Prima pagină » Puterea ascunsa a Spell Jar-urilor si cum sa o folosesti

Puterea ascunsa a Spell Jar-urilor si cum sa o folosesti

de contact@kristale.ro
7 minutes Citeste

Puterea ascunsa a Spell Jar-urilor si cum sa o folosesti

Puterea ascunsa a Spell Jar-urilor si cum sa o folosesti

Spell Jar-urile, recipiente magice pline de elemente si intentii, au capatat popularitate in lumea spirituala datorita abilitatii lor de a imbina energiile subtile cu obiectele fizice. Cu toate ca par simpliste, aceste jaruri ascund o putere profunda, capabila sa influenteze si sa transforme realitatea noastra. In acest articol, vom explora misterele Spell Jar-urilor, ce le face atat de puternice si cum le putem folosi in mod eficient pentru a ne atinge scopurile spirituale si materiale.

Puterea ascunsa a Spell Jar-urilor

 • Simbioza Intentie si Energie: Spell Jar-urile capteaza esenta simbiozei dintre intentie si energie. In momentul in care alegem sa cream un astfel de obiect magic, alegem sa unim gandurile noastre si dorintele noastre cu elementele naturale sau simbolurile din interiorul borcanului. Aceasta nu este doar o combinatie fizica, ci si una energetica, in care fiecare componenta interactioneaza cu celelalte pentru a forma un tot coeziv.
 • Focalizarea Energiei: Un aspect crucial al puterii Spell Jar-urilor este capacitatea lor de a focaliza energia. Elementele din borcan nu sunt doar aruncate acolo in mod aleatoriu, ci sunt alese si dispuse intr-un anumit mod pentru a crea un flux de energie specific. Acest flux are rolul de a directiona energia catre intentia noastra. Fiecare element contribuie la acest flux si il amplifica, creand o spirala de energie care se roteste in jurul obiectivului nostru.
 • Energia Traditiei si Simbolismului: Fiecare element pe care il adaugam intr-un Spell Jar are o semnificatie si simbolism unic. Plantele, de exemplu, pot fi asociate cu calitati specifice, precum purificarea sau atragerea iubirii. Cristalele au propriile lor energii si capacitati. Simbolurile, fie ca sunt traditionale sau create de noi, sunt un alt element al acestei ecuatii. Toate acestea se imbina pentru a adauga o adancime subtila si conexiune la intelepciunea veche, incarcand Spell Jar-ul cu intelesuri mai profunde.

Cum sa folosesti Spell Jar-urile in practica ta spirituala

 • Puterea ascunsa a Spell Jar-urilor si cum sa o folosesti1Identificarea Intentiei: Alegerea unei intentii clare este primul pas crucial in crearea unui Spell Jar eficient. Daca intentia este vaga sau neclara, energia pe care o investim in crearea obiectului nu va avea o directie precisa. De aceea, este important sa ne concentram asupra a ceea ce dorim cu adevarat sa realizam si sa stabilim o intentie specifica.
 • Alegerea Elementelor Magice: Elementele pe care le introducem in borcan trebuie sa fie in concordanta cu intentia noastra. De exemplu, daca intentionam sa atragem iubirea, putem alege plante sau cristale asociate cu energia iubirii. Simbolurile pe care le selectam ar trebui sa reflecte intentia noastra si sa fie in rezonanta cu obiectivul pe care il avem in minte.
 • Incarcarea cu Energie si Intentie: Inainte de a introduce elementele in borcan, luam timp pentru a le incarca cu energia si intentia noastra. Acest proces poate implica meditatia, vizualizarea sau chiar recitarea de incantatii sau afirmatii specifice legate de intentia noastra. Fiecare element este imbogatit cu energia noastra si devine o parte activa a procesului de manifestare.
 • Asamblarea Borcanului: Asamblarea propriu-zisa a Spell Jar-ului este un moment in care toate elementele se unesc pentru a forma un ansamblu armonios. Este important sa pastram fluxul energiei in minte si sa asezam fiecare element intr-o ordine care sa permita energiei sa curga liber. Aceasta poate insemna plasarea plantelor la baza pentru a conecta borcanul la pamant, urmata de cristale pentru a amplifica energia, si simbolurile in varf pentru a „corona” obiectul.
 • Incuierea Energiei: Inchiderea borcanului cu capacul marcheaza finalizarea procesului de creare si incuie energia in interiorul obiectului. Acesta devine un container magic inchis, un portal energetic care va continua sa influenteze mediul inconjurator. Pentru a intensifica incuierea energiei, unii practicanti aleg sa creeze un sigiliu special care sa fie aplicat pe capacul borcanului. Acest sigiliu poate contine simboluri care reprezinta protectie, putere sau inchidere. Procesul de creare a acestui sigiliu implica concentrare intensa si incarcare cu intentia de a inchide si de a proteja energia din borcan. Sigiliul poate fi creat pe hartie sau desenat direct pe capac, folosind culori sau cerneala speciala.

Cum sa folosesti Spell Jar-urile in viata ta cotidiana

 • Meditatie si Vizualizare: Folosirea Spell Jar-urilor in timpul meditatiilor poate amplifica experienta. In timp ce tinem borcanul in mana, ne concentram asupra energiei si intentiei sale. Ne putem imagina cum energia se extinde din interiorul borcanului, afectand in mod pozitiv mediul inconjurator conform dorintelor noastre.
 • Locatie Strategica: Plasarea Spell Jar-ului intr-un loc special, precum altarul sau camera noastra, poate intensifica energia sa. Acest loc devine un centru energetic al intentiei noastre si poate servi ca un punct focal pentru practicile noastre spirituale.
 • Ritualuri Personale: Folosirea Spell Jar-ului in cadrul ritualurilor noastre personale adauga o dimensiune magica acestor practici. Il putem utiliza pentru a incarca instrumentele noastre magice sau pentru a amplifica energia in timpul unor ritualuri specifice, cum ar fi invocatiile sau evocarile.
 • Ritualul Diminetii pentru Energie si Focalizare: Asezati Spell Jar-ul pe masa sau pe altarul vostru in timp ce va pregatiti pentru ziua ce urmeaza. Inainte de a pleca, tineti jarul in mana si concentrati-va asupra energiei sale. Vizualizati cum energia se raspandeste in jurul vostru, oferindu-va energie si concentrare pentru intreaga zi.
 • Ritualul de Claritate Mentala si Meditatie: Alegeti un loc linistit pentru meditatie. Tineti Spell Jar-ul in mana si meditati asupra intentiei voastre de a obtine claritate mentala. Vizualizati cum energia din borcan se transforma intr-o lumina stralucitoare, curatand si linistind gandurile voastre.
 • Vizualizarea Manifestarii: Odata ce am creat Spell Jar-ul, ne putem ajuta in manifestarea intentiei noastre prin vizualizarea realizarii acesteia. Putem sa ne imaginam cum dorinta noastra devine realitate, folosind jarul ca un portal catre manifestare.

Spell Jar-urile sunt mai mult decat simple recipiente – sunt instrumente de putere magice care pot transforma realitatea noastra. Intelegerea si aplicarea puterii ascunse a acestor jaruri magice ne permit sa amplificam intentiile noastre si sa ne conectam la energiile subtile ale universului. Cu atentie, intentie si practica constanta, putem utiliza Spell Jar-urile ca instrumente puternice in calatoria noastra spirituala si in crearea realitatii pe care o dorim.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult