei tale) care corespund cu bani și prosperitate. Colțul tău principal de bani este colțul din stânga din spate, când stai în ușa din față și privești în interiorul casei tale.

Colțul bogăției este întotdeauna o zonă excelentă pentru a vă păstra bolul prosperității dacă doriți să acumulați bogăție și să vă dezvoltați abundența!

    Fiecare cameră are, de asemenea, o zonă bogată, care este colțul din stânga îndepărtat când stai în ușă, uitându-te înăuntru. Așa că poți așeza castronul în orice cameră in care ți se pare cel mai bine, plasează-l în colțul din stânga din spate, dacă este posibil! De asemenea, îl puteți așeza în colțul din stânga spate al biroului de la biroul de acasă (sau biroul de lucru, dacă doriți să îl afișați la serviciu!) Il puteți plasa la intrarea casei dvs., ceea ce va stimula energia prosperității pe măsură ce Chi (energia forței de viață feng shui) pătrunde în casa voastră. Acesta este un loc deosebit de norocos, dacă lucrați la aducerea de noi oportunități financiare și noroc în viața voastră!

   Concluzia este că ar trebui să vă păstrați bolul de avere oriunde îl veți vedea deseori și să vă amintiți obiectivele. Păstrați-l undeva special pentru dvs., astfel încât viața dvs. să fie plină de energie care creează bogăție ori de câte ori o priviți!

   Există vreun loc în care NU TREBUIEȚI să păstrați bolul prosperitatii?

   Nu păstrați vasul cu bani în baie – băile reprezintă scurgeri de energie! În mod similar, nu îl păstrați lângă o chiuvetă sau pe dulapul de lângă chiuveta din bucătăria dvs., deoarece canalele de scurgere reprezintă, de asemenea, scurgeri de energie.

   După ce ți-ai pregătit bolul  și l-ai așezat undeva, ce faci cu el?

   Castronul pentru prosperitate este acolo pentru a vă ajuta să vă mențineți intențiile și vibrațiile bogăției, astfel încât să manifestați din ce în ce mai multă bogăție în viața voastră.

La fiecare câteva săptămâni, scoateți totul din vas și ștergeți-l, astfel încât să nu se prăfuiască. Dacă doriți, puteți adăuga lucruri sau puteți elimina lucruri de fiecare dată când vă curățați castronul. Păstrați-l proaspăt, curat și intențiile voastre ridicate!

Dacă doriți, puteți chiar să notați un anumit număr pe care doriți il doriti și să-l așezați sub bolul bogăției, apoi să schimbați bucata de hârtie după ce ați atins banii!

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult