Prima pagină » Cele mai puternice pietre si cristale pentru casa ta

Cele mai puternice pietre si cristale pentru casa ta

de contact@kristale.ro
9 minutes Citeste

Cele mai puternice pietre si cristale pentru protectia casei tale


Cristale puternice pentru casa

Pietrele si cristalele sunt cunoscute din vremuri antice ca avand energii puternice si benefice omului. Ele au fost folosite de specialistii in feng shui pentru a imbunatati calitatea unui spatiu, indiferent ca este casa sau birou. Iata care sunt cele mai puternice 10 pietre si cristale din Feng shui.

1. Cuart transparent

Cuartul transparent este un cristal pur, care are abilitatea de a curata/purifica energia din jurul lui. Aduce armonie in familie, in casa. Il poti aseza oriunde si poti incerca mai multe variante, insa ai grija sa nu-l asezi foarte aproape de pat. Ai incredere in cristalul tau si “asculta-l”. Il mai poti purta in bijuterii si amulete.

Cristal de stanca

2. Cuart roz

Cuartul roz este unul dintre cele mai populare cristale cu proprietati de vindecare. El atrage dragostea, si este folosit pentru a vindeca ranile sufletului si dezamagirea, in urma unei experiente amoroase nefericite. Cuartul roz poarta energia universala a dragostei, atrage dragostea si vindeca sufletul de amintirile dureroase. Il poti amplasa in mijlocul casei, dar si in dormitor sau in camera copilului. Mai poti purta cuartul roz in masina sau in portofel, dar si sub forma de bijuterii sau amulete.

Cuart roz

3. Ametist

Ametistul este unic si poate fi folosit oriunde, in birou, in locuinta, in gradina sau in masina. El are proprietatea de a curata si purifica un spatiu de energiile si vibratiile negative, emana energie puternica si transforma un spatiu intr-unul primitor. Ametistul ajuta la linistire, calmare, in cazul unor emotii negative puternice. Ametistul intareste sistemul imunitar si ajuta la vindecarea dezechilibrelor la nivelul cailor respiratorii si ale pielii. In limba greaca “ametist” inseamna piatra cu puterea de a te vindeca de intoxicatii. In feng shui, ametistul este bun pentru familiile in care au loc frecvent certuri si sunt neintelegeri. Ametistul poate fi amplasat in Nord-Est (zona spirituala a casei), Sud (faima si reputatie), Sud-est (prosperitate si bogatie). Il mai poti porta in bijuterii sau amulete.

Ametist

4. Jad

Jadul este o optiune foarte populara cand vine vorba de remediile feng shui. Jadul este o piatra care purifica energiile, protejeaza si ajuta energia dragostei. Mesajul jadului este “Iubeste-te si accepta-te asa cum esti!”. Jadul aduce armonia si echilibrul. Jadul poate fi amplasat oriunde, mai putin in zonele de nord si de sud ale unei incaperi.

De exemplu, poti amplasa o rata mandarin din jad pentru energia dragostei in sud-vest, sau un pi yao din jad pentru prosperitate in sud-est. Un Budda din jad poate fi un excelent obiect de decor, dar si remediu feng shui pentru intelepciune.

Jad

5. Citrin

Citrinul este un cristal controversat, si asta pentru ca poate fi contrafacut. Mai exact, citrinul contrafacut este, de fapt, un ametist tratat la caldura care isi pierde culoarea. Citrinul adevarat este mai greu de identificat. Culoarea lui este galben pal. Daca citrinul pe care l-ai vazut are o culoare inchisa, spre un galben-portocaliu, atunci ar fi bine sa nu il cumperi, intrucat este un fals. Citrinul contine energie solara, considerate vindecatoare pentru chakra a treia (plexul solar). Ajuta la imbunatatirea starii de spirit si a imaginii de sine. Piatra este asociata cu energia banilor, intrucat este cunoscuta ca fiind piatra comerciantilor. Este considerata piatra prosperitatii. Citrinul poate fi amplasat in zona de sud-est a casei (zona abundentei).

Citrin

6. Cuart fumuriu

Cuartul fumuriu confera protectie si echilibrul. Ca si in cazul citrinului, cuartul fumuriu poate fi usor contrafacut. Cuartul fumuriu original este stralucitor si transparent, chiar si in cele mai intunecate unghiuri. Cuartul fumuriu are puteri tamaduitoare, aduce claritate si trezeste spiritul. El poate fi amplasat aproape de usa de la intrare, pentru a proteja intreaga casa. Il mai poti pune in camera copilului, aproape de fereastra. De asemenea, mai poti beneficia de energiile lui daca il amplasezi in zona de nord-vest sau nord-est a casei.

Cuart fumuriu

7. Amonit

Amonitul este considerat o piatra foarte puternica in feng shui. El este, de fapt, o fosila cu cel putin 100 de milioane de ani vechime. Amonitul este o sursa excelenta de stabilitate si protectie. El poate fi amplasat in sud-vest, nord-vest, vest, nord-est, est, sud-est si chiar centrul unei incaperi.

Amonit

8. Ochi de tigru

Ochiul de tigru este o piatra de protectie, care confera totodata echilibru si limpezeste gandirea, aducand calm si dispozitie linistitoare. Ochiul de tigru aduce lumina in situatii complexe, protejeaza de energiile negative, ajuta la concentrare, atrage norocul, aduce claritate gandirii. Ochiul de tigru poate fi amplasat la intrarea in casa sau langa o fereastra mare sau in zonele de vest sau nord-vest.

Ochi de tigru

9. Pirita

Pirita, sau aurul nebunilor, este o piatra a bunastarii si abundentei, foarte indicata pentru locuinte si birouri. Aduce energie pozitiva, optimism, veselie. Pirita este si o piatra protectoare, care inaltura energiile negative si promoveaza bucuria, starea de bine. De asemenea, pirita limpezeste gandirea si poate fi utilizata atat in domeniul afacerilor, cat si in cel academic. Pirita poate fi pusa in vaza bunastarii sau in zonele care au nevoie de putina energie. Pentru bunastare si prosperitate, cel mai bun loc pentru amplasarea piritei este sud-estul casei sau al biroului. Pentru energie, poti amplasa pirita cat mai aproape de usa de la intrare.

Pirita

10. Hematit

Hematitul este considerat un cristal, insa el este un mineral (oxid de fier). El are renume ca remediu popular pentru bolile de sange. De altfel denumirea lui, in greaca, inseamna sange. Chiar daca este negru, aparent, daca il spargi, vei vedea ca mijlocul lui este sangeriu. Hematitul are o energie puternica si este suficient sa-l tii in mana pentru a simti efectele calmante. El dezvolta puterea de concentrare si ofera claritate in gandire. In fengh shui, hematitul energizeaza si protejeaza. Il poti amplasa in de nord pentru activarea zonei cariera sau in vest pentru zona creativitate si copii. Pentru protectie se poate amplasa cat mai aproape de intrarea in casa.

Hematit

Sursa: SFATULPARINTILOR.RO

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult