Prima pagină » Cum sa folositi cristalele pentru a va imbunatati performanta sportiva

Cum sa folositi cristalele pentru a va imbunatati performanta sportiva

de contact@kristale.ro
7 minutes Citeste

 

Cum sa folositi cristalele pentru a va imbunatati performanta sportiva

 

Cum sa folositi cristalele pentru a va imbunatati performanta sportiva

 

   Pandemia globală din 2020 ne-a făcut să realizăm cât de important este să rămânem sănătoși și activi. Dar îmbunătățirea în sport poate fi o provocare și, uneori, avem nevoie de un mic impuls suplimentar. Dacă ești intrigat de ideea valorificării cristalelor pentru vindecare, este important să știi că există multe moduri de a le folosi. Oamenii folosesc diferite tipuri de cristale în scopuri diferite, în funcție de ceea ce speră să obțină. Unii oameni poartă anumite cristale pe parcursul zilei pentru a-și atinge obiectivele de fitness sau pentru a-și îmbunătăți sănătatea. În schimb, alții cred că aceste pietre sunt cele mai puternice atunci când sunt folosite în timpul meditației sau exercițiilor de respirație profundă. Să ne uităm la câteva cristale care vă pot ajuta să vă îmbunătățiți performanța sportivă.

   Carneol

   Un cristal popular pentru sportivi este carnelianul, adesea folosit pentru a crește energia fizică și puterea. De asemenea, se știe că inspiră curaj și sporește încrederea, ceea ce este important în sport. Un alt cristal util este turmalina neagră, o piatră protectoare care ajută la eliberarea emoțiilor negative și la reducerea stresului. Acest lucru poate fi deosebit de util în timpul unui joc sau competiție dificilă. Citrinul este un alt cristal grozav pentru sportivi, deoarece promovează vitalitatea și forța fizică în timp ce ajută la concentrare. Cum sa folositi cristalele pentru a va imbunatati performanta sportiva

  

   Ametist

   Un alt aspect important al performanței sportive este concentrarea mentală și gândirea clară. Aici intervine ametistul – ajută la îmbunătățirea funcției cognitive și la îmbunătățirea abilităților de luare a deciziilor. De asemenea, poate ajuta la relaxare, la reducerea stresului și la calmarea minții înainte de un meci mare sau de competiție. Pe lângă multe alte proprietăți, acest cristal este eficient pentru vindecarea și reducerea obiceiurilor negative. Vă poate ajuta să vedeți prin momentele întunecate și să faceți alegerea potrivită. Cristalul este, de asemenea, folosit pentru a ajuta la contracararea efectelor nocive ale radiațiilor.

   Turmalina verde

   Turmalina verde poate fi cheia pentru îmbunătățirea conexiunii cu natura. Este cunoscută drept „Piatra fericirii și bucuriei”. S-a susținut că ajută la atenuarea oboselii și oboselii cronice și la vindecarea mușchilor. Mulți antrenori și sportivi profesioniști și-au îmbunătățit rezistența, forța, viteza și încrederea în sine după ce au folosit turmalina verde.

   Malachit

   Malachitul este cunoscut pentru vindecarea durerii fizice și emoționale și pentru îmbunătățirea coordonării. Acest cristal poate ajuta, de asemenea, cu crampele și încordările musculare, făcându-l un instrument valoros pentru sportivi. Această piatră de culoare verde smarald ajută la eliminarea sentimentelor negative și te aduce în mentalitatea potrivită pentru a continua să progresezi.

   Sodalit

   Sodalitul este o piatră de calmare care poate spori claritatea mentală și poate îmbunătăți abilitățile de comunicare, făcându-l util pentru sporturile de echipă. Sodalitul este o piatră excelentă pentru a vă menține pe pământ, în timp ce vă ajută să eliberați temerile și să vă mențineți concentrarea. Sportivii folosesc adesea sodalitul înainte de un eveniment mare pentru a rămâne calmi și încrezători, știind că pot realiza ceea ce și-au propus.

   Cum sa folositi cristalele pentru a va imbunatati performanta sportivaAgat de muşchi

   Agatul mușchi este o piatră care ajută la rezistență, forță fizică și rezistență. De asemenea, se crede că îmbunătățește capacitatea atletică și îmbunătățește coordonarea în timpul activității fizice. Agatul de mușchi poate ajuta, de asemenea, la vindecarea rănilor și la promovarea vindecării în organism, făcându-l un instrument valoros pentru orice atlet.

   Ochiul de tigru

   Nu în ultimul rând, ochiul tigrului poate ajuta la îmbunătățirea forței fizice și a rezistenței. De asemenea, promovează concentrarea și determinarea, făcându-l un cristal excelent pentru sportivii care doresc să treacă la următorul nivel. Adăugarea unei pietre de ochi de tigru la meditația ta zilnică te poate ajuta să vezi noi posibilități și te poate conduce prin procesul adecvat de a crea și de a acționa asupra obiectivelor tale.

 

   Cum folosești bijuteriile din cristal pentru a-ți îmbunătăți performanța sportivă? De asemenea, le poți purta în buzunar sau le poți pune pe teren în timpul unui joc. Meditează cu cristalul și concentrează-te pe intenția ta de a-l folosi, cum ar fi creșterea forței fizice și concentrarea mentală.

   Există multe modalități de a-ți îmbunătăți performanța sportivă, iar utilizarea cristalelor poate fi un plus distractiv și unic la rutina ta. Încercați și vedeți dacă observați vreo schimbare pozitivă! Și nu uitați, consultați-vă întotdeauna cu un profesionist medical înainte de a începe orice nou regim de fitness sau de sănătate. Aventuri sportive fericite cu cristale. Multumesc pentru lectura! Vindecare fericită cu cristale!

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult