Prima pagină » Amplasarea oglinzii Feng Shui

Amplasarea oglinzii Feng Shui

de contact@kristale.ro
10 minutes Citeste

Amplasarea oglinzii Feng Shui

Amplasarea oglinzii Feng Shui

 

   În feng shui plasarea oglinzilor este foarte importantă. Dacă se face corect, puterea oglinzilor vă dublează simbolic bogăția, sănătatea și fericirea. Cu toate acestea, atunci când plasarea oglinzii feng shui nu este corectă, aceasta poate face mult rău.

Pentru a avea o plasare bună a oglinzii feng shui, există 10 lucruri pe care oglinda dvs. nu trebuie să le reflecte niciodată.

  •     usi si ferestre
  •     pat
  •     toaleta
  •     flăcări în bucătării
  •     o altă oglindă
  •     dezordine
  •     scurgeri murdare sau alte vederi neplăcute.
  •     săgeți otrăvitoare sau colțuri ascuțite ale mobilierului sau pereților
  •     imagine distorsionată sau neclară a dvs.
  •     corpul celui mai înalt membru cu capul tăiat

Amplasarea oglinzii Feng Shui-hol

   În Foaier

Ți se deschide ușa din față către un foaier mic?

Dacă da, cel mai probabil are un perete opus ușii din față și acest lucru blochează fluxul de energie. Când spațiul interior al foaierului este prea mic, puteți folosi o oglindă pentru a mări vizual spațiul foaierului. Poziționați-l astfel încât să nu fie direct orientat spre ușă. A pune o oglindă atractivă la intrare este o modalitate plină de grație de a întâmpina chi.

Doar asigurați-vă că nu este așezat direct vizavi de ușa din față sau va trimite chi (adesea interpretat ca bani) imediat!

   În bucătărie

Singurul motiv pentru care o oglindă din spatele aragazului de bucătărie este recomandat de unii consultanți feng shui este ca un bucătar să poată vedea ce se întâmplă în spatele lui. Deci, dacă nu gătiți cu spatele la ușă, atunci nu este nevoie să vă faceți griji.

 Cea mai bună soluție feng shui în acest caz este să găsești articole adecvate bucătăriei cu o suprafață foarte reflectantă și să le așezi astfel încât să-ți ofere o vedere a ușii bucătăriei în timp ce gătești. Asigurați-vă că nimic nu reflectă flăcările din bucătărie. Poate fi un geam de sticlă sau plăci oglindite.

Oglinda simbolizează apa. Și apa se ciocnește cu focul. Deci, este bine să păstrați oglinzile în afara bucătăriei.

Amplasarea oglinzii Feng Shui-baie

   În băi

Nu este indicat să aveți oglinzi în baie. Cu toate acestea, dacă simțiți că este nespus, oglinda nu trebuie să reflecte niciodată toaleta.

O oglindă în afara ușii băii este considerată bună, deoarece oglinda împinge energia departe de a intra în baie, astfel energia este împiedicată să coboare în scurgere, ca să spunem așa.

Așezați o oglindă pe exteriorul ușii băii pentru ca Chi să se mute în alte camere.

   În dormitor

Conform feng shui, dacă petreceți nopți nedormite, atunci puteți da vina pe oglinda din dormitor. Oglinda ar putea pune in miscarea fluxurile de energie în dormitor și să va ține treaz, neliniștit și plin de griji.

Evitați oglinda de lângă pat sau pe peretele de deasupra patului.

Dacă îți poți vedea reflexia în oglindă în timp ce te întinzi pe pat, vei aduce o a treia persoană în relația ta.

Dar este realist să ai un dormitor fără oglindă? Din fericire, nu trebuie să renunți la toate oglinzile tale. Pur și simplu așezați oglinzi de lungime întreagă pe interiorul ușilor dulapului (care pot fi închise când nu este necesar)

Amplasarea oglinzii Feng Shui-sufragerie

   Sufragerie

Oglinzile sunt cel mai bine plasate în zonele de living și de luat masa. Oglinda care reflectă mâncarea pe masă dublează mâncarea, care simbolizează abundența și bogăția. Asigurați-vă că oglinda nu reflectă intrarea sau orice altă ușă și fereastră.

Așadar, asigurați-vă că oglinda nu reflectă scurgeri murdare sau grămadă de dezordine sau margini ascuțite ale pereților sau mobilierului. Dacă oglinda de perete reflectă, de asemenea, priveliști plăcute din exterior, fie un râu, fie plante sănătoase în creștere, fie dealuri – care sugerează o vastă întindere de energie pură.

Vederile copacilor aduc energie de creștere, în timp ce vederile munților pitorești aduc o relație excelentă. Priveliștea apei aduce prosperitate!

  SĂGEȚI

Atenție la săgețile otrăvitoare pe care oglinda le-ar putea reflecta. Poate fi colțul ascuțit al unui perete sau stâlp sau un aranjament în formă de L. Cel mai bine este să aveți mobilier cu colțuri rotunjite.

Dacă aveți un stâlp pătrat în camera dvs. de zi, atunci acesta trimite energie ucigătoare sau săgeți otrăvitoare către cei dragi. Deci, atunci când încadrați oglinda pe toate cele patru laturi ale stâlpului, stâlpul dispare. Doar asigurați-vă că oglinzile de pe stâlpi nu reflectă ușile, ferestrele sau aglomerația. De asemenea, asigurați-vă că oglinda nu reflectă o altă oglindă sau suprafață reflectorizantă a ferestrelor sau a ecranului televizorului

  SPAȚII SAU COLȚURI

Dacă aveți o cameră cu o zonă întunecată, puteți agăța o oglindă pentru a reflecta și a aduce mai multă lumină. Oglinda creează iluzia unei ferestre și care stimulează și energia ei. (Întunericul este echivalat cu stagnant ch’i.)

  SCARĂ

 O oglindă plasată la baza scărilor va tăia picioarele sau capul; evitați să plasați aici. Dacă oglinda îți reflectă imaginea fără cap, atunci îți afectează stima de sine. Trebuie să plasați oglinda la o înălțime în care nu trebuie să vă aplecați pentru a vă vedea imaginea în oglindă.

  PERETELE DE SUD

Colțul sudic are energie de foc. Iar oglinda are energie de apă. Așadar, plasarea oglinzii la sud stinge energia focului din casa sau camera de zi. Acest lucru va stinge norocul faimei din colțul de sud și vă va aduce un nume rău. De asemenea, ar putea oferi argumente aprinse sau accidente sau ghinion din cauza ciocnirii focului și a apei.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult