Prima pagină » Top 5 cristale energizante pentru a-ți revigora plantele

Top 5 cristale energizante pentru a-ți revigora plantele

de contact@kristale.ro
9 minutes Citeste

Top 5 cristale energizante pentru a-ți revigora plantele

Top 5 cristale energizante pentru a-ți revigora plantele

 

   Oamenii nu sunt singurul organism care se bucură de avantajele minunate ale vindecării cristalelor, așa că, dacă plantele tale se ofilesc sau se luptă să crească, atunci prezintă-le unor prieteni strălucitori! Uneori este nevoie doar de o împingere ușoară în direcția corectă.

  Cristalele vindecătoare vindecă orice. Vibrația lor afectează câmpul universal de energie, eliminând iluzia lumii fizice și armonizând lucrurile prin lungimi de undă și frecvență.

   La fel ca tine, planta ta poate avea blocuri energetice. De fapt, este posibil să suferiți de aceleași blocuri dacă aveți o conexiune profundă sau petreceți mult timp în apropierea plantei. Acest lucru se datorează faptului că vă luați în mod natural energiile reciproce. La fel se întâmplă și cu animalele de companie. Există nenumărate povești despre o pisică sau un câine care s-au îmbolnăvit de aceeași boală pe care a avut-o proprietarul înainte să știe chiar că o au ei înșiși. Când proprietarul a fost vindecat, boala animalului a dispărut și ea.

Când înțelegeți legătura pe care o aveți cu plantele dvs., utilizarea pietrelor de vindecare pentru grădinărit nu sună ca o idee atât de nebună. Dacă căutați cum să vă salvați plantele pe moarte, încercați următoarele cristale.

  Agat de mușchi

   Una dintre cele mai bune cristale pentru plante, Moss Agate promovează o conexiune mai puternică între tine și planta ta. Când vă simțiți blocat, dar planta dvs. prosperă, veți putea folosi o parte din energia sa pozitivă pentru a vă ajuta să vă curățați. La fel, atunci când planta ta suferă și te simți calm și echilibrat, poți transmite acea energie mai ușor asupra plantei tale.

  Agatul de mușchi te ajută cu adevărat să-ți descoperi latura verde, făcând timpul petrecut în grădină distractiv pentru oamenii de toate vârstele. Vă întărește conexiunea cu natura, încurajându-vă să vă dezvoltați rădăcini mai adânci.

   În mod ideal, purtați această piatră pe o gleznă, astfel încât să puteți continua să vă simțiți conectați în timp ce vă plimbați prin grădină. Alternativ, așezați un cristal de agat de mușchi printre florile dvs. pentru a le stimula în timpul unei perioade dificile.

Top 5 cristale energizante pentru a-ți revigora plantele-cristal de stanca

   Cuarț transparent

  Cunoscut ca maestru vindecător, acest titlu nu se aplică doar oamenilor. Vindecă și armonizează energia, punct. Cu acest cristal, nu poți să nu simți o recunoștință intensă pentru ceea ce ai. Cultivează o perspectivă pozitivă, astfel încât să vă puteți urmări plantele cu optimism. Numai asta ar putea fi suficient pentru a-i întări.

   Cuarțul trasnparent este unul dintre cele mai bune cristale pentru plante, deoarece îl poți îngropa și cuibări printre rădăcinile lor. Alegeți plantele pe care doriți să le ajutați si să le revigorați, îngropand o mică piatră de cuarț clar de lângă ea. Asigurați-vă că este aproape – atingător, chiar. Dacă este prea departe, atunci planta nu va putea beneficia de beneficii, ca și cum apa și substanțele nutritive ar fi fost ținute la îndemână.

   Luați în considerare îngroparea unei mici pietre de intenție cu vizualizarea modului în care doriți să arate planta în câteva săptămâni sau luni. Odată ce planta îndeplinește intenția, puteți sa scoateti cu atenție piatra înapoi, să o reîncărcați și să o îngropați sub o altă plantă cu o nouă intenție.

  Piatra lunii

  Piatra lunii își extrage puterea din – ați ghicit – luna, una dintre cele mai mari surse naturale de energie disponibile pentru noi. Această sursă naturală se conectează la plantele din aer liber, motiv pentru care este una dintre cele mai bune cristale pentru grădinărit. Este folosit în mod obișnuit ca simbol pentru fertilitate și creștere, iar aceast lucru poate fi pus la încercare în grădina dvs.

  Pe măsură ce piatra lunii vibrează pe o frecvență armonioasă, naturală, se spune că smulge vibrațiile negative de la plantele dvs. Facilitează regenerarea celulelor vegetale, ajutându-le să crească mai puternice și mai rapide. Lăsați Piatra lunii în grădină peste noapte, mai ales pe lună plină, pentru a da plantelor un impuls pe timp de noapte.

  Ca piatră a noilor începuturi, Piatra lunii este ideală pentru plantarea semințelor proaspete. Folosiți-o atunci când sunteți pe punctul de a planta ceva nou pentru a vă asigura că va înflori.

   Ochi de tigru

  Ochiul de tigru este o piatră de protecție excelentă. Îți protejează plantele de intențiile negative ale altor organisme. Într-un mod similar, vă împiedică să vă sabotați mental propria grădină, contracarând orice credințe sau îndoieli negative pe care le aveți cu privire la plantele voastre. Dacă vă așteptați ca planta voastră să moară, Ochiul de tigru o va ajuta să dovedească că vă înșelați, îndreptandu-vă energia către ea.

  Pe lângă proprietățile sale de protecție, Ochiul de tigru este o piatră de susținere. Oferă plantelor puterea de care au nevoie pentru a regenera. Ca piatră a succesului și a abundenței, asigură o recoltă bună dacă vă cultivați propriile legume.

  Nu îngropa niciodată Ochiul de tigru. Păstrați-l întotdeauna deasupra solului, dar aproape de plante, pentru ca acesta să-și facă treaba ca una dintre cele mai bune cristale de grădinărit.

Top 5 cristale energizante pentru a-ți revigora plantele-ochi de tigru

  Malachit

  O altă piatră verde spectaculoasa, se poate spune că Malachitul va fi bun pentru grădină dintr-o simplă privire. Este o piatră de putere, determinare și transformare. Dacă aveți planificate câteva renovări pentru grădina dvs., chiar și ceva simplu, cum ar fi mutarea câtorva plante, atunci Malachitul ar fi alegerea numărul unu pentru a menține plantele sănătoase în timpul mutării.

  Este fantastic să protejezi organismele de radiațiile electromagnetice și poluare. Acest lucru este deosebit de util dacă grădina dvs. se sprijină pe un stâlp sau turn sau dacă locuiți aproape de o formă de centrală electrică. De asemenea, este benefic dacă aveți un panou electronic în grădina dvs. sau în apropiere. Malachitul va absorbi radiația electromagnetică și vă va menține în siguranță pe dvs. și plantele dumneavoastră.

  Uneori este menționat ca o piatră de vegetație și, mai frecvent, un cristal pentru creștere și fertilitate, are sens perfect să lăsați o piatră de malachit în grădină. Nu există multe pietre vindecătoare mai bune pentru grădinărit decât aceasta, așa că folosiți-o bine! Nu îngropați malachitul, dar lăsați-l deasupra solului pentru a vă vindeca și revigora plantele.

  Sperăm că, având în vedere aceste cristale, puteți să vă revigorați grădina și să dați viață nouă plantelor voastre. Nu uitați să vă concentrați și asupra dvs., deoarece conexiunea dvs. intrinsecă cu plantele dvs. ar putea fi vitală pentru a le face să înflorească.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult