Prima pagină » Energia cristalelor este reala?

Energia cristalelor este reala?

de contact@kristale.ro
4 minutes Citeste

Energia cristalelor este reala?

Energia cristalelor este reala?


   Cristalele au fost prezente in numeroase culturi si civilizatii  de-a lungul timpului atat ca si elemente ale bijuteriilor si a artei decorative cat si in cadrul unor procesiuni religioase sau culturale. Exista si utilizari terapeutice, mai ales in cultura orientala dar si in cea americana, cu precadere a americii de sud, in care pentru tratarea unor afectiuni puteau fi folosite cristale de diverse forme si marimi si asezate pe anumite parti ale corpului.
 
    Majoritatea persoanelor de stiinta spun despre cristale ca sunt simpli compusi minerali fara nici un fel de proprietati, decat cele estetice sau cele tehnologice insa trebuie avute in vedere anumite aspecte. Pentru oamenii de stiinta este usor sa masoare in acest moment ceea ce exista precum energiile termice, electrice sau forte precum cea gravitationala, sau magnetica insa daca o energie nu poate fi masurata in acest moment asta nu inseamna ca aceasta nu exista. Incercarile la care au fost supuse cristalele de-a lungul timpul au aratat faptul ca acestea sunt mai mult decat obiecte decorative precum exercitarea unei presiuni sau temperaturi ridicate asupra lor le poate face sa produca electricitate.
Energia cristalelor este reala?1    Gandirea stricta poate sa analizeze cristalele, indiferent de forma lor sau structura lor, doar din perspectiva rolului pe care il joaca in procesele fizice sau mecanice si fara a lua in calcul efectul acestora asupra domeniului energiilor sau spiritualitatii. Cum parerile sunt impartite trebuie sa luam in calcul si partea in care unele persoane sustin faptul ca tot ce se intampla in jurul acestor cristale nu este decat un efect placebo. Manipularea mintii este singurul efect pe care cristalele il pot avea cand vine vorba despre cresterea performantelor personale sau profesionale sau obtinerea unui mediul pozitiv si incarcat cu energii bune.
In coltul opus scepticilor se afla cei care cred cu putere ca exista cristale care ii ajuta intr-un mod pozitiv iar energiile acestora si vibratiile pe care le produc sunt cele care ii ajuta sa depaseasca momente mai dificile sau mai incarcate. Principala conexiune a acestor cristale este cu sistemul energetic al organismului si cu chakrele a caror energie trebuie sa fie echilibrata si ajustata in anumite situatii.
    Modurile prin care cristalele pot fi aduse in sprijinul oamenilor sau prin care energia lor poate fi folosita pot fi legate de tinerea acestora in mana pentru aducerea unei balante intre minte, corp si suflet. Purtarea in cadrul unor bijuterii sau amulete poate fi folositoare pentru mentinerea unui nivel ridicat de vitalitate sau influenta asupra aurei organismului si la fel si daca acestea sunt simplu asezate pe corp. Folosirea cristalelor in interiorul locuintelor sau in acele sedinte de meditatii va face ca energia lor sa ajute la sporirea energiilor in locuinta voastra dar si la obtinerea unor efecte pozitive.
    Pana la cercetarile privind generarea energiei electrice se credea ca sunt simple pietre decorative ceea ce inseamna ca indiferent de ce cristal este vorba acestea pot inca sa mai ascunda unele secrete pe care urmeaza sa la descoperim. Realizarea unor recipiente de cristal in care a fost pastrata apa de izor a aratat la analize ulterioare faptul ca acestea au avut rol de purificare si asta pe baza unei analize a apei inainte si dupa pastrarea in recipient. Un alt exemplu privind subestimarea unor terapii este cel al studiilor privind gandirea pozitiva si a faptului ca aceasta reduce riscul de imbolnavire, cum a fost in cazul unui studiu privind cei care aveau istoric in familie de afectiuni cardiace si pentru care riscul unui stop cardiac a scazut.
 
   Indiferent de ce parte a baricadei va aflati nu aveti nimc de pierdut daca alegeti sa folositi unele cristale impreuna cu alte metode de terapie. Puteti foarte simplu sa aduceti aceste cristale in sedintele voastre de masaj, de aroma terapie sau de ce nu chiar si ca masura complementara unui tratament medicamentos, insa dupa consultarea unui specialist. Dupa ce faceti acest lucru veti putea sa comparati voi insiva daca folosirea cristalelor are vreun efect sau daca este vorba doar despre un efect placebo.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult