Prima pagină » Cainii Fu- Protectia casei

Cainii Fu- Protectia casei

de contact@kristale.ro
7 minutes Citeste

Cainii Fu- Protectia casei

Cainii Fu-Protectia casei

   Semnificația câinelui fu (sau câine foo) în feng shui este un simbol al protecției. Cel mai important, câinii fu sunt cunoscuți ca Leii Imperiali Gardieni.
Cum arată statuile câinilor Foo?

   Câinele fu chinezesc este un simbol antic care ar trebui să înfățișeze un leu, dar apare mai mult ca un câine stilizat. Deoarece leii nu se găsesc în China, statuile stilizate sunt mai asemănătoare cu un canin, de unde și câinele moniker fu.

Cainii Fu- Protectia casei- Pereche alba  

   Istoria câinilor Fu

   Este larg acceptat faptul că câinii fu au fost creați cândva după ce leii adevărați au fost prezentați instanței Han. Potrivit The Met (Muzeul Metropolitan de Artă), descrierile anterioare ale câinilor fu erau mai în concordanță cu aspectul leilor stilizați, precum cel prezentat pe site-ul web The Met. Statuia parțială prezentată fusese asociată cu o altă poartă din capitala Hanului de Est, Luoyang.

   Mitologia care a evoluat în jurul câinilor fu venerau creaturile ca vechii ocrotitori mistici ai cerului. Vechii câini fu chinezi erau sculptați din piatră, cum ar fi marmura sau granitul. Se credea că o pereche de câini enormi fu, unul de sex feminin (yin) și celălalt mascul (yang), stau de pază de ambele părți ale porților la intrarea în cer.

   Se crede că câinii Fu sunt atât de înverșunați încât îi sperie pe toate spiritele răutăcioase și îi împiedică să intre în împărăția cerurilor. O pereche de câini fu păzește intrările la palatele chinezești, la temple și chiar la porțile de grădină. Orice loc considerat important sau sacru este de obicei protejat de o pereche de câini fu, o femelă și un bărbat.
Cainii Fu- Protectia casei-pereche de caini  

   Cum să distingem sexele câinilor Fu

   Doriți să plasați sexul corect al câinelui pe partea corectă a ușii sau a intrării. Distingerea câinelui este femela și masculul este ușoară odată ce înțelegeți simbolurile pe care trebuie să le luați în considerare.

   Câinele de sex feminin fu este descris cu laba ei protejându-și puiul, plasându-l direct deasupra puilor. Câinele de sex feminin simbolizează instinctul matern de a-și proteja copilul. Același devotament, loialitate și protecție se traduce prin casa sau afacerea pe care o protejează.

   Câinele de sex masculin fu este descris cu laba deasupra unei mingi. Unele descrieri se referă la aceasta ca la un glob. Simbolizează controlul câinelui de sex masculin asupra circumstanțelor și a modului în care vă afectează propria lume privată.

   Cum să afișați câinii Fu

   Puteți profita de puterile și energiile de protecție ale câinelui fu plasând o pereche la ușa din față. Ai nevoie de un câine fu de sex feminin (yin) și de un câine de sex masculin (yang) fu pentru a stabili echilibrul ideal feng shui al energiilor chi. Vrei să te asiguri că ambii câini sunt cu fața în afară, așa că îi salută pe toți cei care intră în casa ta și ii sperie pe hoți, indivizii răuvoitori, spiritele rele și energiile chi negative. Câțiva pași rapizi asigură că câinii tăi fu sunt așezați corect:

    Stai în ușa deschisă, uitându-te afară.
    Câinele de sex masculin fu trebuie așezat pe partea stângă.
    Câinele de sex feminin trebuie așezat pe partea dreaptă.

Acest lucru înseamnă că atunci când stai în afara casei tale, cu fața spre ușa din față, femela este în stânga, iar masculul este în dreapta.
Cainii Fu- Protectia casei- Caini de gradina    
Tipuri de probleme cu remedii pentru câini Fu

   Dacă aveți o săgeată otrăvitoare sau un alt tip de sha chi (uciderea chi sau energie negativă) care vă amenință casa sau afacerea, puteți folosi câinii fu pentru a remedia. O scară sau un lift pot crea sha chi. Pentru a remedia, puteți așeza o pereche de câini fu în partea de jos a scării sau a ușilor liftului din ambele părți. Puteți folosi o pereche de câini fu pentru:

    Protejați-vă sectorul bogăției plasând o pereche de câini fu în sectorul sud-estic sau în colțul casei sau al afacerii dvs.
    O pereche de câini fu în fața unei case de marcat vă va proteja veniturile afacerii și vă va proteja de jafuri și furturi.
    O creșă pentru bebeluși sau dormitorul copiilor pot fi protejate împotriva bolilor și a spiritelor rele atunci când așezați o pereche pe un sifonier sau pe raftul de perete.
    Puteți plasa, de asemenea, o pereche de câine fu pe ambele părți ale intrării pe alee sau pe o intrare a porții de grădină.
    Nu trebuie neapărat să investiți în statui mari, puteți folosi altele mai mici pe o masă de pe foaie sau pe un raft orientat spre ușa din față.

Efectele de bun augur ale câinilor Fu: Pe lângă faptul că servesc drept protecție împotriva energiilor rele și neplăcute de a intra în casa sau afacerea dvs., câinii fu sunt, de asemenea, considerați simboluri de bun augur ale bogăției. Perechea de protecții poate spori și stabiliza energiile chi pozitive din casa sau afacerea dvs. Câinele Fu înseamnă protecție în Feng Shui

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult