Prima pagină » 7 cristale pentru cresterea productivitatii la locul de munca

7 cristale pentru cresterea productivitatii la locul de munca

de contact@kristale.ro
10 minutes Citeste

  

7 cristale pentru creșterea productivității la locul de muncă

7 cristale pentru creșterea productivității la locul de muncă

Mediul de lucru este foarte important pentru a avea o atmosferă care să faciliteze creativitatea și productivitatea. Spațiul în care ne desfășurăm activitatea este locul unde ne petrecem multe ore în fiecare zi. Din acest motiv este foarte important să simțim că rezonăm la nivel energetic cu acest spațiu fizic, să ne simțim încărcați cu multă inspirație și cu energie care facilitează sarcinile pe care le avem de îndeplinit.

În același timp, este important să îndepărtăm energia magnetică produsă de către folosirea computerelor, a telefoanelor sau a altor dispozitive electronice. Această energie poate acționa la un moment dat precum o ceață asupra noastră și ne poate pune în dificultate în realizarea anumitor sarcini.

Importanța cristalelor în spațiul unde ne desfășurăm activitatea
Din acest motiv este foarte util să știm care sunt modalitățile prin care putem avea un mediu curat atât din punct de vedere fizic, cât și din punct de vedere psihologic. Regăsirea echilibrului în viața profesională și creșterea productivității prin folosirea cristalelor la locul de muncă poate fi o alegere foarte inspirată.

Există mai multe cristale care au proprietăți ce ajută la îmbunătățirea productivității, iar în continuare vei găsi 7 dintre cele mai eficiente cristale în acest sens. Aceste cristale vizează în principal centrii energetici ai organismului, centri cunoscuți și sub numele de chackre. Prin regăsirea echilibrului la nivelul centrilor energetici ai organismului, avem posibilitatea de a completa centrii energetici ai spațiului în care noi ne petrecem timpul, ajutând la regăsirea armoniei în tot ceea ce ne înconjoară.

7 cristale pentru creșterea productivității la locul de muncă1Turmalina neagră – este poate cea mai eficintă alegere în privința pietrelor semiprețioase pentru a curăța de încărcătura electromagnetică generată de dispozitivele eletronice și electrice precum telefoanele mobile, laptopuri, computere, tablete sau alte astfel de dispozitive. Tot ceea ce trebuie să faci este să păstrezi turmalina neagră în apropierea unui computer sau telefon mobil și astfel vei curăța eficient undele electromagnetice.

Mai mult, vorbim despre un cristal a căror proprietăți contribuie la transformarea negativității în aspecte pozitive, fiind astfel foarte eficient la locul de muncă pentru a ajuta la crearea unui sentiment de claritate mentală și de împuternicire. Mai ales atunci când activezi într-un domeniu unde provocările sunt frecvente, claritatea mentală este foarte utilă și extrem de importantă.

Turmalina neagră acționează pentru activarea chackrei rădăcină, primul nostru centru energetic, fiind astfel un cristal de împământare, de ancorare. Vibrația acestui cristal nu doar că trezește chackra rădăcină, dar ajută inclusiv la reechilibrarea completă a tuturor simțurilor. Iar acest aspect este foarte util pentru a ne bucura de productivitate indiferent de domeniul în care activăm.

Ochi de Tigru – acest cristal ajută la concentrare și la menținerea în fluxul natural al desfășurării evenimentelor în domeniul în care activăm din punct de vedere profesional. Fiind foarte eficient pentru eliminarea stărilor în care concentrarea noastră este risipită în foarte multe direcții, piatra Ochi de Tigru ne permite să luăm decizii pline de încredere. Datorită faptului că această piatră semiprețioasă acționează la nivelul centrului de putere, a Plexului Solar (sau a treia chackră), cristalul aduce o îmbunătățire asupra stimei de sine și asupra încrederii.

Prin urmare, atunci când ne regăsim stima de sine și încrederea în propria persoană suntem mult mai eficienți și mai productivi la locul de muncă, fie că activăm într-un domeniu tehnic, fie că activăm într-un domeniu creativ. La nivel financiar, numele rezonează cu natura vizionară, fiind astfel un cristal util pentru a ghida și a direcționa înspre profituri semnificative în cadrul eforturilor antreprenoriale.

Selenitul este piatra care nu trebuie să lipsească din niciun spațiu de lucru, fiind piatra semiprețioasă care este maestrul curățirii. Acționează asupra chackrei coroană și ajută astfel la curățarea energiei negative care circulă în jurul corpului tău sau în spațiul unde îți desfășori activitatea profesională. În același timp vorbim despre un cristal care ajută la eliminarea stresului acumulat în timpul desfășurării activității tale.

Cristalul de Selenit acționează asemenea unei pietre semiprețioase de tip ghid, permițând să faci alegerile corecte prin urmarea intuiției sau a „ghizilor spirituali”. Este un cristal de foarte mare ajutor mai ales pentru acele persoane care se supără sau se enervează ușor sau care sunt foarte sensibile la energiile din jurul lor. Tocmai din acest motiv este foarte util să păstrezi Selenitul cu tine la locul de muncă sau în spațiul unde îți desfășori activitatea.

7 cristale pentru creșterea productivității la locul de muncă2Ametistul – culoarea violet a Ametistului rezonează foarte eficient cu Al Treilea Ochi (a șasea chackră), acest cristal acționând în planul vibrațiilor înalte. Acest lucru permite să observăm lucrurile într-un mod cât se poate de obiectiv astfel încât să nu luăm decizii profesionale pornind de la aspecte emoționale. Atunci când folosim o grupare de cristale de Ametist, acestea acționează în ceea ce înseamnă simțul comunității și poate duce la armonie pentru oricine lucrează în echipă.

Prin plasarea Ametistului în cadrul unei întâlniri sau în apropierea unui ecran atunci când organizezi o conferință online, vei avea parte de armonie în fiecare ședință sau la fiecare astfel de întâlnire online. Datorită câmpului vibrațional înalt la care acționează cristalul de Ametist, acesta este eficient inclusiv pentru a absorbi undele electromagnetice ale computerelor.

Citrinul mai este cunoscut sub denumirea de piatră a succesului, fiind de mare ajutor pentru a găsi adevăratul scop în viață. Este folosit pentru a deschide al doilea centru energetic al organismului, și anume chackra sacrală, acolo unde se află localizată energia creativă și imaginația. Astfel, atunci când avem la locul de muncă sau în spațiul unde ne desfășurăm activitatea cristalul de Citrin, vom putea să ne transformăm visurile în realitate. Este un cristal care ne susține în a atrage mai multă bucurie și succes pentru a găsi propria cale și pentru a avea succes pe această cale.

Amazonitul – o piatră semiprețioasă deosebit de frumoasă în nuanțe de albastru-verzui, Amazonitul este eficient pentru a absorbi ceața cibernetică rezultată în urma câmpurilor electromagnetice. Acest cristal oferă și alte beneficii pentru mediul de lucru. Culoarea și originea pietrei de Amazonit stimulează chackra gâtului (a cincea chackră), contribuind eficient la comunicare și la integritate în rândul colegilor de lucru, mai ales în cazul acelor colegi de sex opus.

Această piatră semiprețioasă ajută la eliminarea diferențelor de gen prin echilibrarea energiilor yin și yang sau a energiilor masculine și feminine. Uneori echilibrarea acestor energii este foarte importantă pentru armonia în cadrul mediului profesional unde ne desfășurăm activitatea.

Aventurinul verde – este un cristal emblematic pentru orice afacere având în vedere că orice business își propune obținerea profitului. Datorită faptului că Aventurinul verde are abilitatea de a deschide a patra chackră (sau chackra inimii), acest cristal ne ajută să ne deschidem și să conștientizăm valoarea noastră, fiind astfel deschiși pentru a avea parte de prosperitate și noroc.

Mai mult, Aventurinul verde neutralizează stresul și anxietatea generate de către muncă, favorizând starea de calm. Avem nevoie să ne menținem calmul și atitudinea pozitivă pentru a atrage succesul pe care fiecare dintre noi îl dorim. Aventurinul verde poate fi păstrat în geantă sau în rucsacul cu care mergem zilnic la locul de muncă, dar în același timp îl putem păstra și pe biroul de lucru sau în spațiul unde ne desfășurăm activitatea.

Să tragem linie
Acestea sunt doar 7 dintre cele mai eficiente cristale pentru creșterea productivității la locul de muncă sau în spațiul unde îți desfășori activitatea profesională. Indiferent de domeniul în care activezi, atunci când ai alături o parte dintre aceste cristale sau toate cristalele anterior amintite, vei avea mai multe oportunități pentru a te bucura de o mai mare productivitate și de mai mult succes în viața profesională. Fie că ești în postura de angajat, fie că activezi ca liber profesionist, fie că ești antreprenor, poți apela la energia acestor cristale pentru un plus de productivitate și pentru atingerea succesului vizat.

Împreună cu cele 7 cristale enumerate mai sus mai există și alte pietre semiprețioase care sunt eficiente pentru creșterea clarității mentale și a productivității profesionale. Printre acestea putem aminti jadul, rubinul sau cuartul. Toate aceste cristale pot fi păstrate în geantă, în portofel, pe birou sau pot fi folosite pentru decorarea spațiului de lucru.

Dacă vrei să beneficiezi de proprietățile și de energiile acestor cristale eficiente pentru creșterea productivității la locul de muncă, poți găsi diferite produse pe bază de selenit, ochi de tigru, ametist, aventurin verde, turmalină neagră, amazonit, citrin, jad, rubin sau cuart în oferta magazinului StoneMania. Alege produsele care se potrivesc și care simți că ar fi de mare ajutor în creșterea productivității la locul de muncă și bucură-te de energia fiecăruia dintre aceste cristale.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult