Prima pagină » Cum ne ajuta forma cristalelor

Cum ne ajuta forma cristalelor

de contact@kristale.ro
7 minutes Citeste

Cum ne ajuta forma cristalelor

Cum ne ajuta forma cristalelor

Indiferent de opiniile pe care le aveti cu privire la cristale, este demonstrat ca acestea au unele proprieteti uimitoare cand vine vorba despre ceea ce pot sa faca, si daca in anticihitate se credea ca poate sunt simple pietre, ulterior stiinta a aratat faptul ca acestea pot genera energie daca sunt presate, pot sa inmagazineze energie sau sa o transmita. Aceste fapte sunt deja dovedite insa daca unele lucruri nu au fost incca dovedite prin unele procedee empirice asta nu inseamna ca nu pot fi prezente iar aici vorbim despre energiile pe care cristalele le pot manifesta asupra celor care le folosesc sau asupra celor care le au prin preajma.
Cristalele pot fi folosite in mai multe feluri si putem avea un rol purificator, putem avea cristale cu rol protector sau poate unele cu rol de amplificare. Pentru prima parte este vorba despre acele cristale, precum cuartul transparent, folosite pentru a curata o incapere, o anumita zona din casa, o persoana sau poate alte cristale de energiile negative inmagazinate in acestea. Pentru partea protectoare avem cristale precum turmalina neagra sau obsidian negru si care au rolul de a respinge energiile negative care vin inspre purtatorii sau detinatorii acestora. Amplificarea energiilor pozitive din jurul vostru si atragerea acestora se poate face cu cristale precum curatul roz sau poate piatra lunii.

Cum ne ajuta forma cristalelor 1Forma cristalelor

Fiecare cristal poate sa fie format intr-un mediu diferit, iar modul de formare, energia care a dus la formarea sa dar si proprietatile sale fizice si chimice ii pot dicta forma si structura pe care o poate avea. Pentru a fi insa mai placute ochiului, pentru a le face mai atractive sau mai sigure in utilizare  acestea pot fi prelucrate si se pot prezenta sub mai multe forme precum sfera, coloana, turn, piramida sau forma lor initiala, fiind doar putin curatate si poate montate. Cum fiecare dintre cristale are propriile proprietati si poate influenta intr-un anumit mod, la fel se poate spune si despre forma acestora si despre cat de mult au fost supuse prelucrarii. Se considera insa ca forma cea mai pura ca si energie este cea naturala , cum acestea au fost scoase din scoarta terestra unde au stat cateva milioane de ani dar muchiile si varfurile lor pot duce la unele accidente asa ca se impune uneori o mica prelucrare.

Sfera.

Aceasta forma este foar populara fiind folosita pentru dimensiuni diferite a cristalelor astfel incat acestea sa poate fi integrate in cadrul unor bijuterii sau pur si simplu pentru a fi folosite in locuinta si de ce nu ca mecanism anti-stress. Este greu de a obtine o sfera perfecta dar nu imposibil dar odata realizate acestea pot sa asigure o distributie uniforma a energiilor pe care cristalul le are in jurul sau, iar forma propriu-zisa poate influenta echilibrul si pacea prin simpla sa prezenta. Utilizarea unor cristale sub aceasta forma poate fi foarte populara in meditatie dar si in unele tehnici de masaj pentru a fi rulate in zonele unde aveti tensiuni musculare.

Coloane.

Cilindrele obtinute din cristale pot fi varianta ideala pentru a va amenaja un colt al bunastarii in cadrul locuintei, sau poate pentru pozitionarea propriu-zisa oriunde aveti nevoie insa precum si sferele si aceste forme pot fi folosite in sedinte de masaj si pot fi rulate pe corp. Rolul formei cilindrice este si de aduce un echilibru iar tehnica de a tine cate un cilindru dintr-un anumit cristal in fiecare mana este prezenta inca din antichitate pentru a improspata energiile si de a aduce echilibru intre yin si yang.

 Cum ne ajuta forma cristalelor 2Piramidele.

Cristalele sub forma de piramida sunt considerate ca avand cea mai puternica forma de influenta asupra dorintelor pe care le aveti iar asta prin faptul ca vine cu o baza solida si un varf orientat mereu in sus pentru manifestare. Scriind o dorinta pe care o aveti pe o bucata de hartie si asezand-o sub o piramida , aceasta va atrage toate fortele si energiile necesare din baza si le va trimite spre univers pentru a determina implinirea ei. Fiecare piramida poate avea rolul de amplificare al energiilor pe care cristalul din care este formata le are, asa ca daca vorbim despre afectiune trebuie sa fie cuart roz, sau daca este vorba despre bani atunci o piramida de aventurin.

Cub.

Matematica si geometria sunt alte elemente care stau la baza existentei si asta fie ca ne referim la a noastra sau a universului, iar imbinarea acesteia cu anumite cristale va poate ajuta sa va inradacinati in ceea ce inseamna energia pamantului. Meditatia imbinata cu prezenta cristalelor de forma cubica va ajuta sa va conectati cu energia voastra de baza dar si sa stabilizati si sa fixati energia pozitiva care este deja prezenta in locuinta voastra sau in jurul vostru. Pentru un efect puternic sau pentru a profita la maxim de ceea ce poate oferi o aceasta forma a cristalelor veti putea sa pozitionati acest cristale in fiecare colt al camerei.

Alte forme.

Cristalele pot prin prelucrare sa capete numeroase forme, de la unele abstracte pana la unele consacrate precum inima, forme care sa reprezinte anumite animale sau semne zodiacale si asta pentru a le face sa reprezinte cel mai bine personalitatea celor care le poarta sau folosesc. Tot datorita diversitatii proprietatilor sau a utilizarilor acestea pot fi prelucrate in forme diferite si pentru a fi incastrate in unele bijuterii fie ca vorbim despre medalioane, inele sau poate diademe. mai poate fi si forma de bulgare insa aceasta este asociata de regula cu forma in care cristalele sunt regasite in pamant si asta le poate face sa aduca un plus de unitate in mediul in care se vor afla fie ca este sufragerie sau locul de luat masa unde oamenii se intalnesc, discuta si unde se pot rezolva anumite dispute.
Forma poate fi importanta dar mai important este modul in care veti utiliza aceste cristale si daca veti respecta cateva reguli simple ce tin de pozitionarea lor, de curatarea lor, de resetare sau reincarcare dar si de activarea lor spre acele directii pe care le doriti sau spre care aveti nevoie de ajutor.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult