Prima pagină » Cristale pentru probleme juridice

Cristale pentru probleme juridice

de contact@kristale.ro
7 minutes Citeste

 

Cristale pentru probleme juridice

 

Cristale pentru probleme juridice

 

   Sunteți implicat într-o chestiune juridică și căutați cristale și pietre prețioase care vă pot sprijini? Există o varietate de motive pentru care cineva poate fi implicat într-o problemă juridică. Aceste cristale pentru probleme legale vă pot ajuta atunci când vă puteți găsi implicat în sistemul juridic.

  • Bilete de trafic
  • Procedura de divort
  • Custodia copilului
  • Ordin de protectie
  • Proces civil
  • Proces colectiv
  • Victima unei crime
  • Martor la o crimă
  • Membru al juriului

   Indiferent dacă inițiați o acțiune în justiție, sunteți pârâtul sau o parte implicată, aceste cristale vă pot sprijini și vă pot ajuta să rezolvați problemele legale.

    Hematit

   Hematitul este numit Piatra Minții deoarece ne ajută să ne concentrăm, să procesăm informațiile și să tragem concluzii din aceste informații. Adesea, problemele juridice pot fi înfricoșătoare, copleșitoare sau intimidante (sau toate trei simultan!). Sunt adesea implicate emoții puternice. În funcție de rolul tău în această problemă, te poți simți furios, trist, speriat, nervos sau epuizat (pentru a numi doar câteva). Este greu să funcționezi și să faci alegeri înțelepte într-o mare de emoții. De asemenea, cantitatea și complexitatea informațiilor implicate într-un proces pot face cuiva să dureze creierul. Hematitul te va ajuta să te bazezi în momentul prezent, să eliberezi excesul de emoție și să te concentrezi obiectiv asupra informațiilor. Oferă senzația unei insule sigure în mijlocul oceanului. Cristale pentru probleme juridice

    Citrin

   Citrinul este piatra supremă a încrederii și succesului. Este normal să te simți speriat sau plin de îndoială atunci când navighezi în apele legale. Citrinul strălucește ca soarele și crește încrederea în sine, stima de sine și siguranța. Aprinde motivația, impulsul și inspirația. Acesta este, de asemenea, un cristal al abundenței și al prosperității. Te ajută să simți că meriți succesul. Citrinul va inspira idei creative care vor duce la un rezultat de succes și vor oferi încrederea necesară pentru a rămâne ferm în deciziile și acțiunile tale.

   Ochiul de tigru

   Ochiul de tigru deține în el energia stabilității și a încrederii. Ochiul de tigru are adesea vene de hematit care curg peste tot. Oferă toate calitățile de împământare și focalizare ale hematitei. Cu toate acestea, Ochiul de Tigru este, de asemenea, strălucitor și auriu, la fel ca Citrinul. Îmbunătățește încrederea și siguranța. Ochiul de tigru este o combinație fantastică de hematit și citrin, toate într-o singură piatră. Vă permite să vă simțiți puternic înrădăcinați în Pământ în timp ce creșteți înalt și vă extindeți – la fel ca un copac puternic.

   Citrin fumuriu

   La fel ca Ochiul de tigru, Citrinul fumuriu combină calitățile de împământare și încredere. Citrinul fumuriu este o piatră blândă, liniștitoare, care ne ajută să ne simțim împămânțiți, stabili și hrăniți în momentele dificile. Apoi, Citrinul fumuriu întruchipează toate calitățile pozitive ale Citrinei, cum ar fi creșterea încrederii, stima de sine și atragerea abundenței.

   Cristale pentru probleme juridiceCuarț de foc / Cuarț hematoid

   Cuartul de foc este o piatră care include și hematită, care provoacă modele roșii, asemănătoare cu flacără în Cuarțul Limpede. Acest cristal combină beneficiile puternice atât ale cuarțului clar, cât și ale hematitei. Cuarțul clar este piatra de amplificare și ajută la creșterea concentrării, clarității și a energiei altor pietre prețioase și intenții. Cuartul Hematoid este piatra supremă a concentrării și a conducerii. Vă ajută să înțelegeți și să absorbiți toate cunoștințele despre caz, să faceți alegeri înțelepte și să aveți forța de a urma.

  Pirita

   La fel ca Ochiul de Tigru și Citrinul Fumuriu, Pirita este o piatră prețioasă care susține și protejează, în același timp, sporește încrederea. Beneficiul său unic este asistența la rezolvarea problemelor. Dacă problema ta este complicată sau te chinui cum să procedezi, Pirita te va ajuta să o rezolvi. Această piatră vă permite să vă concentrați, să manevrați provocările și să mergeți mai departe cu siguranță.

   Utilizarea cristalelor pentru probleme juridice

   Alege unul sau mai multe dintre aceste cristale și poartă-le cu tine oricând trebuie să te concentrezi asupra carcasei. Dacă vă întâlniți cu un avocat, citiți documente sau vă prezentați în instanță, aceste pietre prețioase vă vor sprijini. Purtați-le ca brățară, purtați-le în buzunar sau țineți-le pe mâna dvs. nedominantă care primește. Dacă începeți să vă simțiți obosit, copleșit sau descurajat, inspirați pentru a primi energia pietrelor prețioase.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult