Prima pagină » Cristale potrivite pentru calatorii efectuate in siguranta

Cristale potrivite pentru calatorii efectuate in siguranta

de contact@kristale.ro
9 minutes Citeste

Cristale potrivite pentru călătorii efectuate în siguranță

Cristale potrivite pentru călătorii efectuate în siguranță

Călătoriile sunt foarte atractive prin prisma energiei locurilor noi pe care le descoperim și a oamenilor pe care îi întâlnim. De cealaltă parte, de multe ori călătoriile sunt privite ca fiind o sursă de stres datorită faptului că fiecare persoană care pornește la drum se gândește la riscurile asociate cu ideea de călătorie, de plecare din zona de confort.

      Cristalele – companioni pentru călătorii
   Dacă te numeri printre persoanele care au temeri sau gânduri negative cu privire la riscurile care pot fi asociate fiecărei călătorii, trebuie spus că poți să apelezi la energia și proprietățile cristalelor pentru a te bucura de mai multă siguranță ori de câte ori ești la drum. Indiferent dacă alegi să călătorești cu avionul, trenul sau automobilul și indiferent de scopul pentru care călătorești, siguranța este o grijă primordială pentru fiecare persoană care pleacă la drum.

   Protejarea câmpului energetic și păstrarea unei formei fizice la un nivel ridicat, dar și a calmului mental, reprezintă aspecte importante pentru a te bucura de fiecare călătorie. Tocmai datorită faptului că în fiecare călătorie suntem expuși diferitelor tipuri de energii, un plus de protecție pentru a evita tulburările energetice este oricând binevenită. Indiferent dacă aspecte precum aglomerările de oameni, întârzierile, siguranța, teama de necunoscut sau traficul ne pot dezechilibra din punct de vedere emoțional, atunci când alegem să ne eliberăm de acestea ne vom putea bucura mult mai mult de călătoria în sine.

   Există anumite cristale care pot oferi protecție pe durata călătoriilor. Unele dintre acestea pot fi purtate la nivelul corpului, altele pot fi purtate sub forma unor companioni de călătorie. Poți opta inclusiv pentru cristale care să fie la nivelul bagajului pentru a proteja bunurile cu care călătorești. Aceste cristale pot fi utile pentru a beneficia de călătorii în siguranță, pentru a ne păstra calmul în diferite situații, pentru a crea un scut în jurul nostru și a ne proteja de energiile din jur sau pentru a ne facilita călătoria.

În continuare vei putea găsi câteva sugestii pentru a te bucura de călătorie și a simți un plus de siguranță de fiecare dată când pornești la drum, dar și câteva dintre cristalele care sunt foarte utile călătorii efectuate în siguranță.

Cristale potrivite pentru călătorii efectuate în siguranță1

      Cristale pentru un plus de siguranță în călătorii
   Turmalina neagră acționeză asemenea unei gărzi de corp personale și este similar cu un scut de protecție. Mai ales atunci când petreci timp în mulțimi mari de oameni și în zone aglomerate, purtarea acestui cristal cu tine te ajută să adaugi o barieră de protecție între tine și energia nedorită care poate fi prezentă în jurul tău.

   Piatra Lunii este un alt cristal care este recomandat pentru a fi luat în călătorii. Această piatră are reputația de a fi numită „piatra călătorului” datorită faptului că ajută la strălucirea spiritului personal și favorizează norocul. Mai mult, vorbim despre un cristal care poate fi foarte util pentru a ridica starea de spirit atunci când simți dorul de casă sau când se acumulează oboseală pe durata călătoriilor. Dacă vrei să îți protejezi inclusiv bagajul și să eviți rătăcirea acestuia sau pierderea lui, poți pune Piatra Lunii în bagajul cu care călătorești.

   Angelitul este un cristal foarte util pentru a oferi sprijin și confort, aducând o stare de calm și de protecție atunci când pot interveni stări de panică, frică sau stres. Spre exemplu atunci când experimentezi turbulențe în călătoria cu avionul, Angelitul poate fi un cristal foarte util. Este de asemenea recomandat pentru a oferi răbdare atunci când intervin întârzierile. Dacă te simți agitat(ă) sau ai o stare de disconfort, poți să ții în mână acest cristal, fiind asemenea unui înger protector pe care îl poți lua cu tine oriunde.

   Ametistul este un alt cristal care te poate ajuta să te bucuri de călătorii în siguranță. Prin prisma energiei sale care aduce pace și relaxare, acest cristal contribuie la regăsirea stării de calm indiferent prin ceea ce treci sau de ceea ce se întâmplă în jurul tău. Este considerat a fi unul dintre cele mai bune cristale pentru călătorii. Prin faptul că liniștește anxietățile, fricile și încurajează relaxarea, Ametistul te sprijină să te bucuri cu adevărat de aventură. Mai mult, datorită faptului că este asemenea unui scut pentru spirit în a-l proteja de energia negativă, Ametistul te ajută să te bucuri de o călătorie în siguranță și foarte plăcută.

   Acvamarinul este un alt cristal care asigură un plus de protecție pentru teama de zbor sau pentru situațiile în care călătorești pe apă. Fiind vorba despre un cristal cu o forță unică datorită împerecherii sale cu apa, cristalul acesta poate fi folosit pentru a atrage mai multe călătorii în viața ta, mai ales dacă îți dorești să călătorești mai mult traversând mări și oceane pe distanțe lungi.

   Unakitul este cristalul care îți reamintește să rămâi prezent pe durata călătoriilor tale. În loc să te lași distras de trecut sau de viitor, acest cristal te păstrează în ceea ce înseamnă momentul prezent. Din acest motiv te ajută să eliberezi energia negativă și să rămâi ancorat în prezent, eliberându-te de toate acele lucruri asupra cărora nu ai controlul.

   Rodonitul se adaugă la cristalele anterior amintite și vorbim despre o piatră ideală pentru a te ajuta să pătrunzi într-un mediu necunoscut. Rolul cristalului este acela de a te ajuta să îți schimbi perspectiva astfel încât să privești prin ochii cu care privesc localnicii. Este foarte util inclusiv pentru a te ajuta să creezi legături mai strânse cu oamenii pe care îi întâlnești în timpul călătoriilor, dar și pentru a te proteja din punct de vedere energetic de-a lungul călătoriilor tale.

   Malachitul este cunoscut ca fiind piatră protectoare a călătorilor datorită faptului că ajută la evidențierea înțelepciunii de care ai atâta nevoie atunci când călătorești pentru a te proteja de pericole. Mai ales pentru persoanele care adesea pornesc la drum cu gânduri de teamă și cu gânduri negative, Malachitul poate fi exact cristalul de care au nevoie.

Cristale potrivite pentru călătorii efectuate în siguranță 2

      Cristale purtate pe corp pentru protecție în timpul călătoriilor
Dacă vrei să ai în vedere cristale care sunt foarte utile pentru a fi purtate la nivelul corpului pentru a te bucura de mai multă siguranță în timpul călătoriilor, acestea sunt Shungitul și Selenitul.

   Shungitul este cunoscut drept un cristal miraculos pentru era digitală în care trăim prin faptul că ajută la purificarea și detoxifierea mediului nostru de undele electromagnetice. Purtat atunci când treci deseori prin zona de securitate sau când trebuie să traversezi zone foarte aglomerate, acolo unde sunt foarte multe dispozitive de tipul telefoanelor mobile, Shungitul este un cristal potrivit pentru a neutraliza și a te proteja de nivelurile ridicate de unde electromagnetice din aeroporturi sau din alte locuri aglomerate.

   Selenitul este o sursă foarte puternică de lumină, iar purtarea acestuia pentru a te păstra într-o stare de spirit bună și ridicată este o variantă foarte inspirată. Te va ajuta inclusiv pentru curățarea energiei negative pe care o poți prelua atunci când călătorești, dar și de orice fel de energie nedorită.

      Remarci finale
Acestea sunt unele dintre cristalele care te pot ajuta semnificativ atunci când călătorești pentru a te simți mai în siguranță, indiferent dacă vorbim despre călătoria în sine sau despre timpul petrecut la destinație. Cristalele te pot ajuta să găsești starea de calm în situațiile în care poate interveni agitația, stresul sau oboseala, dar în același timp te pot ajuta să te protejezi de energia negativă la care poți fi supus(ă) atunci când călătorești. Ține cont de aceste idei și descoperă cum te poți bucura de călătorii mai plăcute și mai în siguranță cu ajutorul cristalelor!

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult