Prima pagină » Spell Jar-uri pentru Intarirea Abundentei si a Prosperitatii: Atrage Magia Financiara in Viata Ta

Spell Jar-uri pentru Intarirea Abundentei si a Prosperitatii: Atrage Magia Financiara in Viata Ta

de contact@kristale.ro
13 minutes Citeste

Spell Jar-uri pentru Intarirea Abundentei si a Prosperitatii

Spell Jar-uri pentru Intarirea Abundentei si a Prosperitatii: Atrage Magia Financiara in Viata Ta

Magia a fost intotdeauna asociata cu puterea de a atrage prosperitatea si bunastarea in viata noastra. Un instrument  magic puternic si versatil pentru acest scop este Spell Jar-ul, sau borcanul magic, care poate fi incarcat cu intentii si elemente magice pentru a sprijini atragerea energiilor pozitive ale abundentei si a prosperitatii.

Secretele din Spatele Spell Jar-urilor de Abundenta

 • Intentia Puternica: Intentia este cheia oricarei practici magice si reprezinta fundamentul Spell Jar-urilor de abundenta. Acesta este primul secret esential – intentia trebuie sa fie puternica, clara si bine definita. Ganditi-va la ceea ce inseamna pentru voi abundenta si bunastarea financiara. Este important sa intelegeti ca Spell Jar-ul nu va crea automat bani din aer, ci va sprijini atragerea energiilor si oportunitatilor care va pot conduce spre abundenta.
 • Focalizarea si Concentrarea: In timp ce creati Spell Jar-ul, trebuie sa fiti complet concentrati asupra intentiei voastre. In acest proces, secretul consta in a va elibera de gandurile si preocuparile cotidiene si a va focaliza atentia asupra dorintei voastre de abundenta. Vizualizati-va deja traind in aceasta abundenta si simtiti emotiile pozitive asociate cu acest lucru.
 • Alegerea Elementelor Magice: Un alt secret important consta in alegerea elementelor magice adecvate. Ierburile, cristalele, uleiurile esentiale si alte simboluri folosite in Spell Jar trebuie sa fie in rezonanta cu energia abundentei. Alegeti cu grija elementele care va rezoneaza personal si care va inspira sentimentul de prosperitate. De exemplu, citrinul este adesea asociat cu atragerea banilor, iar busuiocul poate stimula succesul financiar.
 • Semnificatia Culorilor: Culorile pot juca un rol important in intarirea abundentei in Spell Jar. Verdele si auriul sunt culori des asociate cu prosperitatea si bunastarea financiara. Alegerea elementelor care contin aceste culori poate spori efectul Spell Jar-ului de abundenta.
 • Simboluri si Talismane: Includerea simbolurilor specifice legate de prosperitate si abundenta este un alt secret. De exemplu, puteti adauga simbolul dolarului sau semnul infinitului. Aceste simboluri actioneaza ca ancore energetice pentru intentia voastra si sporesc puterea Spell Jar-ului.
 • Incarcarea cu Energie Cosmica: Plasarea borcanului sub lumina soarelui sau a lunii pentru a-l incarca cu energie cosmica este o practica secreta care amplifica puterea Spell Jar-ului. Acest act de incarcare confera elementelor magice o energie suplimentara si sprijina atragerea energiilor pozitive.
 • Sentimentul de Recunostinta: Unul dintre cele mai puternice secrete in spatele Spell Jar-urilor de abundenta este cultivarea sentimentului de recunostinta. In timp ce creati Spell Jar-ul si in timp ce il utilizati, manifestati recunostinta pentru abundenta pe care deja o aveti in viata voastra. Recunostinta este o frecventa energetica puternica care atrage mai multe lucruri pentru a fi recunoscute.
 • Mentalitatea Pozitiva si Deschisa: Un secret esential pentru orice practica magica este de a avea o mentalitate pozitiva si deschisa. In cazul Spell Jar-urilor de abundenta, aceasta inseamna sa credeti cu adevarat ca abundenta este posibila si ca sunteti demni sa o primiti. Inlocuiti gandurile limitative cu afirmatii pozitive despre abundenta si bunastare.
 • Persistenta si Consistenta: Atragerea abundentei nu se intampla peste noapte. Un secret crucial este persistenta si consistenta in practicarea utilizarii Spell Jar-ului. Folositi-l in mod regulat, reincarcati-l cu energie si mentineti-va intentia ferma in timp.

Pas cu Pas pentru Crearea unui Spell Jar de Abundenta

Alegeti un Borcan: Alegeti un borcan mic cu capac etans, care va inspira si va atrage.

Selectati Elemente Magice:

 •     Citrin: Este cunoscut ca „piatra banilor” si este adesea folosit pentru atragerea prosperitatii si a succesului financiar.
 •     Aventurin verde: O piatra asociata cu norocul si bunastarea. Aventurinul poate sprijini procesul de luare a deciziilor si poate atrage oportunitati financiare.
 •     Pirita: Cunoscuta si sub numele de „piatra norocului”, pirita este asociata cu prosperitatea si protectia financiara.
 • Spell Jar-uri pentru Intarirea Abundentei si a Prosperitatii1    Busuioc: Este folosit in magie pentru atragerea prosperitatii si a succesului in afaceri.
 •     Menta: Promoveaza energiile pozitive si poate sprijini atragerea banilor si a oportunitatilor financiare.
 •     Scortisoara: Este considerata o ierba a prosperitatii si poate ajuta la amplificarea energiilor pozitive ale abundentei.
 •     Rozmarin: Este asociat cu claritatea mentala si succesul financiar. Rozmarinul poate ajuta la focalizarea pe obiectivele financiare.
 •     Ulei de portocala: Uleiul esential de portocala are proprietati de atragere a energiilor pozitive si de stimulare a prosperitatii.
 •     Ulei de scortisoara: Uleiul esential de scortisoara poate sprijini abundenta si poate aduce caldura si energie in manifestarea dorintelor financiare.
 •     Seminte de in: Sunt asociate cu cresterea si expansiunea, si pot fi adaugate pentru a sprijini cresterea financiara.
 •     Seminte de susan: Semintele de susan sunt considerate a atrage prosperitatea si norocul financiar.
 •     Frunze de dafin: Pot fi folosite pentru a spori succesul financiar si a atrage oportunitati.
 •     Frunze de menta: In plus fata de proprietatile sale curative, menta poate atrage si energii pozitive financiare.
 •     Sare de mare: Simbolizeaza purificarea si curatarea, eliminand obstacolele in calea abundentei.
 •     Cativa bani sau monede: Adaugarea unor bani simbolici sau a unor monede in Spell Jar poate intari intentia voastra de atragere a prosperitatii financiare.
 1.  Scrieti Intentia: Scrieti pe o bucata de hartie intentia voastra de a atrage abundenta si prosperitatea in viata voastra.
 2. Incarcati cu Intentie: Pe masura ce adaugati fiecare element in borcan, concentrati-va pe dorinta voastra si vizualizati-va traind in abundenta.
 3. Incarcare cu Energie: Plasati borcanul sub lumina soarelui sau a lunii pentru a-l incarca cu energie cosmica.

Utilizarea si Amplificarea Efectului Spell Jar-ului

 • Plasare Strategica: Asezati Spell Jar-ul intr-un loc strategic, cum ar fi zona financiara a casei sau biroul vostru, pentru a atrage energiile pozitive ale prosperitatii.
 • Meditatie si Vizualizare: In timpul meditatiei, tineti Spell Jar-ul in mana si vizualizati-va traind intr-o stare de abundenta financiara.
 • Ritualuri Magice: Includeti Spell Jar-ul in ritualuri dedicate atragerii prosperitatii, cum ar fi aprinderea lumanarilor sau recitarea incantatiilor.
 • Purtarea ca Talisman: Puteti purta Spell Jar-ul ca un talisman, atasat la o bratara sau colier, pentru a va aminti constant de dorinta voastra de a atrage prosperitatea.

Mentinerea Efectului Spell Jar-ului

Mentinerea efectului Spell Jar-ului este la fel de importanta ca si crearea lui initiala. Pentru ca Spell Jar-ul sa continue sa functioneze eficient si sa  atraga abundenta si prosperitatea in viata voastra, trebuie sa acordati atentie regulata si sa ingrijiti acest obiect magic.

 • 1. Curatare si Purificare: La intervale regulate, curatati elementele din Spell Jar pentru a indeparta orice energii stagnante sau negative care s-au acumulat. Puteti sa tineti borcanul sub apa curgatoare sau sa-l tineti in lumina lunara pentru a-l curata energetic.
 • 2. Reincarcare Energetica: Pentru a mentine puterea Spell Jar-ului, este important sa-l reincarcati periodic cu energie cosmica. Plasati borcanul sub lumina soarelui sau sub lumina lunara pentru a-l incarca cu vibratii pozitive. In timp ce faceti acest lucru, reafirmati intentia voastra de a atrage abundenta si prosperitatea.
 • Spell Jar-uri pentru Intarirea Abundentei si a Prosperitatii23. Reafirmarea Intentiei: In timp ce efectuati reincarcarea, luati cateva momente pentru a va reafirma intentia. Vizualizati-va traind in abundenta, simtiti bucuria si recunostinta pentru ceea ce primiti si manifestati in viata voastra.
 • 4. Meditatie si Vizualizare: Folositi Spell Jar-ul in timpul meditatiei pentru a amplifica efectul sau. Luati borcanul in mana si meditati asupra dorintelor voastre de abundenta si prosperitate. Vizualizati-va atingand aceste obiective financiare si simtiti-va deja recunoscatori pentru aceasta.
 • 5. Ritualuri Magice: Includeti Spell Jar-ul in ritualurile voastre magice sau spirituale dedicate prosperitatii. Puteti aprinde lumanari speciale, recita incantatii sau efectua alte practici care sprijina energia abundentei.
 • 6. Purtarea ca Talisman: Daca Spell Jar-ul vostru este destul de mic, puteti sa-l atasati la o bratara, colier sau sa-l purtati intr-un buzunar. Acest lucru va va ajuta sa aveti mereu o legatura energetica cu energia abundentei.
 • 7. Actualizarea Intentiei: Pe masura ce evolueaza viata voastra si obiectivele financiare, actualizati intentia din Spell Jar. Adaugati sau inlocuiti elementele pentru a reflecta schimbarile pe care doriti sa le manifestati in abundenta voastra.
 • 8. Gratitudine si Recunostinta: Un aspect esential al mentinerii efectului Spell Jar-ului este cultivarea constanta a sentimentului de recunostinta. Fiecare data cand interactionati cu Spell Jar-ul, manifestati recunostinta pentru abundenta pe care o aveti deja in viata.
 • 9. Persistenta si Crez: Continuati sa folositi Spell Jar-ul in mod regulat si sa mentineti o mentalitate pozitiva si deschisa. Persistenta in practica si credinta in puterea abundentei vor sprijini manifestarea dorintelor voastre.
 • 10. Ascultati Intuitia: Ascultati-va intuitia in legatura cu momentele si modalitatile de interactiune cu Spell Jar-ul. Intuitia voastra va va ghida in modul cel mai eficient de a va mentine conexiunea cu energia abundentei.

 Spell Jar-urile de abundenta pot fi instrumente magice puternice pentru a sprijini atragerea energiilor pozitive financiare in viata voastra. Cu puterea intentiei, alegerea elementelor magice potrivite si practica constanta, puteti amplifica efectul Spell Jar-ului si puteti crea o legatura puternica cu energia abundentei si prosperitatii. Fiti recunoscatori si deschisi catre fluxul universal al bunastarii, iar Spell Jar-ul vostru devine o cheie magica pentru deschiderea usilor catre o viata mai prospera si implinita.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult