Prima pagină » Cum Sa Creezi Spell Jar-uri pentru Indeplinirea Viselor

Cum Sa Creezi Spell Jar-uri pentru Indeplinirea Viselor

de contact@kristale.ro
13 minutes Citeste

Cum Sa Creezi Spell Jar-uri pentru Indeplinirea Viselor

Cum Sa Creezi Spell Jar-uri pentru Indeplinirea Viselor

Intr-o lume plina de energii si vibratii, magia Spell Jar-urilor ofera o cale fascinanta de a aduce in viata noastra dorinte si intentii. Unul dintre cele mai captivante si puternice tipuri de Spell Jar-uri este „Borcanul  Inspirat de Visuri”. Aceste minunate obiecte magice ne ofera o modalitate speciala de a atrage si manifesta visele noastre in realitate.

Pasul 1: Clarificarea Visului

Clarificarea unui vis inainte de a crea un Spell Jar este un proces esential, deoarece acesta stabileste fundamentul si intentia puternica a magiei pe care o veti crea. Un vis clar si bine definit va va ajuta sa concentrati energia si sa va indreptati intentia catre ceea ce doriti cu adevarat sa manifestati in viata voastra.

 • Reflectati cu atentie: Luati-va timp sa reflectati profund asupra a ceea ce doriti sa atrageti sau sa indepliniti prin intermediul Spell Jar-ului. Puteti scrie despre visul vostru intr-un jurnal sau puteti medita asupra lui pentru a-l intelege mai bine.
 • Formulati visul in mod pozitiv si prezent: Atunci cand descrieti visul vostru, asigurati-va ca folositi cuvinte pozitive si formulari in prezent, ca si cum s-ar intampla deja. De exemplu, in loc sa spuneti „Vreau sa am o relatie fericita”, spuneti „Am o relatie fericita si implinitoare”.
 • Focalizati-va asupra detaliilor: Detaliati cat mai mult posibil visul vostru. Cu cat aveti o imagine mai clara si mai detaliata, cu atat va fi mai usor sa va concentrati energia si sa indepliniti intentia.
 • Ascultati-va intuitia: In timp ce clarificati visul, ascultati-va intuitia si inima. Simtiti daca acesta este cu adevarat visul vostru autentic si daca va aduce bucurie si implinire. Daca simtiti o conexiune profunda cu visul, veti putea sa va concentrati mai bine si sa va atasati de el in timpul crearii Spell Jar-ului.
 • Fiti specifici, dar flexibili: Fiti specifici in ceea ce priveste visul vostru, dar fiti deschisi si flexibili cu privire la modul in care acesta se va indeplini. Uneori, universul ne poate oferi solutii neasteptate si minunate, asa ca permiteti-va sa va deschideti la posibilitati.
 • Visualizati indeplinirea visului: O modalitate puternica de a clarifica un vis este sa va vizualizati deja indeplinindu-l. Inchideti ochii si vedeti-va traind acel vis in toate detaliile. Simtiti bucuria, implinirea si recunostinta pentru realizarea visului vostru.

Clarificarea unui vis este un proces continuu, iar pe masura ce cresteti si evoluati, visele voastre pot suferi schimbari. Fiti deschisi sa revizuiti si sa ajustati visurile voastre pe masura ce mergeti inainte. Cu un vis clar si puternic, veti fi pregatiti sa creati un Spell Jar magie, care sa sprijine cu dragoste si incredere indeplinirea dorintei voastre.

Cum Sa Creezi Spell Jar-uri pentru Indeplinirea Viselor1

Pasul 2: Alegerea Elementelor Magice

Alegerea elementelor magice pentru crearea unui Spell Jar pentru indeplinirea unui vis este un pas crucial in procesul de manifestare a dorintelor. Elementele pe care le alegeti vor sprijini si amplifica intentia voastra, atragand energia potrivita pentru ca visul vostru sa devina realitate.

 • Definiti tema visului: Incepeti prin a defini clar tema visului vostru. De exemplu, daca visul vostru este legat de cariera si succes, puteti alege elemente magice asociate cu prosperitate, noroc si succes profesional.
 • Ierburi si plante magice: Fiecare planta sau ierbura are propriile sale calitati magice si energetice. Alegeti ierburi si plante care sunt in rezonanta cu intentia visului vostru. De exemplu, menta si busuiocul sunt adesea asociate cu succesul si prosperitatea, iar lavanda si trandafirii pot aduce armonie si bucurie.
 • Cristale si pietre pretioase: Cristalele si pietrele au energii si proprietati magice distincte. Alegeti cristale care se aliniaza cu tema visului vostru. De exemplu, cuartul clar este asociat cu claritatea si concentrarea, aventurinul cu norocul si prosperitatea, iar ametistul cu intelepciunea si intuitia.
 • Elemente naturale: Incorporati elemente naturale, cum ar fi scoici, pietre sau lemn, care simbolizeaza aspecte specifice ale visului vostru. De exemplu, scoicile pot reprezenta libertatea si expansiunea, pietrele pot simboliza stabilitatea si durabilitatea, iar lemnul poate reprezenta cresterea  si dezvoltarea.
 • Culoarea: Culoarea joaca un rol important in magie. Alegeti culorile care sunt asociate cu visul vostru si care va inspira. De exemplu, verdele este adesea asociat cu prosperitatea si cresterea, albastrul cu increderea si calmul, iar auriul cu intelepciunea si invatarea.
 • Simboluri si obiecte personale: Puteti adauga simboluri sau obiecte personale care sunt legate de visul vostru. Acestea va vor ajuta sa va conectati mai profund cu intentia voastra si sa va aduceti aminte de visul vostru de fiecare data cand priviti Spell Jar-ul.
 • Intuitie si inspiratie personala: Cel mai important, ascultati-va intuitia si fiti deschisi la inspiratie personala. Fiecare persoana are propriile sale conexiuni si afinitati cu elementele magice. Alegeti ceea ce va resona cu inima si sufletul vostru.

Atunci cand alegeti elementele magice pentru Spell Jar-ul vostru, puteti adauga si un numar de elemente, dar nu exagerati. Fiti selectivi si simpli, concentrandu-va pe calitatile si energiile care va sustin cel mai bine visul vostru. Cu fiecare element ales cu intelepciune si incredere, veti intari puterea Spell Jar-ului vostru si veti pune bazele pentru indeplinirea visului vostru.

Pasul 3: Incarcarea Elementelor cu Energie Pozitiva

Incarcarea elementelor cu energie pozitiva este un proces esential in crearea unui Spell Jar pentru indeplinirea viselor. Aceasta etapa confera putere si intentie clara elementelor magice pe care le-ati ales si le conecteaza cu dorintele voastre profunde. Iata cateva sfaturi despre cum sa incarcati elementele cu energie pozitiva pentru a sprijini manifestarea viselor voastre:

 • Stabiliti un spatiu sacru: Alegeti un loc linistit si special pentru a va desfasura ritualul de incarcare. Acest spatiu poate fi o colt al casei voastre sau un alt loc care va inspira si va conecteaza cu energia pozitiva.
 • Concentrati-va asupra intentiei: Inainte de a incepe procesul de incarcare, luati cateva momente pentru a va clarifica intentia si dorinta pentru visul vostru. Concentrati-va cu atentie asupra a ceea ce doriti sa atrageti si sa indepliniti prin intermediul Spell Jar-ului.
 • Curatarea elementelor: Inainte de a incepe incarcarea, asigurati-va ca elementele magice pe care le-ati ales sunt curate si eliberate de orice energii negative. Puteti utiliza metode precum fumigarea cu smirna sau salvie, spalarea cu apa purificata sau incarcarea sub lumina lunii sau soarelui pentru a curata elementele.
 • Incantatii si afirmari: O modalitate puternica de a incarca elementele cu energie pozitiva este sa recitati incantatii sau sa rostiti afirmari puternice. Spuneti cuvinte care sa reflecte puterea visului vostru si sa va umple cu incredere si bucurie. De exemplu, puteti spune „Aceste elemente sunt incarcate cu puterea visului meu. Visele mele devin realitate cu fiecare moment care trece.”
 •  Vizualizare creativa: Vizualizati-va visul deja indeplinit in detaliu. Vedeti-va traind acel vis, simtindu-va bucuria si implinirea pe care o aduce. Vizualizarea creativa va ajuta sa adaugati emotie si putere in incarcarea elementelor cu energie pozitiva.
 • Concentrarea energiei: In timp ce tineti fiecare element in mana, concentrati-va energia intentiei voastre in interiorul elementului. Puteti imagina cum o lumina stralucitoare umple elementul si il invaluie cu putere si dorinta.
 • Utilizati mainile ca intermediari: Mainile voastre pot fi canale puternice pentru energie. Incarcati fiecare element cu energia intentiei voastre prin atingerea sau plasarea mainilor peste ele. Simtiti cum energiile voastre se transfera in elementele magice.
 • Incarcare lunara sau solara: Daca este posibil, lasati elementele in lumina lunii sau a soarelui pentru a le incarca cu energie cosmica si putere.
 • Atentie la emotii: Incarcati elementele cu energie pozitiva intr-o stare de spirit de bucurie, incredere si recunostinta. Fiti deschisi la sentimente puternice de recunostinta pentru faptul ca visul vostru este pe cale sa devina realitate.

Incarcarea elementelor cu energie pozitiva este un act de putere si intentie. Cu fiecare element incarcat cu incredere si dragoste, veti intari puterea Spell Jar-ului vostru si veti da un impuls puternic in manifestarea visului vostru. Pastrati intentia voastra clara si sustinuta in timp ce creati Spell Jar-ul, stiind ca sunteti creatorul propriului vostru destin.

Cum Sa Creezi Spell Jar-uri pentru Indeplinirea Viselor2

Pasul 4: Construirea si Inchiderea Borcanului

Dupa ce ati incarcat elementele cu energia visului vostru, construiti Borcanul Inspirat de Visuri prin aranjarea lor intr-un mod armonios si frumos in interiorul borcanului. Alegeti un borcan special, decorativ, care sa va inspire si sa va aduca bucurie.

Asigurati-va ca elementele sunt bine asezate, iar borcanul este plin de energie pozitiva si dorinta puternica de a va indeplini visul.

Inchideti borcanul cu capacul sau si rostiti o incantatie sau o rugaciune pentru a marca finalizarea constructiei si pentru a adauga inca o doza de putere visului vostru.

Pasul 5: Activarea Borcanului Inspirat de Visuri

Borcanul Inspirat de Visuri este acum pregatit pentru a fi activat si utilizat in atragerea visului vostru. Exista mai multe modalitati de a activa borcanul, iar voi puteti alege metoda care se potriveste cel mai bine cu practica voastra personala.

 • Meditatie: Asezati-va intr-un loc linistit si tineti borcanul in mana. Inchideti ochii si vizualizati-va visul deja indeplinit, simtind bucuria si multumirea pe care o aduce. Stati in meditatie cat timp simtiti ca energia visului vostru umple intregul vostru fiinta.
 • Rugaciune sau incantatie: Recitati o rugaciune sau o incantatie speciala pentru a activa dorinta voastra. Fiecare cuvant rostit cu incredere si cu emotie va adauga putere si forta dorintei voastre.
 • Purtarea borcanului: Puteti purta borcanul ca un talisman sau o amuleta. Aveti-l mereu aproape de voi, astfel incat energia si intentia visului vostru sa va insoteasca pretutindeni.

Pasul 6: Intretinerea Borcanului

Pentru a mentine puterea si energia dorintei voastre, acordati atentie periodica Borcanului Inspirat de Visuri. In fiecare zi sau saptamana, luati borcanul in mana si reincarcati-l cu intentia voastra. Vizualizati-va visul deja indeplinit si simtiti puterea si increderea in cautarea lui.

Daca simtiti ca visul vostru s-a indeplinit sau ca intentia voastra s-a schimbat, puteti deschide borcanul si elibera energia in univers, multumindu-i pentru sprijinul sau si eliberandu-l cu dragoste si recunostinta.

Borcanul Inspirat de Visuri este un instrument magic puternic si inspirat pentru a atrage si a indeplini visele noastre. Prin clarificarea intentiei, alegerea cu grija a elementelor magice, incarcarea lor cu energie pozitiva si activarea borcanului, putem aduce in viata noastra visele si dorintele noastre cele mai profunde. Cu fiecare privire asupra Borcanului Inspirat de Visuri si cu fiecare moment de conectare cu puterea sa, ne amintim ca suntem creatorii propriului destin si ca magia ne insoteste in calatoria noastra catre implinirea viselor.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult