Prima pagină » Cele mai bune cristale pentru Mercur retrograd

Cele mai bune cristale pentru Mercur retrograd

de contact@kristale.ro
8 minutes Citeste

Cele mai bune cristale pentru Mercur retrograd

Cele mai bune cristale pentru Mercur retrograd

 

    Planeta Mercur stăpânește mintea, intelectul, comunicarea și claritatea mentală. În timpul unei perioade retrograde cu mercur, actele simple de comunicare sau bunul simț pot fi distorsionate și modificate de intenția ta inițială. În loc să începeți proiecte noi, este timpul să vă uitați din nou la ceea ce se întâmplă în prezent în viața dvs.

    Mercur retrograd ne afectează în multe moduri nedorite, provocând deseori stres și conflicte. Ni se pare greu de înțeles și nu putem înțelege punctele de vedere ale altora. Abilitățile noastre de comunicare nu strălucesc ca de obicei, iar toată lumea pare să nu fie capabilă să ne ajute. Munca noastră este întârziată, relațiile noastre devin turbulente și pur și simplu nu putem să ne concentrăm. S-ar putea să auzim chiar de la niște oameni toxici din trecutul nostru.

   Iată câteva dintre cele mai iubite și recomandate cristale vindecătoare și pietre prețioase pentru a vă ajuta să rămâneți calm, împământat și să vă atrageți vibrația pentru a se potrivi cu calitățile lor și pentru a profita la maximum de acest retrograd.

Cele mai bune cristale pentru Mercur retrograd-howlit 

    Howlit

    Howlitul este una dintre „pietrele de acordare” care vă leagă de conștiința spirituală superioară. O piatră minunată de protecție și calmare despre care se spune că reduce anxietatea, tensiunile și stresul. Howlite poate fi utilizat pentru a facilita conștientizarea, a încuraja exprimarea emoțională și a ajuta la eliminarea durerii, stresului și / sau furiei. Această piatră calmantă formulează ambiții și ajută la realizarea lor. Această piatră a chakrei coroanei ajută oamenii care gândesc excesiv și / sau reacționează excesiv și ajută la depășirea dependențelor. Howlitul întărește memoria și stimulează dorința de cunoaștere, învață răbdarea.

 

 

Cele mai bune cristale pentru Mercur retrograd-cuart roz 

   Cuarț roz

    Deși se consideră că Cuarțul roz este piatra iubirii, nu este doar dragostea romantică pe care o întruchipează acest cristal. Acest cuarț facilitează dragostea să intre în viața ta. Te ajută să ierți, să înțelegi și să vezi situațiile dintr-o perspectivă diferită. Proprietățile vindecătoare din Cuarțul roz vă vor îmbibă înțelepciunea de a vă aprofunda legătura cu partenerul. Cuarț roz oferă, de asemenea, un sprijin mai mare pentru psihic și permite să renunțe la dragostea pierdută și protejează de frica dezamăgirilor reînnoite. O piatră puternică de iubire necondiționată, pace infinită, compasiune și bucurie, te învață să te iubești pe tine însuți și încurajează iertarea de sine și acceptarea.

 

 Cele mai bune cristale pentru Mercur retrograd-hematit

   Hematit

   Hematitul este o piatră de transformare care ajută la absorbția energiei negative și calmează în momentele de stres sau îngrijorare. Este o piatră foarte protectoare și echilibranta și este minunat de purtat pentru a vă ajuta să rămâneți împământat în multe situații. Hematitul este, de asemenea, bun pentru lucrul cu Chakra Rădăcinii, ajutând la transformarea energiilor negative într-o vibrație mai pozitivă. Hematitul este un ajutor puternic pentru îmbunătățirea încrederii în sine, a voinței și a stimei de sine. Este, de asemenea, cunoscut pentru acțiunea sa de a oferi ameliorarea durerii și vindecarea.

 

 

Cele mai bune cristale pentru Mercur retrograd-labradorit 

   Labradorit

    Labradoritul este cristalul perfect pentru protecția empatiilor. Este cunoscută sub numele de piatra curajului, a intuiției, schimbării și risipește energia proastă. Este piatra de protecție, noi începuturi și se spune că ajută proprietarul să-și purifice energia, întărind aura. Șterge și deschide toate chakrele. Labradoritul se referă la încrederea în sine, oferind în același timp claritate și se crede că aduce determinare și motivație, precum și succes.

 

 

 

Cele mai bune cristale pentru Mercur retrograd-sodalit

  Sodalitul

   Perspective pentru rezolvarea problemelor, anxietate, empatie. Energia calmantă a Sodalitului vă va ajuta să vă concentrați, făcându-l un cristal util pentru studenți, profesori, scriitori, terapeuți și cercetători. Încurajează gândirea rațională, obiectivitatea, adevărul și intuiția, împreună cu verbalizarea sentimentelor. Sodalitul aduce echilibru emoțional și calmează atacurile de panică. Îmbunătățește stima de sine, acceptarea de sine și încrederea în sine. Un cristal spus pentru a promova pacea și liniștea, care funcționează pentru a conecta sinele nostru fizic și spiritual. Atingeți creativitatea, vă oferă inspirație și stimulează intuiția. Păstrează Sodalitul în colecția ta de cristale și apelează la energia radiantă ori de câte ori te simți blocat în viață.

   Cum să utilizați aceste cristale pentru a beneficia la maximum de puterea lor de vindecare: Utilizați cristalele într-o rețea de cristal, așezați-le pe altarul dvs. sau lucrați cu ele individual. Luați-vă un moment pentru a vă liniști, liniștiți mintea și permiteți-i să vă spună cel mai bun mod de a lucra cu energia lor. Ai încredere că îndrumarea pe care o aduc aceste pietre – și universul din jurul tău – vor străluci ca o lumină pe calea către obiectivele tale.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult