Prima pagină » Beneficiile produselor pentru masaj din cristal

Beneficiile produselor pentru masaj din cristal

de contact@kristale.ro
6 minutes Citeste

Beneficiile produselor pentru masaj din cristal

Beneficiile produselor pentru masaj din cristal

   Folosirea cristalelor cu scopul de a influenta starea de spirit sau starea de sanatate tine de regula de cultura orientala si exista numeroase tehnici si situatii in care cristalele pot fi prezente sub diverse forme. Puteti sa vedeti utilizarea acestora cand vine vorba despre aromaterapie, despre terapiile cu sunet, despre meditatie dar si despre folosirea unor dispozitive diverse in sedintele de masaj. Istoria indelungata in cultura din care provin a facut ca acestea sa fie adoptate foarte usor de numeroase persoane si sa fie considerate ca un element ce schimba modul in care terapiile erau vazute.

   Contactul cu cristalele se poate traduce intr-o relaxarea mai profunda, intr-un plus de energii pozitive si in acelasi timp intr-o intelegere mai in amanunt a proprietatilor pe care cristalele le pot avea iar ca si tehnici exista tehnica masajului cu cristale. Nu trebuie sa va ganditi ca exista anumite limitari in cazul unui astfel de masaj intrucat indiferent de procedura pe care o doriti sau de tehnica de masaj dorita cristalele pot fi folosite de terapeut in locul mainilor si astfel sa obtineti chiar mai multe beneficii. Masarea cu ajutorul cristaleor in locul mainilor poate sa ajute la o relaxare mult mai profunda a muschilor iar temperatura acestora sa se transfere foarte usor si sa ajute la calmarea durerilor musculare sau reducerea inflamatiilor.

Beneficiile produselor pentru masaj din cristal 2    Adaugarea unor cristale poate fi benefica si in ceea ce tine de durata unor sedinte de masaj, deoarece folosirea unor cristale cu o temperatura potrivita tesutul muscular sau pielea va raspunde mult mai repede la procedura aplicata. Trebuie avut grija insa ca temperatura cristaleor folosite sa nu fie nici prea mare pentru a cauza anumite arsuri dar nici prea mica astfel incat senzatia optinuta sa fie una de disconfort si nu una de relaxare. Exista doua metode populare prin care se pot folosi cristale pentru rezultate foarte bune si intr-un timp relativ scurt fiind vorba de o tehnica statica prin care sunt asezate cristale pe anumite parti ale corpului si se lasa sa actioneze cateva secunde sau tehnica de presare si masare prin apasarea si miscarea cristalelor.

    In cazul primei optiuni este nevoie ca procedura sa fie repetata de mai multe ori iar dimensiunea cristalelor sa poata varia astfel incat sa poate fi vorba de cresterea presiunii de apasare. Aceasta apasare poate sa activeze anumiti stimuli nervosi si astfel sa ajute la o crestere a circulatiei sanguine in anumite zone si automat la o crestere a transportului toxinelor spre eliminarea acestora. Puteti sa combinati aceasta tehnica si sa folositi mici vibratii obtinute prin lovirea cristalelor cu alte cristale sau cu un mic ciocanel in timp ce acestea sunt mutate de-a lungul muschilor. In acest fel aveti posibilitatea de a ajuta la eliminarea stresului din zone mai mari ale corpului dar in acelasi timp si de relaxare musculara intr-un timp relativ scurt.

    Frectionarea zonelor cu cristale este foarte populara si reprezinta apasarea unei zone afectate cu un cristal si miscarea acestuia in lungul fibrelor musculare in ambele sensuri pentru a fi siguri ca blocajele din muschi sunt eliminate. Alegerea cristalelor potrivite pentru aceasta procedura se poate face foarte simplu si anume functie de dimensiunea zonei pe care vreti sa o masati, o zona mai mare necesitand un cristal mai mare. Deblocarea fibrelor musculare poate fi o tehnica usor dureroasa pentru anumite persoane drept pentru care se recomanda ca temperatura cristalelor sa fie una prietenoasa, adica acestea sa fie usor caldute iar daca se racesc este bine sa le schimbati cu altele.
 
Beneficiile produselor pentru masaj din cristal 2   Cristalele pot fi folosite in tehnicile de masaj atat de unele singure caz in care puteti aseza cristale mai mari pe zona afectata sau care urmeaza sa fie masata, sa le lasati cateva momente dupa care sa incepeti sa masati usor cu cristale mai mici. La fel de simplu puteti sa va ajutati si de uleiuri de masaj iar asta nu are cu ce sa va deranjeze, dimpotriva puteti sa beneficiati de utilizarea cristalelor, de proprietatile acestora dar si de proprietatile terapeutice ale uleiurilor.

   Dispozitivele de masaj pe care puteti sa le folositi si care pot fi realizate din cristale sunt un alt plus pe care il puteti aduce iar pentru zone mai mici si mai sensibile veti putea folosi role de masaj cum sunt cele pentru fata de exemplu. Exista role de masaj și pentru picioare și astfel sa va masati talpile in timp ce stati pe canapea sau fotoliu și priviti un film. Pentru un masaj rapid aveti posibilitatea sa optati și pentru unele dispozitive de masaj electrice și care au incorporate cristale in capul de masaj dar exista și saltele pe care sa va asezati și care sa va ajute la masarea spatelui fiind persoane care includ cristalele și in masa de masaj pentru efecte mai puternice. Un alt dispozitiv ce poate fi folosit in cadrul unor sedinte de terapie sau de masaj sunt ventuzele și care nu sunt un secret chiar daca de multe ori in cazul culturii noastre era vorba despre tratarea racelilor. Toate aceste dispozitive pot fi folosite pentru masarea de la zone mai reduse pana la zone mai intinse ale corpului, de la fata si la tenul din jurul ochilor pana la salteaua pe care va puteti aseza cu spatele. Eficienta initiala pentru majoritatea dispozitivelor este de a ajuta la relaxarea muschilor, de a accelera sistemul circulator dar si de a activa anumiti centri nervosi pentru a ajuta organismul sa depaseasca o perioada mai solicitanta sau a scapa de anumite dureri.
    
   Pe langa dispozitive de masaj aveti posibilitatea de a folosi si dispozitive precum genunchierele, cotierele elastice sau benzi elastice care contin cristale si pot sa va ajute pentru tratarea umflaturilor articulatiilor sau reducerea disconfortului din jurul acestora. Pe langa beneficiile date de utilizarea cristalelor in dispozitive sau tehnici de masaj veti putea sa beneficiati si de proprietatile pe care cristalele le au, cum ar fi cele curative, cele de reducere a stresului sau de recastigare a increderii in sine.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult