Prima pagină » Fenacitul cristalul cu cea mai inalta vibratie

Fenacitul cristalul cu cea mai inalta vibratie

de contact@kristale.ro
5 minutes Citeste

Fenacitul (Phenacite/Phenakite)

Cristalul cu cea mai inalta vibratie

Fenacitul - Cristalul cu cea mai inalta vibratie

Fenacitul este un silicat de Berliu care s-a format la temperaturi înalte în vene pegmatite în asociere cu Cuartul, Crisoberylul, Apatitul ?i Topazul.

Fenacitul (Phenacitul/Phenakitul) este considerat drept cristalul cu cea mai inalta vibratie dintre toate cristalele cunoscute.

Mineralul a fost denumit in anul 1833 de catre geologul finlandez A. E. Nordenskiold. Numele provine din limba greaca (phenakos), care inseamna „inselator”, datorita faptului ca poate fi usor confundat cu topazul incolor sau cuartul.

Fenacitul se exploateaza cel mai mult din Rusia, Brazilia, Sri Lanka, Tanzania, S.U.A., Norvegia, Zambia, Zimbabwe si, mai nou, Nigeria.

Se gaseste sub forma de cristale izolate, tabulare, prismatice sau aciculare, adesea sub forma de agregate columnare, sferice sau granulare.

Pulsul energiilor sale este atat de puternic incat pot fi simtite de aproape oricine, chiar si de persoanele care nu sunt in mod normal sensibile la energiile cristalelor. Fiecare cristal de fenacit este un generator de lumina alba pura.

Energia cristalului este una deosebita, acesta nu necesita purificare si reincarcare.

Este indicat ca înainte de a folosi aceast cristal sa faceti o scurta meditatie de armonizare cu energia pietrei.

Poate fi folosit impreuna cu alte cristale, amplificandu-le actiunea asupra organismului.

Fenacitul este piatra suprema a chakrei celui de-al treilea ochi.

In meditatie poate furniza un flux de informatii puternic si profund.

Deschiderea si activarea celui de-al treilea ochi oferite de fenacit sunt mult superioare celor primite de la oricare alt cristal.

Fenacitul emana vibratii atat de inalte si puternice incat pot activa vederea interioara a practic oricui, chiar si a unor grupuri intregi de persoane.

Are puterea de a trezi capacitatile spirituale latente din lobii prefrontali cea mai noua si avansata parte a creierului.

Imbunatateste abilitatile de vedere la distanta, clarviziune si perceptie intuitiva a situatiilor aflate la distanta.

Fenacitul ofera o curatare imediata a campului auric.

Este recomandat sa se poarte in bijuterii sau sa se plaseze unde este nevoie, indeosebi deasupra capului.

Fenacitul transparent sustine calatoria interdimensionala, faciliteaza deplasarea printre starile vibratorii spirituale la care nu se poate accede de pe Pamant. Activeaza amintirile initierilor spirituale precedente si invata ca „cine se aseamana se aduna”, incitand la marirea propriilor vibratii, purificand gandurile si emitand o energie pozitiva.

In functie de provenienta, fenacitul poate avea proprietati diferite:

Fenacitul Brazilian este mai temperamental decat cel din Madagascar, poseda o energie fina care aprinde inima si de acolo se extinde in jurul corpului, creand o sfera protectoare. Foarte des este protejat de un gardian.

Fenacitul de Burma are o energie intensa, curata si stralucitoare, radiind in tot corpul. Senzatia energiei este fina, cu o puternica conexiune Cer-Pamant.

Fenacitul din Madagascar poseda o vibratie blanda si reconfortanta. Este ideal pentru uz indelungat. Energia lui se face simtita in inima si de acolo porneste inspre chakrele superioare.

Fenacitul nigerian are o energie extrem de puternica si inalta, putand fi simtita si de persoanele care in general nu sunt sensibile la energiile altor cristale. Activeaza mai intai ochiul al treilea dupa care se face simtita in chakra coroanei si a inimii. Energia sa radiaza la mai multi metri in jurul sau, in vortexuri. In aura cristalului se pot observa simboluri protectoare, chiar daca acesta nu a fost programat initial.

Cele mai „calitative” si apreciate cristale sunt cele transparente.

Fenacit

Fenacit


Fenacit

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult