Prima pagină » 5 cristale care iti vor aduce echilibru si armonie in 2023

5 cristale care iti vor aduce echilibru si armonie in 2023

de contact@kristale.ro
9 minutes Citeste

5 cristale care iti vor aduce echilibru si armonie in 2023

5 cristale care iti vor aduce echilibru si armonie in 2023

    Odată cu intrarea în noul an, una dintre cele mai puternice dorințe este să aducem echilibru și armonie în viețile noastre. Un mod de a face acest lucru este prin incorporarea cristalelor naturale în rutina zilnică. Acestea posedă numeroase proprietăți vindecătoare și energii care pot ajuta la atingerea echilibrului și stării de bine. În acest articol, vom explora câteva dintre cele mai populare cristale care vă pot ajuta în atingerea acestor obiective personale și vom descoperi cum aceste pietre prețioase ne-au fost alături încă din cele mai vechi timpuri.

5 cristale care iti vor aduce echilibru si armonie in 2023-ametistAmetistul
   Ametistul este un cristal mov, superb, care promovează calmul și echilibrul. A fost utilizat de secole pentru proprietățile sale de vindecare iar în Evul Mediu era considerată un simbol al regalității, regăsinduse în bijuteriile regale din întreaga lume. Ametistul este adesea utilizat pentru a ajuta la ameliorarea stresului și a anxietății și , de asemenea, se consideră că ajută la îmbunătățirea calității somnului. În Grecia antică, ametistul era adesea purtat ca talisman și se credea că deține proprietăți spirituale, din acest motiv, fiind utilizat în diverse forme de practici spirituale și religioase.
  În Feng Shui, ametistul este asociat cu chakra coroanei și este considerat a îmbunătăți conștientizarea spirituală și înțelepciunea. Ametistul este adesea utilizat în practicile de vindecare prin cristale și este considerat a avea numeroase alte proprietăți de vindecare. Se consideră că ajută la afecțiunile fizice cum ar fi durerile de cap, durerile de dinți și iritații ale pielii și este, totodată, considerat a avea proprietăți imunostimulatoare iar în plan spiritual este folosit pentru a aduce beneficii asupra sănătății emoționale și mentale.

5 cristale care iti vor aduce echilibru si armonie in 2023-ochi tigruOchiul de tigru
   Ochiul de tigru este un cristal auriu strălucitor care este considerat a promova echilibrul și puterea personală. Are o lungă istorie de utilizare în diverse culturi și este adesea asociat cu forța și curajul. El este adesea folosit pentru a ridica stima de sine și încrederea și se consideră că ajută în luarea deciziilor și rezolvarea problemelor. În Egiptul antic, era considerat a avea proprietăți protective și era adesea purtat ca talisman.
  În Feng Shui, ochiul de tigru este asociat cu chakra plexului solar și este folosit pentru îmbunătățire puterii personale și determinării. Acest cristal este adesea utilizat în practicile de vindecare prin cristale și este considerat a avea numeroase alte proprietăți de vindecare. Se consideră că ajută la tratarea afecțiunilor fizice cum ar fi afecțiunile oculare, infecțiile gâtului și problemele reproductive și este, de asemenea, considerat a avea proprietăți imunostimulatoare. Asupra spiritului acesta atrage beneficii asupra sănătății emoționale și mentale, ajutând la ameliorarea stărilor de anxietatea, stres și depresie.

5 cristale care iti vor aduce echilibru si armonie in 2023-hematitHematitul
  Hematitul este un cristal metalic strălucitor care este promovează echilibrul și stabilitatea. Are o lungă istorie de utilizare în diverse culturi și este adesea asociată cu forța și protecția. Hematita este adesea utilizată pentru a ajuta la concentrare și este, de asemenea, considerată un potențator al sentimentelor de împământenire și protecție. În Roma antică, hematitul era utilizată ca piatră decorativă și era considerată ,de asemenea, de a avea proprietăți protective.
   În Feng Shui, hematitul este asociată cu chakra rădăcină și se consideră că ajuta la sentimentele de ancorare și stabilitate. Ea este adesea utilizată în practicile de vindecare prin cristale și se presupune că are numeroase alte proprietăți de vindecare, ajutând la tratarea unor afecțiuni fizice precum anemia, crampele de picioare sau la tratarea insomniei și este, de asemenea, considerată a avea proprietăți imunostimulatoare. Hematitul este, de asemenea, considerată a avea beneficii pentru sănătatea emoțională și mentală, precum ajutorul cu anxietatea, stresul și depresia.

5 cristale care iti vor aduce echilibru si armonie in 2023-kianitKianit
  Kianitul este un cristal albastru strălucitor care promovează liniștea și echilibrul. Are o lungă istorie de utilizare în diverse culturi și este adesea asociată cu comunicarea și autoexpresia și este adesea utilizată pentru a ajuta la stres și anxietate. De asemenea, se consider că are proprietăți spirituale vaste și a fost utilizat în diverse forme de practici spirituale și religioase.
  În Feng Shui, kianitul este asociată cu chakra gâtului și este folosită pentru a îmbunătăți comunicarea. Kianitul este adesea utilizată în practicile de vindecare prin cristale și este considerată a avea numeroase alte proprietăți de vindecare de exemplu afecțiunile fizice precumi durerile de gât, laringita și problemele tiroide și este, de asemenea, considerată a avea proprietăți imunostimulatoare. Pentru sănătatea emoțională și mentală, cianita, ajută la ameliorarea stărilor de anxietate, stres și insomie.

 

5 cristale care iti vor aduce echilibru si armonie in 2023-piatra luniiPiatra lunii
  Piatra lunii este un cristal strălucitor și frumos despre care se spune ca are numeroase proprietăți vindecatoare. Este adesea asociată cu luna și se consideră că are o energie calmantă și liniștitoare. De asemenea, este considerată a fi piatra noilor începuturi și este adesea utilizată pentru a ajuta la dezvoltarea personală și auto-descoperire. Luna a fost de multă vreme asociată cu divinitatea și spiritualitatea iar piatra lunii a fost venerată de secole pentru proprietățile sale. În Roma antică, piatra lunii era considerată a fi un simbol al fertilității și era adesea dăruită drept cadou tinerelor mirese.

  În Feng Shui, piatra lunii este asociată cu chakra coroanei și se consideră că îmbunătățește conștientizarea spirituală și intuiția. Ea este adesea utilizată în practicile de vindecare prin cristale și se consideră că ajută la tratarea unor afecțiuni fizice precum sindromul premenstrual, problemele de fertilitate și menopauza și este, de asemenea, considerată a avea proprietăți imunostimulatoare.
   Indiferent dacă doriți să găsiți echilibru în relațiile dumneavoastră, cariera dumneavoastră sau viața personală, incorporarea cristalelor naturale în rutina zilnică vă poate oferi claritatea și concentrare mult necesare.Iată câteva idei suplimentare pe care le puteți implementa pentru utilizarea cristalelor în noul an:
1.    Purtați bijuterii cu pietre prețioase
Purtarea bijuteriilor cu pietre prețioase este o modalitate simplă și elegantă de a incorpora pietrele prețioase în viața de zi cu zi. Alegeți bijuteriile confecționate din  pietrele prețioase care rezonează cu intențiile sau obiectivele dumneavoastră pentru noul an.
2.    Plasați pietre prețioase în casa sau spațiul dumneavoastră de lucru
Puteți plasa pietre prețioase în diferite zone ale casei sau spațiului dumneavoastră de lucru pentru a promova diferite energii. De exemplu, puteți plasa ametist în dormitorul dvs. pentru a promova relaxarea și un somn odihnitor.
3.    Folosește pietre prețioase în rutina ta de îngrijire a pielii
Unele pietre prețioase, cum ar fi jadul și cuarțul roz, se crede că au proprietăți de întinerire și de calmare atunci când sunt folosite pe piele. Puteți folosi pietrele prețioase ca parte a rutinei de îngrijire a pielii, încorporându-le în role faciale sau folosindu-le în produse de înfrumusețare cu infuzie de cristale.
4.    Utilizați pietre prețioase pentru vindecarea cu cristale
Unii oameni cred că pietrele prețioase au proprietăți de vindecare care pot fi valorificate prin vindecarea cu cristale. Puteți plasa pietre prețioase pe anumite zone ale corpului sau le puteți folosi în rețele de cristal pentru a promova vindecarea și echilibrul. Este important să ne amintim că vindecarea cu cristale trebuie utilizată împreună cu tratamentul medical tradițional și nu ca înlocuitor al acestuia.

 

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult