Prima pagină » Atrage Prosperitatea cu un Spell Jar al Abundentei

Atrage Prosperitatea cu un Spell Jar al Abundentei

de contact@kristale.ro
8 minutes Citeste

Atrage Prosperitatea cu un Spell Jar al Abundentei

Atrage Prosperitatea cu un Spell Jar al Abundentei

Prosperitatea si abundenta sunt dorinte naturale pentru fiecare individ, iar practicile magice ne pot ajuta sa atragem si sa manifestam aceste energii in viata noastra. Printre cele mai puternice instrumente magice se numara „Spell Jar-ul al  Abundentei”, un recipient magic plin cu elemente specifice, care ajuta la amplificarea si atragerea prosperitatii si a bunastarii in toate aspectele vietii noastre.

Cunoasterea Secreta a Prosperitatii

Secretele prosperitatii au fost transmise de-a lungul generatiilor in diferite traditii magice si spirituale. In esenta, prosperitatea nu se refera doar la bunastarea financiara, ci si la abundenta in toate aspectele vietii noastre – sanatate, dragoste, armonie, oportunitati, creativitate si multumire interioara. Pentru a atrage prosperitatea, trebuie sa fim deschisi la fluxul abundent al Universului si sa cultivam o mentalitate pozitiva si recunoscatoare.

Spell Jar-ul al Abundentei este un instrument magic care ne ajuta sa ne focalizam si sa amplificam energia prosperitatii in viata noastra. Incarcat cu elemente magice care sprijina prosperitatea si bunastarea, acest borcan magic devine un ochi magic care atrage in mod constant energiile pozitive ale abundentei.

Crearea unui Spell Jar al Abundentei

Pentru a crea un Spell Jar al Abundentei, urmati acesti pasi simpli:

Atrage Prosperitatea cu un Spell Jar al Abundentei1Alegeti un recipient: Incepeti cu alegerea unui borcan sau a unui recipient mic, cu capac etans, pe care il veti folosi pentru a crea Spell Jar-ul. Alegeti un recipient care va place si care va inspira.

Elemente pentru atragerea prosperitatii: Adunati elementele magice care sprijina atragerea prosperitatii.

 • –    Ierburi si plante asociate cu prosperitatea, cum ar fi busuiocul, maghiranul, menta sau trifoiul cu patru foi.
 • –    Cristale si pietre pretioase care atrag abundenta, cum ar fi aventurinul verde, citrinul, pirita sau cuartul clar.
 • –    Uleiuri esentiale cu proprietati de prosperitate, cum ar fi uleiul de portocala, uleiul de scortisoara sau uleiul de menta.
 • –    Simboluri si talismane: Adaugati simboluri sau talismane asociate cu prosperitatea, cum ar fi simbolul dolarului, semnul infinitului, sau alte simboluri care va inspira bogatia si abundenta.

Papirusuri sau hartie: Scrieti pe o bucata de hartie dorintele voastre de prosperitate si bunastare. Focalizati-va pe aspectele specifice pe care doriti sa le atrageti in viata voastra.

Concentrare si intentie: In timp ce adaugati fiecare element in borcan, concentrati-va pe dorinta voastra de a atrage prosperitatea. Vizualizati-va deja traind in abundenta si simtiti-va recunoscatori pentru ceea ce primiti.

Incarcare cu energie: Asezati borcanul sub lumina soarelui sau a lunii pentru a-l incarca cu energie cosmica. Puteti tine borcanul in mana si sa-l incarcati cu intentia voastra de a atrage prosperitatea.

Utilizarea Spell Jar-ului al Abundentei

Dupa ce ati creat Spell Jar-ul al Abundentei, exista diferite moduri in care il puteti folosi pentru a atrage prosperitatea si bunastarea in viata voastra:

 • Atrage Prosperitatea cu un Spell Jar al Abundentei2Plasare strategica: Asezati Spell Jar-ul in zona de abundenta din casa voastra, cum ar fi zona prosperitatii (unde se afla banii) sau biroul vostru. Acesta va actiona ca un magnet energetic, atragand energiile pozitive ale prosperitatii in jurul vostru.
 • Meditatie si vizualizare: In timpul meditatiei, tineti Spell Jar-ul in mana sau priviti-l, concentrandu-va pe dorinta voastra de a atrage mai multa prosperitate. Vizualizati-va deja traind in abundenta si bucurandu-va de toate aspectele vietii voastre prospere.
 • Ritualuri magice: Includeti Spell Jar-ul in ritualurile magice dedicate atragerii prosperitatii. Puteti aprinde lumanari, recita incantatii sau efectua alte practici magice pentru a amplifica puterea Spell Jar-ului.
 • Talisman personal: Puteti purta Spell Jar-ul sub forma de talisman, atasat la o bratara sau colier. Acesta va va aminti constant de dorinta voastra de a trai in abundenta.
 • Cadou pentru cei dragi: Puteti crea Spell Jar-uri al Abundentei si pentru cei dragi, ca un cadou special,  pentru a le sprijini in manifestarea dorintelor lor.

Ingrijirea Spell Jar-ului al Abundentei

Pentru a mentine puterea Spell Jar-ului al Abundentei, este important sa ii acordati periodic o atentie speciala:

 • Curatare: La intervale regulate, curatati elementele din Spell Jar pentru a indeparta orice energie stagnanta sau negativa. Puteti tine borcanul sub apa curgatoare sau in lumina lunara pentru a-l curata energetic.
 • Reincarcare: Plasati periodic borcanul sub lumina soarelui sau sub lumina lunara pentru a-l reincarca cu energie cosmica.
 • Intentie: Reafirmati intentia voastra de a atrage prosperitatea in viata voastra. Vizualizati-va deja traind in abundenta si recunoasteti cu recunostinta pentru ceea ce primiti.
 • Schimbarea elementelor: Daca simtiti ca dorintele voastre s-au schimbat sau ca vreti sa atrageti alte energii ale prosperitatii, puteti schimba elementele din Spell Jar in functie de noile intentii.

Spell Jar-ul al Abundentei reprezinta un instrument puternic si magic, care ne sprijina in atragerea energiilor pozitive ale prosperitatii si bunastarii in viata noastra. Secretul sau consta in puterea intentiei si a concentrarii asupra dorintelor noastre, precum si in alegerea cu grija a elementelor magice care sa sprijine aceste dorinte. Cu o practica regulata si o atitudine pozitiva, acest borcan magic devine un adevarat ochi magic al abundentei, atragand in viata noastra toate bogatiile si binecuvantarile pe care le meritam. Cu recunostinta si incredere, permitem abundentei sa ne inconjoare si sa ne implineasca viata cu magie si prosperitate.

Scrie un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult