Prima pagină » Beneficiile clopoteilor de vant

Beneficiile clopoteilor de vant

de contact@kristale.ro
6 minutes Citeste

Beneficiile clopoteilor de vant

Beneficiile clopoteilor de vant

   Se spune despre clopoteii de vant faptul ca au provenit din civilizația antică chineză. Acestia au fost practic dezvoltati ca structuri masive pentru a produce sunete pentru a speria păsările și animalele. Sunetele au ajutat la protejarea culturilor de pe câmp și, de asemenea, la alungarea animalelor carnivore noaptea.
Pe măsură ce intrăm în era modernă, clopoteii de vânt s-au schimbat și ei. Mărimile lor, materialele din care sunt făcuti, credințele care le înconjoară s-au schimbat. Știința modernă, deși întărește cultura antică, ne îndreaptă spre practicile lipsite de superstiții. Discuția despre energii care să ne ajute în calea noastră și să facem alegerile corecte pentru o viață pașnică face ca practica antică să fie relevantă. Stiința întărește și faptul că zgomotele eoliene sunt o sursă excelentă de a aduce energie pozitivă pentru a ne ajuta să ne vindecăm și să privim spre o viață plină de zâmbete. Micile piese încântătoare împletesc magia în viața noastră de zi cu zi.

    Beneficiile clopoteilor de vant    Avantajele zgomotelor de vânt sunt mai mult decât multe:

    Îndepărtează energiile negative acumulate, aducând astfel energie pozitivă în casă.
    Sunetul constant menține energia care curge în interiorul spațiilor locuibile, asigurând că energia pozitivă este vehiculată în mod constant prin case și spații de birouri.
    Se spune, de asemenea, că alungă ghinionul.
    Reduce stresul și anxietatea, promovând astfel mințile liniștite și relaxate.
    Ele sunt, de asemenea, considerate instrumente excelente pentru meditații, deoarece vă ajută să vă concentrați pe sunete care curg în mod constant decât pe gânduri.
    Plasarea lor eficientă, așa cum este discutat în secțiunea următoare, poate aduce succes, avere, sănătate și fericire.
    Face ca zona să fie prezentă liniștită și pașnică promovând productivitatea.
    Este, de asemenea, un cadou ideal pentru a promova prietenia și a construi pe relații.

 

Beneficiile clopoteilor de vant Locuri în care se atârna clopoteii de vant

  În prezent, clopoteii de vânt au devenit decorațiuni la domiciliu, grădini, verandă, punți și fiecare colț la care ne putem gândi. Un loc practic pentru a le amplasa este lângă ușile din față ale birourilor sau caselor. Aceștia vor acționa ca sisteme de alertă naturală atunci când oamenii trec prin uși. Agățați clopoței de vânt lângă un ventilator sau deschideți fereastra. Acest lucru va menține energia circulând prin spațiul de locuit, oprind astfel acumularea de energii negative sau de ochi răi. Dar știați că trebuie să le atârnați în direcția corectă și în locul potrivit pentru a obține beneficiul maxim?

    •Dacă sunteți nou într-un loc și intenționați să măriți cercul prieteniei dvs. – atârnați sunete ceramice cu două tije sau cu nouă tije din ceramică sau cristal în colțul de sud-vest. „Chi” circulat de energie pozitivă atrage mai mulți oameni către tine, crescând cercul tău de prieteni.
Beneficiile clopoteilor de vant    •Dacă intenționați să întâmpinați un bebeluș acasă, atunci agățați clopoțe metalice goale în spațiul vestic al casei dvs. Dacă aveți deja copii, atunci plasarea clopoței aici va contribui la creșterea sănătății, pozitivității și performanței academice a copiilor.
    •Așezarea clopotelor metalice goale în nord-vest atrage oameni care vă vor ajuta în călătoria dvs. de succes. Pentru a crește șansele, agățați un clopot metalic cu șase tije.
    •Noroc într-o carieră este ceva ce toată lumea dorește. Așa că așezați un sunet metalic cu șase tije în colțul de nord al casei sau al biroului.
    •Dacă sunteți întotdeauna îngrijorat de bogăție, atunci atârnați un clopoțel la capătul scărilor, fie din 8, fie 6, sau 5 tije metalice. Acest lucru vă asigură averea și vă ajută să vă păstrați câștigurile.
    •În cele din urmă, dacă doriți să aduceți înapoi oportunități și să priviți spre succes, atârnați piramida Vastu cu clopote de vânt, la intrarea din față.

  Similar cu misterele necunoscute care vă atrag atenția, clopotele de vânt sunt un amestec perfect de înțelepciune antică și știință modernă. Așadar, nu ezitați să vă aduceți acasă fericirea și norocul. Obțineți un clopotel de vant astăzi și experimentați melodiile dragostei, succesului și păcii.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult