Prima pagină » Grila de cristale. Cum se foloseste?

Grila de cristale. Cum se foloseste?

de contact@kristale.ro
7 minutes Citeste

Grila de cristale. Cum se foloseste

Grila de cristale. Cum se foloseste?

  Cristalele sunt prezente in jurul nostru inca de la inceput, sau mai bine spus sunt prezente de cand pamantul a inceput sa se formeze insa conform unor teorii la originea universului se afla matematica intrucat aceasta ar putea sa explice tot ceea ce exista sau tot ceea ce se intampla. Grila de cristale sau reteaua de cristale este o combinatie a acestor elemente prin prisma faptului ca se refera la asezarea unor cristale in forma unor forme geometrice sacre, fie ca este vorba despre stele, piramide, cercuri sau triunghiuri.
 
   Asezarea cristalelor intr-o anumita forma este legata in primul rand de ceea ce dorim noi sa obtinem sau ce dorinta vrem sa devina realitate. Universul este cel care ne pune la dispozitie numeroase lucruri pe care noi le putem folosi insa acestea nu le si pune in traista noastra sau in buzunarul nostru, ci trebuie ca noi sa muncim sau sa facem ceva pentru ca resursele din partea universului sa ajunga in viata noastra si sa lucreze cu noi. Grilele de cristale sunt elemente care ne pot ajuta sa aducem energiile universului inmagazinate in cristale, resursele universului si sa le folosim pentru a ne atinge scopurile sau ca acestea sa influenteze ceea ce putem sa obtinem. Trebuie insa sa faceti o diferentiere intre ceea ce inseamna dorinte si nevoi, adica trebuie sa stiti daca ceea ce voi cereti universului este ceea si aveti nevoie sau este doar o dorinta superficiala pentru ca fiecare grila creata poate actiona intr-o anumita directie.

Grila de cristale. Cum se foloseste 1Simplu ca o joaca

  In ultimul timp varsta celor care devin pasionati de cristale nu mai este una foarte avansata ci este vorba chiar si despre adolescenti sau despre copii iar asta nu este un lucru rau pentru ca fiecare are dreptul sa foloseasca energiile universului si fiecare isi poate focaliza atentia spre orice doreste. Construirea unei grile de cristale este insa simpla astfel incat poate fi facuta si de catre copii sau poate impreuna cu acestia ca si o activitate de conectare intre generatii.

Start.

Inceputul creeari unei grila de cristale trebuie sa incepa cu curatarea cristalelor de orice energie negativa sau de energie reziduala daca acestea au fost folosite in trecut pentru alte scopuri dar si curatarea spatiului de lucru astfel incat acesta sa nu influenteze in nici un fel. Etapa de curatare se poate face cu ajutorul altor cristale sau cu ajutorul unor elemente precum bolurile tibetane sau arderea unor betisoare parfumate sau a unor esente.

Etapa a2a.

  Trebuie sa va decideti ceea ce doriti sa obtineti din partea grilei sau cum aceasta grila pe care vreti sa o creati va poate ajuta in a atinge acel obiectiv pe care il aveti. Dupa cum spuneam in aceasta etapa trebuie sa va ganditi foarte bine si sa faceti diferenta intre ce vreti si ce aveti nevoie. Aceasta necesitate puteti sa o scrieti pe o bucata de hartie pe care sa o asezati sub cristalul care va constituii elementul central al grilei. Forma pe care o avea avea grila este una libera, puteti sa optati pentru o forma de romb, de diamant, de stea, de inima, floare sau soare si aceasta poate fi realizata fie pe un suport precum lemnul, roca, poate un vas plat de cristal sau o bucata de material.

Etapa a3a.

   Urmatorul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa alegeti cristalele pe care vreti sa le folositi in realizarea grilei insa aceasta etapa este legata de urmatoarea fiind vorba despre domeniul de care este legata dorinta voastra. O dorinta legata de latura sentimentala si de dragoste trebuie sa contina cristale precum curatul roz, agate rosu, turmalina roz sau lapis lazuli. Pentru cei care vor sa obtina protectie din partea universului si sa isi apere spatiul de energiile negative se poate alege combinatia intre onix, obsidian, hematit si jad. Aducerea ambundentei in drumul vostru poate fi obtinuta punand pe aceasi grila citrin, malachit, jad, pirita, carneol si aventurina verde. In acelasi fel se poate proceda si in ceea ce tine de dorinte legate de dezvoltarea profesionala, de sanatate sau de stabilitate emotionala. Modul de asezare al cristalelor in cadrul grilei tine de preferintele fiecaruia si poate fi dinspre centru spre exterior sau dinspre exterior catre centru.

Grila de cristale. Cum se foloseste 2Etapa a4a.

    Aceasta etapa implica bucata de hartie pe care tai scris dorinta anterior, impaturirea acesteia si asezarea in centrul grilei sub acel cristal pe care doriti sa il asezati ca si element dominant sau ca si cristal de focalizare. In timp ce luati cristalul in mana pentru a il aseza pe bucata de hartie puteti sa repetati in gand sau cu voce tare dorinta pe care o aveti si pentru care ati creat grila. Dupa acest lucru puteti sa asezati celelalte cristale tinand cont de ceea ce dorinti sau de ceea ce simtiti insa in permanenta cu gandul la ceea ce va doriti. Alegerea formei dupa cum mentionam este libera dar unele persoane prefera forme geometrice sacre, precum rombul, crucea sau o stea in timp ce alti merg pe motive culturale sau traditionale.

Etapa a5a.

   Ultima etapa se leaga de activarea grilei pe care ati realizat-o iar pentru asta aveti posibilitatea sa folositi o bagheta realizata dintr-un cristal de cuart transparent, acest cristal fiind cunoscut pentru astfel de proprietati fie ca este vorba despre activarea unei grile sau a unui singur cristal. Trebuie insa ca bagheta sa descrie unele linii care sa uneasca cristalele unele cu altele si mai ales sa le uneasca cu cel din centru de unde energia trebuie sa radieze. Dupa ce ati realizat aceasta etapa tot ce trebuie sa faceti este sa lasati grila sa lucreze pentru voi pentru un anumit timp care poate varia de la cateva ore pana la cateva zile sau poate chiar sa fie mentinute permanent.

   Putem discuta despre anumite efecte pe care grila de cristale le poate avea si unde mentionam reducerea stresului, crearea unei gandiri pozitive, ajutarea in obtinerea unui somn odihnitor si imbunatatirea modului de abordare a unor situatii, insa mai toate acestea depind d cristalele folosite. Ce mai trebuie retinut este faptul ca o grila poate fi creata ori de cate ori simtiti nevoia sau ori de cate ori doriti sa aduceti in sprijinul vostru un mic ajutor din parte auniversului.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult