Prima pagină » Ghid pentru cum sa iti creezi propriul Spell Jar

Ghid pentru cum sa iti creezi propriul Spell Jar

de contact@kristale.ro
9 minutes Citeste

Ghid pentru cum sa iti creezi propriul Spell Jar

Ghid pentru cum sa iti creezi propriul Spell Jar

Spell Jar-ul, cunoscut si sub numele de potiune sau farmec intr-un borcan, este o practica veche si puternica in magie. Aceasta metoda implica crearea unui recipient fizic, cum ar fi un borcan sau o sticla, in care se combina elemente magice pentru a atrage sau amplifica o anumita intentie sau dorinta. Fie ca esti un practicant experimentat sau un incepator curios, un Spell Jar poate fi o modalitate eficienta de a-ti manifesta  dorintele si de a-ti imputernici practica spirituala. Acest ghid detaliat te va invata pas cu pas cum sa faci propriul tau Spell Jar si cum sa-l folosesti pentru a-ti indeplini intentiile.

Pasul 1: Clarificarea Intentiei

Acest pas este foarte important, deoarece clarificarea intentiei tale va sta la baza intregului Spell Jar. Incepe prin a reflecta asupra a ceea ce doresti sa atragi sau sa realizezi prin intermediul acestui Spell Jar. Poate fi orice, de la atragerea iubirii si a prosperitatii pana la protectie sau vindecare.

Asigura-te ca intentia ta este formulata clar si specific. Scrie-o pe o bucata de hartie pentru a o putea consulta pe parcursul procesului. Formuleaza-ti intentia in termeni pozitivi si prezenti, ca si cum dorinta ta s-ar indeplini deja. De exemplu, in loc sa spui „Vreau sa scap de stres”, spune „Sunt calm si relaxat in fiecare zi”.

Pasul 2: Alegerea Elementelor Magice

In acest pas, alegi elementele magice care vor sustine si amplifica intentia ta in Spell Jar. Exista o varietate de optiuni pe care le poti adauga, inclusiv ierburi si plante, cristale, uleiuri esentiale, simboluri si obiecte personale. Alegerea acestor elemente se face in functie de semnificatia lor si de compatibilitatea cu intentia ta.

  • Ierburi si plante: Fiecare planta are propriile sale calitati magice si potentiale beneficii. De exemplu, levantica poate fi folosita pentru purificare si relaxare, iar trandafirii pentru iubire si intelegere.
  • Cristale: Fiecare cristal are propriile sale proprietati magice si potentiale beneficii. De exemplu, ametistul poate fi utilizat pentru calmare si intuitie, iar cuartul roz pentru iubire si incredere in sine.
  • Uleiuri esentiale: Uleiurile esentiale adauga aroma si potentialul terapeutic in Spell Jar. Alege uleiuri esentiale care corespund intentiei tale. De exemplu, uleiul de lavanda pentru relaxare sau uleiul de portocala pentru entuziasm si bucurie.
  • Simboluri si obiecte personale: Obiectele personale sau simbolurile care au o semnificatie speciala pentru tine pot fi adaugate in Spell Jar pentru a amplifica conexiunea ta cu intentia. Acestea pot fi amulete, pietre semipretioase, bijuterii sau orice altceva care are o semnificatie sentimentala sau spirituala.

Ghid pentru cum sa iti creezi propriul Spell Jar1

Pasul 3: Incarcarea Elementelor cu Intentie

Pe masura ce adaugi fiecare element in Spell Jar, concentreaza-te cu atentie asupra intentiei tale si incarca-l cu energia ta pozitiva. In timp ce adaugi elementele, poti recita incantatii, poti medita sau pur si simplu sa-ti indrepti atentia catre intentia ta si catre energia pe care o doresti sa o amplifici.

Un mod eficient de a incarca elementele cu intentie este sa vizualizezi cum dorinta ta se indeplineste deja. In mintea ta, imagineaza-ti ca ai deja ceea ce doresti si simte bucuria si multumirea pe care o aduce. Acest lucru va adauga o puternica incarcare emotionala intentiei tale si va amplifica energia dorintei.

Pasul 4: Construirea si Inchiderea Spell Jar-ului

Dupa ce ai adaugat toate elementele magice in recipient, construieste Spell Jar-ul prin plasarea acestora intr-un mod armonios si estetic. Poti aranja ierburile si plantele, cristalele si celelalte elemente intr-un mod care sa creeze un impact vizual si energetic placut.

Inchide Spell Jar-ul cu capacul sau. Acest act de inchidere simbolizeaza sigilarea si pastrarea energiei captate in interior. Asigura-te ca recipientul este bine inchis si ca nu exista spatiu liber in interior care sa permita energiei sa scape.

Inainte de inchiderea definitiva a Spell Jar-ului, poti adauga o ultima incarcare de energie. Paseaza mana deasupra Spell Jar-ului intr-un gest de inchidere si rosteste o incantatie scurta pentru a marca finalizarea constructiei.

Pasul 5: Activarea Spell Jar-ului

Spell Jar-ul este acum gata pentru a fi activat si utilizat pentru a-ti indeplini intentia. Exista mai multe moduri de a activa un Spell Jar, iar tu poti alege metoda care se potriveste cel mai bine cu practica ta personala. Iata cateva exemple de modalitati de activare:

  • Meditatie: Aseaza Spell Jar-ul in fata ta si concentreaza-te asupra intentiei tale. Inchide ochii si imagineaza-ti cum energia ta se imbina cu energia Spell Jar-ului, formand un vortex de putere. Ramai in meditatie cat timp simti ca energiile sunt aliniate si conectate.
  • Incantatie: Recita o incantatie scurta pentru a incarca Spell Jar-ul cu putere. Alegerea cuvintelor si a tonului pot influenta energia activarii si pot amplifica intentia.
  • Contact fizic: Tine Spell Jar-ul in mana si concentreaza-te asupra intentiei tale. Simte ca energia ta curge in recipient si incarca-l cu puterea ta.

Ghid pentru cum sa iti creezi propriul Spell Jar2

Pasul 6: Folosirea Spell Jar-ului

Spell Jar-ul activat este acum pregatit pentru a fi folosit pentru a-ti indeplini intentia sau dorinta. Pastreaza-l intr-un loc special, cum ar fi altarul tau sau un colt al camerei tale, unde sa-l poti vedea si interactiona cu el in mod regulat.

Pentru a atrage energia si a amplifica intentia, ia Spell Jar-ul in mana si recita incantatia ta sau mediteaza asupra dorintei tale. Vizualizeaza cum energia Spell Jar-ului se extinde in univers si atrage ceea ce doresti catre tine.

Pe masura ce intentia ta se manifesta, ar putea sa simti o conexiune mai profunda cu Spell Jar-ul si cu energia sa. Respecta si pretuieste puterea acestui instrument magic si aminteste-ti ca energia pe care o pui in el revine si la tine.

Pasul 7: Intretinerea Spell Jar-ului

Spell Jar-ul necesita o anumita intretinere pentru a-si mentine puterea si energiile. In mod regulat, ia Spell Jar-ul in mana si reincarca-l cu intentia ta. Poti face acest lucru prin meditatie, recitarea de incantatii sau simpla atentionare asupra dorintei tale.

Daca simti ca intentia ta s-a schimbat sau ca dorinta ta s-a implinit, poti desface Spell Jar-ul si elibera energia in natura, reintorcand elementele in pamant sau in apa.

Crearea si folosirea unui Spell Jar pot fi o experienta magica si imputernicitoare. In fiecare etapa, de la clarificarea intentiei si alegerea elementelor magice, pana la activarea si intretinerea Spell Jar-ului, ai oportunitatea de a te conecta cu energiile universale si de a-ti manifesta dorintele. Cu fiecare Spell Jar creat cu intentie si cu incredere, poti aduce magia si puterea in viata ta, imbogatind astfel experienta ta spirituala si evolutia personala.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult