Prima pagină » Spell Jar – Borcanul Incantat al Dorintelor

Spell Jar – Borcanul Incantat al Dorintelor

de contact@kristale.ro
12 minutes Citeste

Spell Jar - Borcanul Incantat al Dorintelor

Spell Jar – Borcanul Incantat al Dorintelor

 Un spell jar, este o forma concentrata de magie care combina in el elemente cu semnificatii si proprietati magice distincte. Acest mic recipient devine un portal al manifestarii, unde intentia noastra se intrepatrunde cu esenta naturii si energiile subtile ale universului. In esenta, spell jar-urile sunt ca flacoanele de dorinte moderne, in care fiecare element adaugat este ca o steluta stralucitoare, contribuind la alcatuirea unei energii concentrate si puternice. Aceasta practica nu doar reflecta traditii vechi de magie si spiritualitate, dar si redefineste modul in care privim manifestarea dorintelor noastre in viata de zi cu zi. Este la indemana sa exploram cum spell jar-urile devin portaluri in care intentiile noastre devin realitate si cum energia si semnificatia fiecarui ingredient ales se imbina intr-un dans subtil si misterios.

Crearea

Crearea unui spell jar pentru inaltarea dorintelor este o calatorie magica si profunda in lumea manifestarii intentiilor noastre cele mai arzatoare. Acest mic sanctuar al dorintelor este ca o fereastra spre universul nostru interior, unde putem amplifica si dirija energia noastra spre atingerea scopurilor noastre. In acest proces, ne conectam cu fortele subtile ale naturii si le ghidam pentru a ne sprijini in evolutia noastra spirituala.

1.  Stabilirea Intentiei Profunde: Totul incepe cu claritatea intentiei. Definim cu atentie ce dorinta ne propunem sa inaltam si sa manifestam. Poate fi vorba despre dorinte legate de sanatate, iubire, succes sau alte aspiratii personale. Cu fiecare cuvant pe care-l alegem, stabilim o conexiune puternica cu energia dorintelor noastre si punem bazele pentru intregul proces.

2.   Selectarea Ingredientelor cu Intelepciune: Pentru a ajuta la inaltarea dorintelor prin intermediul unui spell jar, puteti alege cu grija o varietate de elemente magice care sa sprijine si sa amplifice energia intentiei voastre.

 • Cristale inalte in vibratie: Alegeti cristale precum cuart transparent, ametist sau cristal de stanca, care au o energie pura si inalta. Aceste cristale pot amplifica si directiona energia dorintelor voastre catre nivele superioare de manifestare.
 • Ierburi si plante inspirate: Adaugati ierburi sau plante cu semnificatii spirituale sau inalte in vibratie, cum ar fi busuiocul sfant, levantica sau salviei albe. Acestea pot purifica si incuraja inaltarea energiilor voastre personale.
 • Uleiuri esentiale divine: Folositi uleiuri esentiale ca lemn de santal, trandafir, lavanda sau menta, care au proprietati vibrante si ajuta la conectarea cu planurile superioare ale constiintei.
 • Simboluri sacre: Introduceti simboluri sacre sau mandale care reprezinta inaltarea spirituala si manifestarea dorintelor. Aceste simboluri pot functiona ca focalizatoare pentru energia voastra intentionata.
 • Spell Jar - Borcanul Incantat al Dorintelor1Fulgere de aur sau argint: Alegeti mici obiecte ca fulgere din aur sau argint pentru a simboliza rapiditatea si puterea inaltarii. Acestea pot spori energia si viteza cu care se manifesta dorintele.
 • Hartie cu dorinte scrise: Scrieti dorintele voastre pe bucati mici de hartie si adaugati-le in spell jar. Acest act poate transforma cuvintele in energie si poate contribui la materializarea intentiilor voastre.
 • Culoarea violet: Asociati culoarea violet cu inaltarea spirituala si manifestarea dorintelor. Puteti adauga panglici sau bucati de material violet in interiorul spell jar-ului pentru a imbunatati vibratia energetica.
 • Lumanari sau luminite: Introduceti o lumanare mica sau o luminita LED in spell jar pentru a simboliza lumina si inaltarea. Lumina poate fi un simbol puternic al transformarii si ascensiunii.
 • Cristale de cuart fumuriu sau obsidian: Aceste cristale pot ajuta la transmutarea si eliberarea energiilor stagnante sau blocaje, ceea ce poate facilita inaltarea dorintelor.
 • Fotografii sau simboluri personale: Adaugati fotografii sau simboluri care reprezinta dorintele voastre personale. Aceste elemente personale pot spori conexiunea voastra cu intentia si pot amplifica manifestarea.

 Fiecare ingredient pe care-l alegem pentru spell jar aduce cu sine o energie distincta si o semnificatie speciala. Cristalele pot intensifica si indruma energia noastra, ierburile pot purifica si incuraja cresterea, iar uleiurile esentiale pot aduce claritate si armonie. Alegerea ingredientelor in functie de intentie devine esentiala, astfel incat sa cream un amestec coerent si puternic al energiilor.

3. Incarcarea cu Energie si Intentie: In timp ce adaugam fiecare ingredient in borcan, ne dedicam cuvintele si gandurile noastre pentru a incarca fiecare element cu energia intentiei noastre. Visualizam cum dorinta noastra prinde viata, cum se manifesta in realitate si cum ne inalta. Fiecare gest devine un act de constienta, iar jarul devine un receptor al vibratiilor noastre interioare.

4. Ritualuri de Inaltare a Dorintelor:

 • Pregatirea Spatiului: Gasiti un colt linistit in casa sau in natura unde sa puteti efectua ritualul. Asezati toate materialele in fata voastra.
 • Aprinderea Lumanarii: Aprindeti lumanarea alba sau violeta, simbolizand lumina si puterea care vor inalta dorintele oastre.
 • Centrarea si Respiratia: Inchideti ochii si luati cateva respiratii adanci pentru a va centra si a va linisti mintea. Concentrati-va asupra intentiei voastre de a amplifica si manifesta dorintele.
 • Alegerea Cristalelor: Alegeti cateva cristale potrivite pentru ritual, cum ar fi ametist sau cuart transparent. Puteti tine cristalele in mana si vizualiza cum energia lor curata si inalta se conecteaza cu intentia voastra.
 • Adaugarea Uleiului Esential: Aplicati cateva picaturi de ulei esential pe varful degetelor si masati-le usor intre palme. Inhaland aroma uleiului, concentrati-va asupra dorintelor voastre si a intentiei de a le inalta.
 • Scrierea Dorintelor: Pe bucata de hartie, scrieti cu atentie dorintele voastre. Fiecare cuvant pe care il scrieti devine o parte a intentiei voastre de manifestare.
 • Incarcarea Spell Jar-ului: Asezati cristalele in spell jar si adaugati hartia cu dorintele voastre. Puteti alege sa adaugati si alte simboluri sacre sau obiecte personale care reprezinta dorintele voastre.
 • Activarea Energiei: Ridicati spell jar-ul in mana si incepeti sa rostiti cu voce tare sau in gand incantatia voastra de inaltare a dorintelor. Vizualizati cum energia intentiei voastre curge in spell jar, incarcandu-l cu putere si lumina.
 • Finalizarea si Multumirea: Asezati spell jar-ul in fata lumanarii aprinse si observati cum lumina lumanarii il incalzeste. Incheiati ritualul cu o expresie de multumire catre univers si fortele spirituale care v-au insotit.
 • Pastrarea si Reincarcarea: Dupa incheierea ritualului, pastrati spell jar-ul intr-un loc special sau pe un altar. Reveniti periodic pentru a reincarca energia si intentia prin meditatie sau prin recitarea incantatiilor.

5. Inchiderea si Activarea Jarului: Dupa ce toate ingredientele sunt armonios asezate, inchidem cu grija borcanul. Acest act de inchidere simbolizeaza finalizarea primului pas in manifestarea dorintelor noastre. In acest moment, putem pastra borcanul intr-un loc special, cum ar fi pe un altar sau intr-un loc de meditatie, pentru a-l activa si a-l mentine conectat cu intentia noastra.

Spell Jar - Borcanul Incantat al Dorintelor26. Mentinerea Conexiunii si Reincarcarea: Spell jar-ul nu este doar o creatie efemera, ci un partener constant in manifestarea noastra. Periodic, ne putem reincarca spell jar-ul prin recitarea incantatiilor, meditatie sau simpla privire si concentrare asupra lui. Aceasta actiune mentine energia si intentia noastra vibranta si activa.

 Crearea unui spell jar pentru inaltarea dorintelor este un proces creativ si sacru care ne permite sa colaboram cu fortele universului pentru a manifesta ceea ce ne dorim. In acest mic sanctuar, fiecare ingredient ales, fiecare gand si fiecare intentie se imbina pentru a crea un canal magic prin care ne putem indeplini aspiratiile. Este o calatorie in adancurile sufletului nostru si o invitatie catre univers sa colaboreze cu noi in realizarea visurilor noastre cele mai luminoase.

Manifestarea Dorintelor prin Spell Jar-uri

Prin activarea si amplificarea energiilor pe care le-am plasat in spell jar, ne indreptam catre materializarea dorintelor noastre cu constienta si intentie.

 1.  Activarea Incantatiei: Pentru a da viata energiilor magice din spell jar, recitam incantatii sau formulam ganduri puternice in timp ce tinem borcanul in mana. Acest act concentrat de exprimare a dorintelor noastre creeaza o unda energetica care se propaga in jurul nostru si in univers. Fiecare cuvant devine un catalizator al puterii noastre interioare, transformandu-se intr-o forta de manifestare.
 2.  Integrarea in Rutina Zilnica: Spell jar-urile devin mai eficiente atunci cand le integram in rutina noastra zilnica. Ne putem conecta cu energia lor in fiecare dimineata sau seara, meditand asupra intentiei noastre si vizualizand manifestarea dorintelor noastre. Acest proces continuu mentine intentia noastra vibranta si in actiune constanta.
 3.  Utilizarea in Practici Spirituale: Pe langa utilizarea lor in viata de zi cu zi, spell jar-urile pot deveni instrumente puternice in practicile spirituale. Le putem aduce in meditatii, le putem folosi in timpul rugaciunilor sau le putem plasa pe altarul nostru pentru a amplifica conexiunea cu lumea spirituala. Prin focalizarea energiei in spell jar, ne conectam cu fortele superioare si ne aliniem cu scopurile noastre cele mai elevate.
 4.  Reincarcarea Periodica: Pe masura ce trec zilele si saptamanile, puterea initiala a spell jar-ului poate sa se atenueze. Prin urmare, este important sa ne reincarcam periodic spell jar-ul. Acest proces poate implica reafirmarea intentiei, purificarea ingredientelor sau chiar deschiderea si inchiderea borcanului sub lumina lunii sau a soarelui. Reincarcarea mentine legatura noastra cu energiile dorintelor si asigura ca manifestarea este intr-o continua ascensiune.
 5.  Incredere si Deschidere: Un aspect esential al utilizarii spell jar-urilor in manifestarea dorintelor este increderea in proces si deschiderea catre posibilitati. Trebuie sa ne permitem sa ne eliberam dorintele in univers si sa lasam ca energiile magice sa lucreze in mod natural si in armonie cu vointa noastra. Cu cat avem incredere in puterea magiei si ne deschidem catre ceea ce este posibil, cu atat mai mult vom experimenta rezultatele dorite.

Crearea unui spell jar pentru inaltarea dorintelor este un proces creativ si sacru care ne permite sa colaboram cu fortele universului pentru a manifesta ceea ce ne dorim. In acest mic sanctuar, fiecare ingredient ales, fiecare gand si fiecare intentie se imbina pentru a crea un canal magic prin care ne putem indeplini aspiratiile. Este o calatorie in adancurile sufletului nostru si o invitatie catre univers sa colaboreze cu noi in realizarea visurilor noastre cele mai luminoase.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult