Prima pagină » Fenacitul

Fenacitul

de contact@kristale.ro
5 minutes Citeste

Fenacitul

Fenacitul

  Diversitatea este cunoscuta in orice domeniu si la fel se intampla si in domeniul cristalelor unde avem numeroase tipuri de cristale fiecare dintre acestea fiind folosit pentru anumite proprietati sau pentru a aduce unele beneficii. Ceea ce este insa uimitor este modul in care acestea sunt formate in milioane de ani si sute de milioane de ani iar in timpul procesului de formare aduna toata energia pamantului si mediului in care se solidifica. Tot uimitor este si faptul ca in zilele noastre inca mai sunt cristale care sunt descoperite si a caror beneficii pot fi aduse in folosul nostru in fiecare zi, fenacitul fiind unul dintre aceste cristale.

  Zonele in care acesta poate fi descoperit sunt nenumarate precum Rusia, Norvegia, Madacascar, Tanzania sau Brazilia insa unul dintre cele mai recente este cel descoperit in Nigeria  iar caracteristicile sale sunt uimitoare. Energia si vibratia pe care fenacitul nigerian o are sunt uriase iar potentialul lor este unul foarte mare indiferent daca vorbim despre latura fizica sau despre cea spirituala. Sunt numeroase opinii care sustin ca fenacitul nigerian poate ajuta la atingerea unor niveluri superioare in cadrul sedintelor de meditatie ajutand la reincarcarea aurelor energetice. Putand fi gasit in mai multe tari de pe mai multe continente se poate face diferenta dintre cristalele nigeriene si cele din alte tari intrucat acesta este unul clar pe cand in celelalte tari se poate gasi un cristal cu tenta galbena, roz sau maronie.

  Chiar daca energia este una foarte puternica utilizarea sa poate fi vazuta ca un beneficiu si pentru starea de sanatate fiind un cristal recomandat pentru refacerea sistemului nervos sau imbunatatirea functionarii creierului. Acest lucru poate fi imbunatatit cu atat mai mult cu cat il tineti in mana in timpul unor sedinte de meditatie atunci cand va linistiti, cand stresul este eliminat si diminuat iar celulele cerebrale au posibilitatea de a se reface. Legat de aceasi latura a utilizarii in scop medicinal puteti sa va folositi de fenacitul nigerian si pentru reducerea durerilor de capa sau a migrenelor si in acelasi timp diminuarea starilor de greata sau de ameteala.

  Latura emotionala a acestui cristal se leaga de diminuarea starilor de agitatie chiar si a celor cristice precum disperarea si in acelasi timp si la reducerea temerilor legate de schimbarea pe care trebuie sa o faceti in viata voastra. Aducerea energiei pozitive va face sa priviti viitorul cu mai multa inceredere si va face sa fiti mult mai optimisti cu ceea ce inseamna viitorul si ce va poate aduce acesta. Toata aceasta stare poate fi denumita ca si un curaj spiritual insa aveti nevoie cu siguranta de asa ceva in momentul in care credeti ca trebuie sa schimbati ceva fie ca este locul de munca, orasul in care locuiti sau poate apartamentul sau casa pe care o aveti.

Fenacitul

  Mintea este un instrument foarte important si asta am aratat in utilizarile mentionate deja insa influenta poate fi mult mai profunda de atat iar asta prin deblocarea unor capabilitati deosebite precum telepatie sau experimentarea unor viziuni. Pozitionarea cristalului pe frunte in momentul in care meditati va ajuta sa sincronizati toate energiile si in felul acesta puteti sa demarati o curatare spirituala dar si sa atingeti noi niveluri de dezvoltare. Activarea celui de al treile aochi este asociata cu fenacitul nigerian si folosirea indelungata in cadrul sedintelor de meditatie va poate aduce in plus si dezvoltarea stimei de sine, a autoaprecierii si nu in ultimul rand subconstientul in realitate.

  Un alt rol al acestui cristal este cel de usoar amplificare si de proiectie iar asta il face sa fie potrivit si in unele combinatii putand ajuta cristale precum cuartul roz sau moldavit, scolecit, diamant sau natrolit. Trebuie sa ramaneti insa si in contact cu realitatea si pentru asta ar fi recomandat sa aveti impreuna cu fenacitul si turmalina neagra iar daca veti alege combinatia cu jaspul rosu veti putea avea un boost de sanatate.
Indiferent de ce dorinte aveti sau de motivele pentru care apelati la utilizarea acestui cristal nu trebuie sa ignorati posibilitatile de tratare consacrate si sfaturile unui medic sau specialist. Cristalele pot veni ca si supliment pentru a va dezvolta

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult