Prima pagină » Cum sa iti protejezi aura cu ajutorul cristalelor

Cum sa iti protejezi aura cu ajutorul cristalelor

de contact@kristale.ro
10 minutes Citeste

Cum sa iti protejezi aura cu ajutorul cristalelor

Cum sa iti protejezi aura cu ajutorul cristalelor

Aura este o energie subtila care inconjoara corpul uman, asemenea unui camp magnetic invizibil. Este compusa dintr-o combinatie de energii fizice, emotionale, mentale si spirituale, si poate fi perceputa de catre anumite persoane sau prin tehnici speciale, cum ar fi fotografia Kirlian. Aura este considerata a fi o reflexie a starii de bine a unei persoane, fiind influentat de emotii, ganduri si comportamente. O persoana cu o aura vibranta si plina de viata este adesea perceputa ca fiind sanatoasa, fericita si cu energie pozitiva, in timp ce o aura slaba, palida sau cu nuante intunecate poate indica probleme de sanatate, stres sau probleme emotionale.

Aura este impartita in mai multe straturi, fiecare cu propriile sale caracteristici si culori. Primul strat este stratul fizic, care reflecta sanatatea si vitalitatea corpului. Al doilea strat este stratul emotional, care este influentat de emotii si de relatiile interpersonale. Al treilea strat este stratul mental, care reflecta activitatea mentala si nivelul de concentrare si claritate. Al patrulea strat este stratul spiritual, care este conectat cu scopul de viata, cu conexiunea cu divinul si cu iluminarea spirituala. Protejarea aurei este importanta pentru mentinerea sanatatii si a echilibrului mental si emotional. Anumite evenimente si experiente pot perturba auricul, cum ar fi stresul, anxietatea, depresia sau relatiile toxice. De asemenea, interactiunea cu persoane negative sau energii negative pot perturba si deteriora aura.

Terapia cu cristale poate fi utilizata pentru a proteja aura si a imbunatati starea de bine si sanatatea generala. Cristalele sunt considerate a fi eficiente pentru curatarea, purificarea si protejarea aurei. Anumite cristale sunt cunoscute pentru abilitatea lor de a absorbi energii negative, cum ar fi ametistul sau obsidianul, in timp ce altele sunt considerate a fi energizante si vindecatoare, cum ar fi cuartul roz sau citrinul. Exista mai multe modalitati de utilizare a cristalelor pentru protejarea aurei, cum ar fi purtarea lor ca bijuterii, plasarea lor in locuri strategice, cum ar fi biroul sau camera de dormit, sau utilizarea lor in meditatie. Este important sa purificam si sa incarcam cristalele in mod regulat, pentru a le mentine eficiente si pentru a evita acumularea de energii negative in ele.

Stratul fizic al aurei

Stratul fizic al aurei se refera la campul energetic care inconjoara corpul fizic al unei persoane si care este asociat cu energia fizica si vitalitatea acesteia. Acest strat al aurei poate fi influentat de starea de sanatate a corpului fizic si poate fi afectat de stres, anxietate, traume sau alte probleme de sanatate. Pentru a mentine si a proteja acest strat al aurei, se pot folosi diverse cristale care au proprietati curative si care pot ajuta la restabilirea echilibrului energetic. Unele dintre cele mai recomandate cristale pentru acest scop sunt:

 • Cum sa iti protejezi aura cu ajutorul cristalelor1Agat: Este un cristal de protectie puternic si ajuta la echilibrarea energiei corpului. Este cunoscut pentru capacitatea sa de a reduce tensiunea si de a imbunatati starea de spirit. Agatul poate fi folosit pentru a proteja corpul fizic impotriva energiilor negative si poate ajuta la vindecarea problemelor fizice, precum durerile de cap sau cele digestive.
 • Hematit: Acest cristal negru-argintiu este cunoscut pentru proprietatile sale de ancorare si protectie. Hematitul ajuta la imbunatatirea starii fizice si mentale si protejeaza impotriva energiilor negative. Este util in protejarea impotriva atacurilor psihice si a stresului.
 • Jasp: Acest cristal poate ajuta la imbunatatirea starii generale de sanatate si la mentinerea energiei fizice. De asemenea, poate fi util in cazul unor probleme ale pielii, precum acneea sau eczema.
 • Obsidian: Este un cristal puternic de protectie impotriva energiilor negative si poate ajuta la eliminarea stresului si anxietatii. Este cunoscut pentru capacitatile sale de a spori claritatea mentala si de a imbunatati starea de spirit.
 • Cuart transparent: Este un cristal foarte versatil, care poate fi folosit pentru a proteja corpul fizic impotriva energiilor negative si a influentelor externe. Este cunoscut pentru capacitatea sa de a imbunatati starea de spirit si de a creste claritatea mentala.

Stratul emotional

Stratul emotional al aurei este legat de energia emotionala a unei persoane si poate fi influentat de experientele emotionale, relatiile si starea generala de bine a individului. Acest strat poate fi afectat negativ de emotii cum ar fi frica, furia, tristetea sau stresul si poate duce la blocarea energiilor si la disconfort mental si fizic. Pentru a mentine echilibrul emotional si pentru a proteja stratul emotional al aurei, cristalele pot fi utilizate pentru a armoniza aceste energii si pentru a ajuta la eliminarea blocajelor. Unele dintre cele mai bune cristale pentru acest strat includ:

 • Citrin – este o piatra foarte puternica care ajuta la eliminarea energiilor negative si la sporirea optimismului si a increderii in sine.
 • Rodonit – este o piatra care ajuta la echilibrarea emotiilor si la eliminarea blocajelor emotionale. De asemenea, ajuta la imbunatatirea increderii in sine si la vindecarea traumelor emotionale.
 • Aventurin – este o piatra care ajuta la eliberarea tensiunii emotionale si la reducerea stresului. De asemenea, este utila in reducerea anxietatii si a depresiei.
 • Quartz roz – este o piatra de dragoste si compasiune. Aceasta piatra ajuta la vindecarea emotionala si la eliminarea tensiunii emotionale.
 • Larimar – Acest cristal este considerat a fi un cristal al iubirii si al armoniei, fiind util pentru a promova o stare de pace interioara si de bunastare emotionala.

Stratul mental

Stratul mental al aurei este asociat cu procesele mentale si intelectuale ale individului. Acest strat al aurei reflecta starea noastra mentala, abilitatile cognitive si abilitatea noastra de a procesa informatii. Cristalele pot fi utilizate pentru a ajuta la echilibrarea si curatarea stratului mental al aurei. Acestea pot ajuta la calmarea mintii si la reducerea stresului mental. Unele dintre cele mai bune cristale pentru acest strat al aurei includ:

 • Cum sa iti protejezi aura cu ajutorul cristalelor2Ametist – este o piatra excelenta pentru calmarea mintii si eliminarea gandurilor negative. Este ideala pentru meditatie si ajuta la imbunatatirea claritatii mentale.
 • Lapis Lazuli – este o piatra care ajuta la deschiderea chakrei din zona gatului si la comunicarea cu lumea exterioara. Este utila pentru imbunatatirea concentrarii, claritatii mentale si a intelegerii interioare.
 • Sodalit – este o piatra care ajuta la eliminarea blocajelor mentale si la imbunatatirea capacitatii de concentrare si de invatare. Este utila in stimularea creativitatii si a gandirii logice.
 • Cristal de stanca – este o piatra puternica si versatila, ideala pentru protejarea si purificarea aurii. Ajuta la eliminarea gandurilor negative si la imbunatatirea claritatii mentale.
 • Obsidian – este o piatra neagra puternica care ajuta la eliminarea energiilor negative si la protejarea impotriva atacurilor psihice. Este utila pentru imbunatatirea capacitatii de concentrare si de intelegere.

Stratul spiritual

Stratul spiritual al aurei este cel mai subtil si mai rar vizibil din toate cele patru straturi ale aurei. Acesta reflecta nivelul de constiinta si de conectare spirituala a unei persoane, precum si legatura sa cu divinitatea si cu lumea spirituala. Pentru a proteja acest strat al aurei, se recomanda utilizarea unor cristale cu energie inalta, cum ar fi:

 • Ametistul – este una dintre cele mai cunoscute pietre de protectie spirituala. Ajuta la imbunatatirea starii de constienta, reducerea stresului si a anxietatii si la eliberarea energiilor negative din corp si minte.
 • Cuartul transparent – este un cristal puternic care poate ajuta la imbunatatirea capacitatii de concentrare si de meditatie. De asemenea, poate ajuta la cresterea nivelului de energie spirituala si la protejarea impotriva energiilor negative.
 • Labradoritul – este o piatra cu proprietati de protectie spirituala si poate ajuta la conectarea cu sinele superior. De asemenea, poate ajuta la eliberarea fricilor si a blocajelor mentale.
 • Selenitul – este o piatra puternica de purificare si protectie spirituala. Poate ajuta la eliberarea energiilor negative si la echilibrarea chakrelor. De asemenea, poate imbunatati capacitatea de meditatie si de conectare cu sinele superior.
 • Fluoritul – este o piatra puternica de protectie spirituala si poate ajuta la cresterea capacitatii de concentrare si de meditatie. De asemenea, poate ajuta la eliberarea stresului si a anxietatii si la reducerea energiilor negative.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult