Prima pagină » Cristale pentru protectia masinii

Cristale pentru protectia masinii

de contact@kristale.ro
4 minutes Citeste

Cristale pentru protectia masinii

Cristale pentru protectia masinii

 

   Căutați modalități de a vă menține energia protejată în timpul călătoriilor lungi cu mașina? Găsirea pietrei potrivite pentru protecție în timpul conducerii poate fi dificilă, așa că am făcut treaba pentru tine. Această listă prezintă cele mai bune cinci cristale de păstrat în mașina dvs. și modul în care le puteți utiliza pentru a vă asigura o călătorie în siguranță.

    De la furia rutieră la trafic, energia negativă poate proveni dintr-o varietate de locuri atunci când vă deplasați într-un vehicul. Și, la fel ca acasă sau la birou, și mașina are nevoie de protecție energică! În același mod în care ați folosi cristale la domiciliu sau la birou pentru a proteja energia, puteți folosi cristale în mașină pentru a vă proteja pe dvs., pasagerii și vehiculul dvs. atunci când sunteți în deplasare. Pentru a fi mai ușor, descompunem pașii exacți de parcurs și ce cristale trebuie păstrate în mașină pentru a va proteja împotriva tuturor surselor de negativitate.

   Înainte de a aadauga cristale pentru a ne păstra mașina in siguranta, la fel ca orice schimbare bună, primul pas care trebuie făcut este curățarea întregii mașini din interior spre exterior. Curatarea acestui spațiu de orice haine suplimentare și dezordine va oferi un spatiu curată pentru a adauga cristalele pentru procesul de protecție a mașinii. Odată ce lucrați cu un spațiu curat, este timpul să vă curățați energic vehiculul cu salvie aprinsa și cu sunetele scandării OM. Asigurați-vă că acoperiti interiorul și exteriorul vehiculului pentru o curățare completă!

   La finalizare și înainte de a porni motorul, țineți-vă cristalele pentru protecția mașinii în ambele mâini și spuneți cu voce tare: „Sunt protejat. Mașina mea este protejată. Toată lumea din mașina mea este protejată în orice moment. În fiecare zi, un scut de lumină albă îmi înconjoară mașina pentru a o proteja și a o păstra în siguranță. ” Acum, este timpul să plasați cristalele pentru o deplasare sigură a mașinii în locațiile adecvate pentru a menține stratul suplimentar dorit de protecție energetică.

Cristale pentru protectia masinii-5 cristale
   Unde să plasați cristalele pentru protecția mașinii:

    Așezați Turmalina Neagră sub scaunul șoferului pentru protecție. Turmalina neagră vă protejează pe voi și protejează mașina și pe oricine din ea, de energia nedorită.
    Așezați un cristal selenit sub scaunul pasagerului pentru curățare. Selenitul curăță și purifică energia mașinii dvs. pentru a o menține vibrând la cel mai înalt nivel.
    Așezați Cuart transparent în portbagaj pentru a vă înconjura mașina într-un balon protector de lumină albă. Cuartul transparent acționează ca un scut de lumină albă care menține energia pozitivă în jurul mașinii.
    Așezați o piatră de carneol în torpedou pentru a vă asigura siguranța. Carneolul este un cristal protector cunoscut pentru a promova călătoriile în siguranță și pentru a vă ajuta mașina să funcționeze fără probleme.
    Plasați Piatra soarelui în consola din mijloc pentru a vă calma emoțiile în timp ce vă deplasați. Spune adio furiei rutiere! Energia însorită a acestui cristal vă ajută să respirați mai adânc și să lăsați orice frustrare sau furie să se deplaseze pe drum.
  

  Sfat opțional pentru energie:

La fiecare trei luni asigurați-vă că strângeți cristalele pentru protecția mașinii, curățați-le și așezați-le înapoi în interiorul vehiculului pentru a menține scutul de protecție.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult