Prima pagină » Programarea unui cristal

Programarea unui cristal

de contact@kristale.ro
7 minutes Citeste

Programarea unui cristal

Programarea unui cristal


   Cristalele sunt elemente formate in scoarta terestra odata cu formarea pamantului iar acest lucru le face sa detina energia universului in cea mai pura forma a sa, insa trebuie avut grija de modul in care acesta energie poate fi folosita in beneficiul vostru. Fiecare cristal pe care il folositi trebuie insa sa treaca prin unele procese pentru a va asigura ca energiile pe care le detine si pe care doriti sa le utilizati sunt unele bine directionate si nu pot sa genereze mai multe probleme in loc sa le rezolve pe cele existente.
 
   Termenul de programare poate fi putin ciudat folosit in acest context insa utilizarea sa este datorita faptului ca procesul de utilizare a unui cristal nu este foarte diferit de un program de calculator. Ca si un calculator, un cristal trebuie curatat foarte bine inainte de utilizare si eliminarea tuturor ”virusilor” sau in acest caz a energiilor negative pe care le poate avea incorporate. Dupa aceasta etapa este nevoie de reincarcarea cu energie sau de reinstalarea unui sistem de operare pe baza caruia sa ruleze alte programe, iar acele programe sunt intentiile pe care le aveti, intentii care pot fi transmise prin ceea ce se numeste programare.
 
   Pentru prima etapa de curatare este destul de simplu intrucat fiecare cristal, functie de elementul pe care il reprezinta poate fi curatat sau poate fi unit cu energia lui de baza. Cristalele de pamant pot fi asezate intr-un borcan cu pamant sau nisip sau pot fi asezate cu borcanul propriu-zis in pamant pentru a fi reconectate cu energia lor esentiala si astfel sa fie curatate si in acelasi timp reincarcate cu energia fundamentala. Cele de apa pot fi asezate fie intr-un bol cu apa in care s-a pus sare de mare sau poate pot fi asezate in cadrul unui parau, a unei fantani din aceea decorative unde se poate crea o mica apa curgatoare. Trebuie avut insa grija ca apa sarata sa nu duca la deteriorarea unor cristale mai ales ale celor care sunt mai poroase. Pentru cristalel specifice elementului de aer este nevoie ca acestea sa fie asezate intr-un loc foarte bine aerisit sau afara in natura in timp ce pentru cele de foc asezarea aproape de o flacara sau sub actiunea directa a razelor de soare.

Programarea unui cristalProgramarea conteaza

   Ce este programarea? Sunt multe persoane care folosesc cristalele mai mult pentru rol decorativ si pentru ca acestea arata faorte bine, sunt interesante sau pot fi componente ale unor bijuterii fine sau moderne. In acest fel insa nu se poate obtine foarte mult de la ceea ce pot face cristalele si de la modul in care pot fi folosite. Programarea cristalelor ajuta in acest sens prin faptul ca ajuta la fixarea dorintelor voastre de un anumit cristal iar energia pe care acesta o are va fi folosita strict pentru a ajuta la indeplinirea acelor dorinte.
Cand se realizeaza programarea? Activitatea de conectare a cristalelor cu intentiile voastre trebuie facuta de fiecare data cand achizitionati un cristal sau aduceti un nou cristal in casa voastra. Exista si termenul de reprogramare a cristalelor si asta daca vreti sa folositi energia unui cristal pentru indeplinirea unui nou scop.

Programarea.

Modul de programare nu este unul foarte complicat precum limbajele de programare folosite in IT, este vorba mai mult doar despre impartasirea unor ganduri intre voi si cristalul pe care il folositi. Lucrurile sunt simple:
–    Inchideti ochii, inspirati adanc, incercati sa aveti o respiratie lenta, luati cristalul in maini si incercati sa va imaginati intr-un peisaj natural unde sa vedeti o versiune mai mare a cristalului, poate chiar o constructie realizata din cristal.
–    Imaginati-va intrand in acea structura si puteti sa vedeti, sa auziti si sa simtiti cum este in interiorul sau.
–    Dupa ce ati reusit sa atingeti acest punct de concentrare puteti sa incepeti ”amenajarea interioara” a cristalului prin asezarea in interior a oricaror lucruri care pot fi legate de scopul si de dorinta pe care o aveti.
–    Dupa ce credeti ca ati reusit sa realizati acest lucru, puteti sa rostiti cu voce tare donta sau dorintele pe car ele aveti si in acelasi timp va puteti imagina sculptarea acestor dorinte pe peretii cristalului.
 
   Trebuie sa fie vorba despre atingerea unei stari de meditatie sau de concentrare puternice si ca dorintele pe care le aveti sa fie unele pozitive pentru ca totul sa aiba efect. Acest lucru va oferii cristalului o focalizare spre ceea ce doriti voi sa obtineti iar acesta va face tot ceea ce poate si isi va folosi energia spre a va ajuta in atingerea scopurilor. Programarea poate fi folosita insa chiar si in timpul curatarii cristalelor cand puteti sa le transmiteti ceea ce va doriti si cum anume vreti sa va ajute.
Limitari sau conditionari. Cristalele folosite de regula cu scopul de vindecare a unor afectiuni nu necesita o programare in prealabil si pot fi folosite fara probleme. Trebuie sa tineti cont insa foarte mult de proprietatile pe care cristalele le au: chihlimbarul de exemplu poate fi programat sa va ajute in lupta cu stresul sau cu depresia si obtinerea unei stari mentale echilibrate. Carneolul poate fi programat pentru sporirea creativitatii si in acelasi timp pentru un plus de energie dar poate fi programat si pentru protectia impotriva invidiei, urii si apatiei. Daca obiectivul vostru tine de bunastare si de partea financiara atunci aveti posibilitatea de a va folosi de citrin pentru a il programa si ii folosi energia in acest fel. Cei care au probleme de ordin sentimental au nevoie in jurul lor de cuart roz. Pe scurt cristalele ale caror proprietati sunt legate de cariera si dezvoltare profesionala trebuie programate in acest sens, cum cele destinate pentru protectie si atragerea de energii pozitive trebuie programate cu astfel de ganduri.
 
   Solicitarea ajutorului din partea cristalelor pentru a avea unele reusite conteaza atat de ceea ce am discutat pana cum insa putem concluziona ca modul in care acestea sunt tratate de catre voi la fel vor reactiona si ele. Acestea detin o energie puternica iar alocarea energiei lor depinde de modul in care voi va comportati cu cristalele, de modul in care acestea sunt asezate, ingrijite dar mai ales de modul in care voi le cereti sa isi ofere energia pentru a va indeplini dorintele. Odata programate insa acestea vor face tot ceea ce sta in puterea lor pentru a influenta in directia in care ati dorit pana cand veti alege sa le reprogramati sau pana cand veti face voi altceva.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult