Prima pagină » De ce nu este bine sa purtam anumite combinați de cristale?

De ce nu este bine sa purtam anumite combinați de cristale?

de contact@kristale.ro
6 minutes Citeste

De ce nu este bine sa purtam anumite combinați de cristale banner

De ce nu este bine sa purtam anumite combinați de cristale?


   In orice procedura medicala sau spirituala trebuie avut grija la terapiile care sunt practicate și daca acestea pot avea efecte adverse sau nu. In materie de cristale și de folosirea acestora pentru atragerea energiilor pozitive asupra voastra exista unele combinatii care pot fi considerate nepotrivite și care pot sa genereze efecte nedorite. O prima regula generala este sa evitati utilizarea de cristale care a u energii total opuse sau care pot interfera sau a acelor cristale care au energii foarte puternice  cu unele cristale mai subtile intrucat primele pot acapara energia celorlalte.
 
De ce nu este bine sa purtam anumite combinați de cristale1Primul pas trebuie sa identificati daca aveti anumite reactii alergice la anumite substante sau materiale și astfel sa rezolvati probla compatibilitatii fizice dintre cristal și pielea voastra sau organismul vostru. Exista persoane care pot fi alergice la compozitia chimica a azuritului sau selenitului și cred ca acest lucru este primul care trebuie solutionat. Daca nu va stiti sa aveti astfel de probleme atunci putem sa vedem care sunt combinatiile de cristale, pe langa cele mentionate, care poate nu ar fi bine sa le aveti in preajma voastra.
–    Cristalele cu proprietati de curatare, precum selenitul sau silexul, ar trebui evitate daca folositi deja cristale cu proprietati de protejare precum turmalina neagra sau hematitul intrucat cele protectoare ar putea crea un scut care sa nu permita manifestarea energiei curative a cristalelor.
–    Am mentionat combinatia dintre cele puternice și cele mai subtile iar ca și exemple avem cuartul sau selenitul și a caror energie fiind dominanta poate suprima energia unor cristale precum ametistul sau citrinul, facand ca acestea din urma sa devina inutile.
–    Cristalele cu proprietati de atragere sau amplificare precum cel de roca sau cuartul ar trebui evitate in combinatie cu cristalele care au roluri de eliberare sau purificare precum smaraldul, selenitul efectul fiind acelasi de suprimare a celor din urma.
–    Cristalele care au proprietati de amplificare a energiei precum carneolul cu cele ale caror scop este de calmare sau atenuare a energiei precum ametistul. Aceasta combinatie poate sa duca la anularea reciproca a celor doua sau poate fi vorba despre atingerea unei stari de confuzie a starii energetice a organismului.
–    Ochiul de tigru și cuartul fumuriu. Primul este cel care se recomanda pentru sporirea stimei de sine și un boost de energie in timp ce al doilea este folosit fie pe post de scut importriva energiilor din jur sau a oamenilor din jur fie ca un cristal pentru consolidarea simtului realitatii. Daca un cristal foloseste energiile din jurul tau pentru energizare celalalt te protejeaza impotriva oricarei energii exterioare.
De ce nu este bine sa purtam anumite combinați de cristale 2–    Agatul albastru dantelat și japs rosu sunt alese de regula pentru a obtine un nivel ridicat de energie și o stare de sanatate optima insa aceasta combinatie nu lucreaza exact in acest mod ci dimpotriva se anuleaza reciproc. Agatul poate ajuta la depasirea momentelor de depresie, stres sau anxietate iar jasp pentru sporirea energiei.
–    Ochiul de tigru și amazonit. Persoanele care sufera de insomnie sau de probleme ale somnul folosesc amazonitul pentru a se bucura de un somn odihnitor și linistit. Totusi daca acesta este in prezenta ochiului de tigru rezultatul va fi opus și se poate ajunge la o noapte fara nici un pic de somn.
   Un alt criteriu in care puteti evita combinatiile nepotrivite de cristale și puteti sa va feriti de unele rezultate opuse fata de ceea ce doriti este prin asocierea functie din categoria din care fac parte. Facand referire la elementele esentiale ale naturii, foc, apa, pamant și aer trebuie pe cat posibil sa va feriti de combinatiile intre cristalele de apa și cele de aer și asta pentru ca rezultatul lor va fi un plus de energii negative care sa va inconjoare. In egala masura trebuie sa evitati și combinatia de apa și foc fiind vorba de acelasi principiu precum cel al energiilor opuse care se anuleaza sau distrug reciproc și astfel sa nu obtineti nici un fel de beneficiu. Pentru combinatia de pamant și foc, de și sunt din aceeasi categorie a elementelor opuse acestea nu se anuleaza reciproc ci dimpotriva pot duce la declansarea unui conflict.
 
    Combinatiile nereusite pot duce și la faptul ca unele persoane sa spuna ca utilizarea cristalelor nu functioneaza sau ei nu au vazut nici un efect dupa folosirea acestora. In egala masura trebuie avut grija și daca dupa purtarea unor cristale observati stari de nesiguranta, de agitatie sau o schimbare brusca de atitudine, asta insemnand ca trebuie sa reganditi și sa evaluati mai bine ce cristale aveti prin preajma sau ce cristale aveti nevoie.
Putem sa folosim și cateva exemple de combinatii care pot fi foarte benefice și a caror combinatie de energie va aduce multe efecte pozitive asupra celor care le poarta. O prima combinatie poate fi rubinul cu smarald, safir galben insa evitati combinatia cu perlele,  acestea din urma putand foarte usor sa fie combinate cu corali.
 
   Cristalele sunt elemente foarte puternice și pot fi prezente in combinatii diferite astfel incat sa obtineti acele energii benefice de care care aveti nevoie pentru a va atinge potentialul sau a atrage indeplinirea dorintelor. Datorita acestor efecte trebuie sa aveti mare grija la ce combinatii de cristale apelati dar puteti foarte usor sa va orientati și catre o combinatie intre cristale și aromaterapie sau uleiuri esentiale sau poate meditatie. Dupa gasirea combinatiei potrivite, clarificarea gandurilor bune cu privire la ceea ce va doriti și manifestarea acestor dorinte pozitive catre univers nimic nu va mai sta in calea voastra.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult